Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Rodinné vinařství Bukovský Břeclav, degustace vín, výroba vína bez chemie, růžová a červená vína
Vinařství Bukovský, s.r.o., od roku 2003 hospodaříme na 27 ha vinic, na kterých pečujeme o široké spektrum klasických i nových vinných odrůd.
Pekařství a cukrářství Špáňa Šanov, čerstvý chléb, rohlíky, škvarkové placky, čerstvé zákusky
Nabízíme široký sortiment pekařských a cukrářských výrobků rozmanitých chutí, tvarů i vůní, nabídku obměňujeme podle přání našich zákazníků.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Vilavin gravitační vinařství, Dobré Pole u Mikulova, unikátní proces výroby vín
Gravitační vinařství VILAVIN, v současné době hospodaříme na 27 hektarech vlastních vinic ve vyhlášených vinařských obcích Novosedly a Dobré Pole u Mikulova
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Rodinné vinařství Klíma Rakvice, řízená degustace, ochutnávka vín
Rodinné vinařství Klíma s tradicí nabízí kvalitní bílá a červená vína bez přídavných enormních dávek různých enzymatických látek, pořádáme degustace.
Farma Tompeli, výroba mléčných výrobků z kravského mléka Železný Brod, jogurty, tvarohy, sýry
Zpracování mléka ve vlastní mlékárně se osvědčilo a proto jsme začali vyrábět a prodávat vlastní produkty - pařené a čerstvé sýry, tvaroh, mléko, atd.
Pivovar Kocour Varnsdorf, minipivovar s pivovarskou restaurací a hotelem, výroba pivních speciálů
Pivovar Kocour Varnsdorf, minipivovar s pivovarskou restaurací a hotelem, výroba pivních speciálů a tradičních ležáků, prodej piva z okénka, pořádání akcí, svateb a oslav.
Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Přírodní produkty pro detoxikaci organismu dávají stop jarní únavě - eshop
Dejte stop jarní únavě a pořiďte si přírodní produkty nebo-li zelené potraviny pro detoxikaci organismu a zvýšení jeho obranyschopnosti. Velký výběr a speciální ceny naleznete na eshopu firmy Celomed.
Rodinné vinařství jižní Morava
Příjemná atmosféra rodinného vinařství uprostřed moravských vinic, degustace, gastro večery, ubytovaní ve sklípku nebo hotelu, pořádání oslav a svateb to a ještě více pro vás chystá Vinařství Sádek.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody
Originální sada řemeslných piv v netradiční dřevěné dárkové ručně dělané tašce
Udělejte radost netradičním dárkem v podobě originální dřevěné tašky plné řemeslných piv. Sadu řemeslných piv nakoupíte v prodejně nebo e-shopu Velkorakovského minipivovaru.
Jarolímkovy lahůdky, výroba studené kuchyně Nový Knín, výroba chlebíčků, salátů, obložených mís
V naší nabídce studené kuchyně najdete chlebíčky, saláty, bagety, obložené mísy, rybí výrobky a také velké množství salátů a jiných pochutin.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Řeznictví a uzenářství Blansko, domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso
Našim zákazníkům nabízíme domácí uzeniny, vepřové, hovězí a drůbeží maso z našeho regionu a také koření.
Jiří Paděra řeznictví a uzenářství
Výroba chutných hotových jídel a potravinářských výrobků bez alergenů, vhodné pro vegetariány
Velký výběr hotových a chutných potravinářských výrobků bez alergenů, vyrobených z kvalitních surovin, které jsou vhodné pro vegetariány, dodává společnost AMUNAK s.r.o. Vsetín.
Prodej surovin na výrobu ledové tříště, cukrové vaty, zmrzlinových krémů a dalších na Eshopu
Pronájem strojů na výrobu ledové tříště, zmrzlinových krémů, cukrové vaty a dalších pochoutek, ale i prodej příslušných surovin zajistí na Eshopu firma CORNiCO Company, s.r.o. sídlící v Hranicích.
CORNiCO Company, s.r.o.
Mražené lesní plody Bruntál, ostružiny, borůvky, maliny, lesní jahoda, arónie, černý rybíz, brusinky
Naše společnost patří k jednomu z největších výrobců a prodejců vysoce kvalitního mraženého ovoce, hub, ořechů a obilovin.
SOLEX AGRO, s.r.o. mražené ovoce
Kvalitní uzeniny dle domácí receptury - šunka, párky, špekáčky, točený salám bez chemie
Uzeniny nejvyšší kvality prodává Řeznictví Marcel Durec. Vyzkoušejte šunku, párky, točený salám, špekáčky nebo uzená masa. Vše vyrábíme podle domácích receptur, bez přidané vody, barviv a chemie.
Degustace vína ve vinařském dvoře s delikatesami domácí moravské kuchyně k zakousnutí
Exkurze do tajů vína ve vinařském dvoře – neváhejte a přijďte ochutnat víno do vinařství Fuzgrunty, kde Vás obslouží samotní majitelé vinařství. K vínu můžete zakousnout delikatesy naší kuchyně.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Dovoz ovoce a zeleniny – jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí
O dovoz a přepravu sezónního ovoce a zeleniny, jako jsou jablka, hrušky, cibule, rajčata, pomeranče, hlávkové zelí a další se postará společnost Maple Trade s.r.o.
Italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI - kvalitní grahamové tyčinky
PEKÁRNA KRÁL s.r.o. z Opavy je výrobcem kvalitních grahamových tyčinek. Ve svém sortimentu nabízí italské jemné a křupavé tyčinky GRISSINI, které dodává po celé České republice.
Tradiční valašská pekárna se zaměřením na frgály
Pečení domácích valašských frgálů na základě tradičních rodinných receptů, čerstvé sladké i slané pečivo, pekárny v okrese Nový Jičín v okolí Valašského Meziříčí – to je pekárna Anežka.
Vyber a kombinuj víno - vinařství Templářské vinné sklepy, kvalitní vína, eshop
Vinařství Templářské vinné sklepy Čejkovice Vám umožní stát se someliérem. Vyberte a kombinujte dle své chuti v našem eshopu. Kvalitní vína.