Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Výroba teplých pokrmů, teplé stravy pro zaměstnance firem, domácnosti
Společnost JOSPO a.s. se specializuje na dodávku teplé stravy pro zaměstnance firem i domácnosti v lokalitě Zlínský kraj, Přerov. Výroba teplých pokrmů probíhá z nejkvalitnějších vstupních surovin.
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!
Bylinné směsi, tinktury, masti, Ajurvédské byliny - eshop
Bylinné směsi, tinktury, masti i Ajurvédské byliny můžete zakoupit v kamenné prodejně Ludmily Pavlíkové v Ostravě nebo z pohodlí Vašeho domova přímo na eshopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů - sladká pasta, ořechové pesto
Sladkou pastu, ořechové pesto a jiné pochutiny zakoupíte u firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova, která vyrábí a dodává luxusní delikatesy ze svatojánských ořechů.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Čerstvé maso, kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, podle tradičních receptur
V řeznictví a uzenářství Jana Černockého se věnují výrobě kvalitních domácích uzenin bez náhražek, lahodných masných specialit podle tradičních receptur a prodeji čerstvého masa z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Benediktinská prebiotika - pro lepší zdravotní stav a správnou funkci střev
Pro podporu lepšího zdravotního stavu a správné funkce střev vyzkoušejte Benediktinská prebiotika v pastilkách od firmy Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova.
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Vysoce účinné potravinové doplňky s beta glukanem, přírodní bylinné směsi, prodej, e-shop
Potravinové doplňky pro snížení hladiny cholesterolu i sedmibylinné směsi vyrobené z kvalitních bylinek dodává společnost K.R.ELIXÍR, s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Podpora imunity v zimním období - bylinné produkty na nachlazení, rýmu, pro posílení organismu
Studio zdraví Přerov prodává bylinné produkty a doplňky stravy - dělejte maximum pro podporu imunity v zimním období a posílení organismu. Prevence proti nachlazení, rýmě je důležitá.
Zdravá výživa, zdravěnka, prodej kvalitních bio potravin
Prodej zdravé výživy, kvalitních BIO produktů, čerstvého pečiva, ovoce i zeleniny, koření a jiné najdete na Vysočině ve Žďáru ve zdravěnce Top Vital
Bio, bezlepkové potraviny, produkty, pečivo pro celiaky-prodej zdravé výživy
V prodejně zdravé výživy Kopretina Uherský Brod můžete zakoupit bio, bezlepkové potraviny, pečivo a další produkty vhodné pro celiaky. Klientelu máme v okrese Uherské Hradiště.
Výborné studené grilovací omáčky k masu jsou tou nejlepší přílohou
Výroba ovocných pomazánek, bylinných likérů, grilovacích, přílohových a studených omáček, bylinné sirupy všech možných druhů, pastilky, balzámy, masti
Velkoobchod a zásobování s potravinami, západní Čechy a Praha
Dovoz potravin přímo k Vám, dodávku chlazených a mražených potravin, cukrovin, trvanlivého a sterilizovaného zboží realizuje velkoobchod APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., západní Čechy.
Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality
Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Maso a uzeniny, vepřové, hovězí i kuřecí maso, zabijačkové speciality, výroba, prodej
Tradičnímu a poctivému řeznickému řemeslu se naplno věnuje společnost MAKOVEC a.s. Maso, uzeniny z Prostějova. Pestrý sortiment mas, uzenin, šunkových i uzených výrobků.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.
Bezlepkové a bezlaktózové potraviny základem každé zdravé výživy
V oblasti zdravé výživy vám bude jistě výborným partnerem firma TOP VITAL ze Žďáru nad Sázavou, jež zajišťuje bezlaktózové a bezlepkové potraviny té nejvyšší kvality nejen pro oblast Vysočina.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.