Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Farmářské tržiště on-line, tradiční mléčné a masné produkty z farmy až k vám domů
Mléčné výrobky té nejlepší kvality Vám vyrobí společnost Farma Miller Holubice Ing. Jan Miller v Holubicích u Prahy. Výrobky z tradičních surovin a chutného plnotučného mléka od českých krav.
Moštárna a pálenice, distribuce ovocných moštů, nektarů a šťáv pro velkoobchod i maloobchod
Široký sortiment ovocných a zeleninových nápojů včetně vína naleznete na prodejně v Křížanech nebo e-shopu firmy STARÁ DÁMA s.r.o. Šťavnaté ovoce pocházející od tradičních pěstitelů.
Pekárna na Praze 9 s bohatým sortimentem slaného a sladkého pečiva i celozrnných produktů
Křupavé a vždy čerstvé pečivo vyrobeno dle tradičních receptur Vám zajistí Středovy pekárny, s.r.o. na Praze 9 Čakovice. Široký sortiment cukrářských i pekařských produktů ruční výroby.
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína, sklep Čejč
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína pěstuje na Moravě Vinařství Císařské sklepy Horák Horákova farma, a.s. Čejč. Prodává bílé i červené odrůdy vín.
Císařské sklepy Horák
Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Pekárna ve Slavonicích, pekařská výroba, pestrý výběr čerstvého sladkého a slaného pečiva
Chutné pečivo z kvalitních surovin a dle tradičních receptur naleznete u firmy PEROS s.r.o. ve Slavonicích. Křupavý chleba, sladké koláče, buchty i marmeládové koblihy.
Velkoobchod s vínem - lahvové, sudové, stáčené víno Bag in Box
Specializovaný velkoobchod s vínem, Ráj vína s.r.o., dodá po celé ČR kvalitní lahvové, sudové, stáčené víno i Bag in Box vína. Sídlo firmy je v Buchlovicích - Zlínský kraj.
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Racionální výživa, makrobiotika, dietní výživa, výroba, e-shop
Racionální výživa, výrobky pro makrobiotiku, dietní výživu, bezlepkové stravování, mouky, pečivo, luštěniny a sladkosti v obchodě a na e-shopu prodává Natural Jihlava JK s.r.o.
Sýrové speciality z Mlékárny Polná, Balkánský sýr, pařený sýr Jadel, smetanový sýr Maskar
Chutný sýr Koliba, přepuštěné máslo a další mléčné produkty pořídíte v obci Polná, kde sídlí Mlékárna Polná spol.s r.o. Vyberte si z bohatého sortimentu sýrových specialit s velkým podílem vápníku.
Opočenská mlékárna, výroba mléka, šlehačky, másla a jogurtů
Opočenská mlékárna společnosti BOHEMILK, a.s. vyrábí různě tučná mléka, šlehačky, másla, ochucené i neochucené jogurtů a kefíry vše z kvalitních surovin.
Pravé Valašské frgály, koláčky, rohlíčky, sladké i slané pečivo z vlastní pekárny
Valašské frgály ruční výroby upečeny dle tradičních receptur naleznete ve Starém Jičíně u firmy Pekárna Anežka MVDr. Pavel VAŠUT. Napečeme koláčky na svatbu, oslavu i jinou příležitost.
Pivo České republiky 2019 – Ocenění Rohozecký Podskalák
Účastnili jsme se 23. ročníku tradičních Slavností piva v Českých Budějovicích a získali jsme Ocenění piva 2019.
Rozmanitý sortiment kávových kapslí do automatů
Jednoduchá a přesná příprava kávy díky náplním kávových kapslí do automatů - Nápojová Ambulance Pardubice
Novinka pivovaru Rohozec - pivo Skalák v plechu – světlý ležák sbalený na cesty
Pro vyznavače dobrého piva připravil pivovar Rohozec novinku, pivo Skalák v plechu. Vynikající chuť a bohatou pěnu tohoto světlého ležáku si díky praktickému obalu můžete vychutnat kdekoliv na cestách
Ocenění 2018 - Pivo roku a pivovar roku 2018
Náš PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov dostal další ocenění Pivo roku a pivovar roku 2018, úspěšně jsem se také umístili v kategoriích spodně kvašených piv.
Vinařství z jižní Moravy, zpracování, výroba, prodej vína, e-shop
Pěstování vinné révy, zpracování, výroba a prodej kvalitního vína z vinařství VÍNO BLATEL, a.s., Blatnice pod Svatým Antonínkem. Pořádání degustací a prodej na e-shopu.
Cukrářská výroba, cukrárna, dorty, zákusky, svatební cukroví, koláče
Cukrárna Rohovládova Bělá Pardubice - Jana Vondroušová zajišťuje cukrářskou výrobu, pečení dortů, zákusků, svatebního i vánočního cukroví, koláčů, dezertů pro různé příležitosti.
Vinařství Prušánky, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová
Tradiční rodinné vinařství na jižní Moravě v obci Prušánky - Igor Herzán se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej vín, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová.
Karlsbader Oblaten
Vychutnejte si neopakovatelnou a tradiční chuť proslavených oplatek Karlsbader Oblaten, které pro Vás vyrábí společnost Karlovarské oplatky s.r.o.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Exkluzivní ovoce, zelenina, bylinky a čerstvé houby, velkoobchod
Domácí i exotické ovoce, zelenina, citrusy, banány, jablka, mrkev, brambory, bylinky jako meduňka, bazalka a čerstvé houby prodává velkoobchod JASFRESH s.r.o., Šumperk.
Kvalitní sušené rozinky jako skvělá přísada při pečení či zdobení
Nakupujte výhodně sušené rozinky, kvalitní sušené rozinky patří do každé kuchyně kde se peče a vaří omáčky - TRIAS Chrudim
Čerstvě pražená káva, široká nabídka čajů, zdravá výživa
Produkty zdravé výživy, bezlepkové potraviny, čerstvě pražená káva, širokou nabídku čajů, přírodní kosmetiku a bio výrobky zakoupíte v prodejně Miluše Jochová - čaj, káva, Velká Bíteš.