Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Alko i nealko pití, pivo, vino, lihoviny různých značek
Alkoholické a nealkoholické nápoje dodává PIVO-KOTALA. Prodej piva, destilátů, vína a nealka. Obstaráme vybavení pro čepování piva a vše dodáme.
Pekařství, pekárna, slané a sladké pečivo, denně čerstvé pečivo
Kvalitní a chutné pečivo, pečeme v parní peci a tak naše produkty vydrží dlouho čerstvé, sladké i slané dobroty z pekárny INTEGRA H + H, s.r.o. Lučany nad Nisou.
INTEGRA H + H, s.r.o.
Pečené i grilované maso - šunka od kosti,  kuřecí, kolena, chutné a šťavnaté speciality
Chutné a šťavnaté speciality z masa vyrábí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně, které má pro vás připravené různé pečené a grilované maso, ať už jde o šunku od kosti, kuřecí či kolena.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Kvalitní oleje lisované za studena - makový, lněný nebo z ostropestřce
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna má nově v nabídce kvalitní oleje lisované za studena, vybrat si můžete z netradičních druhů panenských olejů.
Tradiční valašské frgály, slané a sladké pečivo, trvanlivé pečivo
Frgály v několika velikostech a s různými náplněmi, koláčky, rohlíčky, tyčinky, preclíky či klobásové bulky, pivní a slané rohlíky z PEKÁRNY ANEŽKA z Nového Jičína.
Bio potraviny, suroviny pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení, hotely - velkoobchod, zásobování
Společnost Dr.Hlaváč s.r.o. je výrobce a velkoobchod s bio potravinami z regionu Zlínský kraj. Zajišťuje zasobování pro pekárny, cukrárny, jídelny, gastro zařízení i hotely.
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Racionální zdravá výživa, instantní výrobky a směsi, pečivo
Zdravá výživa, potraviny pro makrobiotickou, bezlepkovou dietu, křupky, tyčinky, sirupy, kávy, směsi na vaření i hotové výrobky od Natural Jihlava JK s.r.o.
Ovoce a zelenina tuzemská i exotická, prodej Liberec
Ovoce a zelenina vždy čerstvé a plné živin a vitamínů, maloobchodní prodej brambor, mrkve, cibule, rajčata, jablka, banány, melouny či citrony, Liberec.
Proteinový chléb se spoustou bílkovin a téměř bez sacharidů – prodej
Nízkokalorický a zdraví prospěšný proteinový chléb plný bílkovin vám upeče pekárna IVANKA z Moravského Krumlova.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Teplé předvařené, pečené sele v termoboxu na akci - dokonale šťavnaté
Teplé předvařené nebo pečené sele si můžete dovést na akci v termoboxu, který jej udrží teplé a šťavnaté, díky Řeznictví a uzenářství Jana Černockého ve Vsetíně.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní
Sypané čaje a směsi, zrnková a mletá káva Eshop Zlín, Mate a Ajurvédské čaje, káva plantážní BIO, výběrová káva, Alžírská káva, káva Irish Cream, káva Amaretto.
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI, vhodné pro vegany, vegetariány i diabetiky, zdravý životní styl, přírodní suroviny.
Kvalitní maso na gril a opékání s dovozem zdarma - kýty, steaky, špízy a klobásy
Kvalitní maso domácí výroby na gril a opékání prodává Řeznictví Raida. Kýty, steaky, špízy, klobásy a další grilovací speciality dovážíme v Opavě a Ostravě při nákupu nad 500 Kč zdarma až k Vám.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu
Řeznictví, kuřecí, vepřové, hovězí, králičí maso Trhový Štěpánov, maso a produkty z českého chovu, prodej vajec, salámů, uzenin, klobás, řeznictví RABBIT po celé České republice.
České kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso - řeznictví s dlouholetou tradicí
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký s dlouholetou tradicí a působností ve vsetínském regionu Vám dodává to nejkvalitnější a nejchutnější české kuřecí, telecí, hovězí a vepřové maso.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Slzovka - obilovina na zahlenění, otoky, hubnutí, detoxikaci, trávení i posílení sleziny
Jednou z nejdéle pěstovaných obilovin je Slzovka, která Vám pomůže při hubnutí, detoxikaci, zahlenění, trávení i posílení sleziny. Zakoupit ji můžete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková v Ostravě.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Přírodní bylinné koncentráty a sirupy jako prevence proti chřipce a nachlazení
Firma Klášterní officína sídlící nedaleko Brna se zabývá výrobou a prodejem bylinných sirupů, tinktur a koncentrátů, které jsou vhodné jako prevence proti nemocem a nachlazení.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů - rozvoz pro gastronomické provozy
Sháníte sudové pivo či jiné nápoje v Ústí nad Labem? Tak to jsme tu právě pro Vás. Jsme firma specializující se na velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů.
Benediktinské bylinné extrakty - výroba bez konzervantů, dárkové balení
Benediktinské bylinné extrakty bez konzervantů vyrábí firma Klášterní officína s.r.o. z Rousínova u Vyškova. Tyto účinné sirupy prodáváme samostatně nebo v dárkovém balení.
23. Slavnosti piva Rohozec - tradiční akce vítání léta
19.9. 2020 se konají již 23. slavnosti piva Rohozec. Tradičně v areálu pivovaru a tradičně s rozmanitou ochutnávkou piv i limonád. Po celý den bude probíhat bohatý, hudební program a zábava.