Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, Nová Paka
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, drogerie, nápoje, pečivo, uzeniny, cukroviny, ovoce a zeleninu nakupujte v Potravinách Nová Paka Ladislav Knap.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Eshop, prodej čerstvě pražená káva, dárkové balení kávy
Čerstvě pražená káva má výraznou chuť i aroma, ochutnejte kávu z pražírny JAMAI CAFE Uherský Brod - v našem eshopu je na prodej špičková káva Arabica, kávové směsi i dárkové balení kávy.
Iontový koncentrát – doplněk pro fyzicky zatěžované jedince
Hydrataci organismu a optimální přísun minerálů při zvýšené fyzické zátěži zajistí iontový koncentrát IONTIX od Klášterní officíny. Ideální doplněk pro fyzicky zatěžované jedince.
Kavárna, pražírna kávy - čerstvě pražená, kvalitní káva, domácí dezerty
Pražírna kávy JAMAI CAFE má novou kavárnu ve Zlíně. Pro hosty je připravena kvalitní káva, vždy čerstvě pražená a vynikající domází dezerty i limonáda.
Trvanlivé tyčinky Grissini - chutné grahamové tyčinky
Chutné grahamové tyčinky Grissini vyrábí PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy, která je tradičním výrobcem trvanlivých tyčinek a má generální zastoupení pro celou Českou a Slovenskou republiku.
Eshop solené ořechy v extra kvalitě - mandle, kešu, arašídy, pistácie, směsi ořísků
Firma Semenáč Kroměříž má ve svém eshopu výběr kvalitních ořechů a sušeného ovoce. Solené ořechy přijdou k chuti vždy - stačí si vybrat mandle, kešu, arašídy, pistácie či směs ořísků.
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice
Prodej mouky, krupice a krup ze mlýna - pšeničné a žitné mouky, kukuřičná krupice, čerstvé ječné kroupy od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín, vlastní výroba vína od Jihomoravského vinařství Horákova farma a.s. v Čejči - oceněná vína.
Císařské sklepy Horák
Tradiční plísňový sýr Niva Hradec Králové – výroba a prodej plísňového sýru
Exkluzivní chuť lahodného sýru Niva Vám nabízí dlouhá léta na Váš stůl firma Niva s.r.o. Hradec Králové.
Eshop mrazem sušené ovoce - lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány
V eshopu semenac.cz najdete mnoho zdravých dobrot seřazených dle kategorií. Doporučujeme mrazem sušené ovoce - vyberte si lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány či směs ovoce.
Dorty, zákusky i bezlepkové cukroví s výbornou chutí, ruční cukrářská výroba Netřebice
Nechejte se odzbrojit výjimečnou chutí a okouzlujícím designem našich dortů, zákusků a jiných cukrovinek. Cukrářská výroba Zdeňka Pinkasová z Netřebic Vám vyrobí cukroví dle Vašeho přání.
Bylinné sirupy pro děti, dospělé i diabetiky – léčebné účinky z přírody
Bylinné sirupy vyráběné podle tradičních receptur benediktinského řádu, to jsou sirupy z Klášterní officíny, vhodné pro děti, dospělé i diabetiky.
Lázeňské trojhránky
Tradiční lázeňské trojhránky, oblíbené oplatky lahodné chuti a lákavé vůně pocházející od firmy Karlovarské oplatky s.r.o. si nyní můžete vychutnat s kakaovou, nugátovou nebo čokoládovou náplní.
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Velkoobchod chlazených, mražených potravin - distribuce po celé ČR i na Slovensko
Společnost UNIGASTRO s.r.o. Uherský Brod je velkoobchod chlazených, mražených potravin. Distribuce je zajištěna po celé ČR i na Slovensko.
Prodej bezlepkové potraviny nakoupíte i přes náš eshop. Nákup nad 499.- doprava zdarma
Prodej bezlepkové potraviny v prodejně ve Žďáru nad Sázavou či na eshopu. Firma Top Vital prodává bezlepek kaše, káva, mouku, přísady k pečení, pečivo trvanlivé, sladkosti, slané, těstoviny, vločky
Bolehošťské kysané zelí, pěstování a zpracování zelí, zelárna
Bolehošťské kysané zelí, pěstování, zpracování hlávkového zelí, výroba a prodej kysaného zelí s nezaměnitelnou chutí a bez chemických přísad od společnosti AGROSPOL Bolehošť, a.s.
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.
Velkoobchod s bramborami, ovocem a zeleninou, zásobování maloobchodů
Velkoobchod s bramborami, ovocem, zeleninou a bylinkami, zásobování maloobchodů, restaurací, hotelů, nemocnic a škol od firmy Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Pivovar, výroba piva HOLBA PREMIUM, ŠERÁK, světové ocenění
Pivovar Holba Hanušovice vyrábí pivo HOLBA PREMIUM, světlý dvanáctistupňový ležák s vyváženou chutí, získal stříbrné ocenění v prestižní světové soutěži v roce 2018.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Havlíčkobrodský pivovar, výroba piva REBEL s označením České pivo
Výroba piva REBEL s ochranným označením České pivo, světlé, tmavé, speciální, nefiltrované pivo vaří Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s., zajištění exkurzí.
Ovoce, oříšky v čokoládě - kešu, mandle, lískové ořechy, jahody, brusinky, borůvky, maliny
Nechejte se zlákat k mlsání s produkty od firmy Semenáč Kroměříž. V našem eshopu semenac.cz můžete objednat oříšky a ovoce v čokoládě - vyzkoušejte maliny, borůvky, brusinky, jahody, kešu či mandle.
Nízkoalkoholický nápoj Pomelo – ochucený mix výčepního  piva a pomelové limonády
O pravé letní osvěžení při sportu nebo odpočinku se postará nízkoalkoholický nápoj POMELO z PIVOVARU ROHOZEC z Turnova.