Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Grahamové tyčinky a italské tyčinky Grissini - to pravé pochutnání na silvestra
Italské tyčinky Grisinni a zdravé grahamové tyčinky z PEKÁRNY KRÁL jsou oblíbenou lahůdkou při oslavách narozenin i Silvestra, chutnají dětem i dospělým a hodí se k pomazánkám, uzeninám i sýrům.
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba mléka, chov dojnic ve volném ustájení
Živočišná výroba Staré Město u Moravské Třebové, výroba a produkce mléka, chov dojnic ve volném a přistýlaném ustájení.
AGRONA Staré Město, a.s.
Celoroční prodej živých ryb - pstruhů, kaprů, amurů
Pan Marek Žákovský se zabývá prodejem živých ryb - pstruhů, kaprů a amurů. Na prodejně v Lukově zakoupíte čerstvé ryby. Spokojené zákazníky máme převážně ze Zlínského kraje.
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba
Výroba kolagenu Brno, koncentrovaná kolagenní hmota ve formě gelu, prášku, zakázková výroba potravinových doplňků ve třech formách, bovinní, rybí, drůbeží, koňský, vepřový.
Chutné tyčinky všech příchutí - grahamové, sezamové, trvanlivé
Grahamové, sezamové či trvanlivé tyčinky vyrábí a po celé České republice dodává PEKÁRNA KRÁL s.r.o.. Tyčinky jsou chutné a nabízíme velké množství příchutí.
Cordyshen - přírodní přípravek na únavu, vyčerpání a posílení imunity
Přírodní přípravek Cordyshen je kombinace dvou posilovačů energie a imunity Cordycepsu a Ženšenu, který zvyšuje koncentraci a odolnost proti únavě. Zakoupit jej můžete v Bylinkářství u Radnice.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Uzenářství, řeznictví, pojízdná prodejna, rozvoz čerstvého masa
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství se postará o dodávku čerstvého masa. Díky pojízdné prodejně a rozvozu masa si zakoupíte kvalitní maso a uzeniny v okrese Třebíč i Brno.
Chutné marinované pařené sýry, i Sedlčanský hermelín, v zajímavých skleníčkách mohou potěšit i jako dárek
Marinované pařené sýry ve stylových skleničkách, které mohou sloužit jako originální dárek, zakoupíte u firmy MILKEFEKT s.r.o. v Třinci, kde najdete podnikovou prodejnu. Velmi oblíben je náš hermelín.
Kofola Originál v sudech k čepování za skvělé ceny ve velkoskladu Opava
Společnost L & M nápoje s.r.o. je velkoobchod s nápoji a zabývá se prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů v Opavě. V sortimentu naleznete také kofolu v sudech určenou k čepování.
L & M nápoje s.r.o.
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína
Vinařství, pěstování vinohradu, výroba a prodej vína Čejkovice, degustace vína, ochutnávka vína přímo v našem sklepení.
Prodej ovoce a zeleniny, sklad Doudleby nad Orlicí, prodej brambor, mrkev, celer, jablka, švestky
Prodej ovoce a zeleniny, sklad Doudleby nad Orlicí, prodej brambor, mrkev, celer, jablka, švestky, tropické ovoce.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej vepřového a hovězího masa
Zdravé maso od českých chovatelů. Porážka, bourání, nakládání masa i rozvoz. Maloobchodní i velkoobchodní prodej kvalitního a zdravého masa od společnosti JATKY Dolní Heřmanice s.r.o.
Tradiční výroba pečiva z Kladna
Výborné pečené produkty, pekárna z Kladna, čerstvé pečivo všeho druhu, od klasického pečiva po pečivo na zakázku, vánoční a velikonoční cukroví, zákusky a mnoho dalšího.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Potraviny a spotřebitelské služby
Potraviny – cukr, ořechy a přídatné látky, obili na krmení prodává a dodává společnost Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch. Zaměřujeme se také na pojišťovnictví a životní styl.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Potraviny Nová Paka, prodej potravin a drogerie
Nakupujte v Potravinách Nová Paka. Široký výběr potravinářského i nepotravinářského zboží. Denně čerstvé pečivo přímo z naší pece. U nás nakoupíte vše, co potřebujete.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Prodej zvěřiny, zvěřinové delikatesy, uzeniny - klobásy, salámy, špekáčky, slanina z divočáka
Firma VENISON CZ s.r.o. se specializuje na zpracování zvěřiny. Dodává nejen maso, ale i zvěřinové delikatesy a uzeniny - klobásy, salámy, slaninu z divočáka. Sídlí v Míškovicích - Zlínský kraj.
Masové speciality jako občerstvení na firemních akcích či oslavách přímo z řeznictví
Havlíčkovo řeznictví a uzenářství z Třebíče má široký výběr domácích masných výrobků, které jsou ideální jako občerstvení pro firemní akce nebo narozeninové oslavy.
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí, objednávky na druhý den přijímáme do 16 hod.
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní
Distribuce mražených i nemražených potravin Strakonice, zásobování restaurací a kuchyní, velkoobchodní prodej čerstvých potravin a specialit ze zahraničí.
Stařené hovězí maso Eshop - Maso vyzrálé metodou suché zrání (dry age)
Stařené hovězí maso metodou suché zrání z eshopu společnosti Amaso CZ ocení labužníci, milovníci steaků, dobrého masa i klobásek.
Rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů a další Dary kraje
Společnost Dary kraje zajišťuje rozvoz potravin, biopotravin, farmářských produktů až k Vám domů. Naše působnost je celý Zlínský kraj - Zlín, Luhačovice, Uherský Brod, Hradiště, Vsetín, Kroměříž.
Pravidelná dovážka kávy přímo od italského výrobce
Italská káva značky Pavan Caffe pro kavárny, hotely a restaurace. Kávovary, mlýnky, doplňkové zboží pro servírování kávy. Servis vašich kávovarů a vybavení, přímo od firmy Coffe4you s.r.o.
Coffee4YOU s.r.o. Pavan Caffe
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Ekofarma s domácí kuchyní a vlastními produkty v Jilemnici
Ekologicky pěstovaný skot a ovce, zážitek z agroturistiky, skvělé jídlo z domácích a čerstvých surovin, autentická hospůdka s ubytováním, prodej masa a produktů v Ekofarma U Kotyků.
Hospůdka u Kotyků
Domácí, kvalitní čerstvé uzeniny, maso, poctivé masné speciality
Čerstvé uzeniny, maso a poctivé masné speciality můžete jednoduše zakoupit u společnosti Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o., která dbá na kvalitu svých výrobků a domácí receptury.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.