Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Potraviny Anton Nová Paka, široký sortiment potravinářského i drogistického zboží
Široký sortiment potravinářského a drogistického zboží naleznete v Potravinách Anton v Nové Pace na ulici Komenského.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Dárková balení a kazety s jakostními víny – výběr dárku z pohodlí domova na e-shopu
Pokud máte v plánu obdarovat své blízké dárkovým balením nebo kazetou s kvalitním vínem z jižní Moravy, vybírejte na e-shopu Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic.
Užijte si doma Váš výhodný degustační balíček vín
Představujeme Vám akci pro naše věrné zákazníky - výhodný degustační balíček vín pro Vás, ve vinařství VINO HORT v Dobšicích nedaleko Znojma.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Jakostní a přívlastková vína vyráběná tradičním způsobem – výborná chuť a vysoká kvalita
Pokud si rádi vybíráte ty nejkvalitnější jakostní a přívlastková vína a chcete vyzkoušet něco jiného než zaručenou klasiku, pak se obraťte na PPS Vinařství Strachotín nedaleko Mikulova.
Pekárna - prodej širokého sortimentu čerstvého slaného a sladkého pečiva a zákusků
Široký sortiment křupavého a vypečeného slaného pečiva a lahodné sladké pečivo a zákusky zakoupíte v oblasti Brno-venkov v prodejně Pekárna Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba a prodej bílých a červených přívlastkových a ročníkových vín
Odborníkem na výrobu přívlastkových a ročníkových vín je Vinařství Omasta v Horních Bojanovicích. Ochutnejte naše bílá a červená vína zrající tradičními i moderními metodami.
Degustační balíčky té nejlepší kávy v dárkovém balení – skvělá volba pro milovníky kávy
Pokud jste milovníky kávy a chcete vyzkoušet degustační balíčky nebo dárková balení kávy, obraťte se na společnost Darka company s.r.o. z Brna, která provozuje i e-shop.
Majonéza, tatarská omáčka, dipy v gastrobalení přímo od výrobce - distribuce pro restaurace, prodejny potravin, hotely, penziony
Drůbežárna Holešov se kromě distribuce vajec zabývá i výrobou dipů, majonézy,tatarské omáčky vlastní receptury. Dodáváme gastrobalení pro restaurace, firmy v lokalitě Přerov, Lipník, Hranice, Kojetín.
Koření a kořenící směsi, sušené plody a ovoce a zelenina od J.K.FOOD
J.K.FOOD je společnost z Větřkovic u Opavy a již přes dvacet let vyrábí kvalitně zpracované dehydratované potraviny jako je koření, kořenící směsi nebo sušené plody.
Prodej masa, uzenin, lahůdek, řeznictví, řeznické prodejny po celé České republice
Specializovanou sítí řeznických prodejen je firma ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Přívlastková vína českého vinařství – objednávání z e-shopu z pohodlí domova
Zakoupení přívlastkového vína vyráběného specialisty z českého vinařství na e-shopu z pohodlí domova umožňuje PPS Vinařství Strachotín.
Volné místo v řeznictví - do výrobny masa, prodavač, prodavačka masa, uzenin
Řeznictví Vlčnov - František Koníček přijme zájemce s praxí v oboru na svoji provozovnu. Volné místo je do výrobny masa a prodavač masa, uzenin. Vhodné pro zájemce z okolí Uherského Brodu, Hradiště.
Kolekce VOC ZNOJMO vín – vína s moderní certifikací upřednostňující originalitu a původ vína
Jedinečná kolekce vín, která klade důraz na originalitu a původ vína – to jsou vína kolekce VOC ZNOJMO s moderní certifikací, která vyrábí vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Uzená pečená masa - kýta, kolena, plec i naložené maso k dogrilování pro Vaše akce
Řeznictví a uzenářství Kadlček z Dolního Němčí připraví naložená a pečená masa pro Vaše víkendové akce. Na objednávku pečená uzená kýta, plec i kolena. Dodáváme ve Zlínském i Jihomoravském kraji.
Výsadbový česnek, cibule, hrušky, jablka na uskladnění, zelenina na prodej z letošní sklizně
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku probíhá prodej cibule, zeleniny, ovoce z letošní sklizně. Na prodej jablka k uskladnění, zakoupit můžete i výsadbový česnek a cibuli.
Spodně kvašené pivo, tradiční český ležák Morous a sladová nealko limonáda z rodinného pivovaru Morous
Ochutnejte tradiční český spodně kvašený ležák - oroseného Morouse i sladovou nealko limonádu Morousovu pivoňku z rodinného pivovaru Morous z Rýmařova.
Uzeniny, masné a uzenářské výrobky z masa bez přidaných separátů
Uzeniny nejlepší kvality, tepelně opracované i neopracované masné výrobky vyrobené výhradně z masa a bez přidaných separátů zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Prodej vína Břeclav, Jihomoravský kraj
Chcete nakoupit lahodné víno? Sháníte výrobce a prodejce kvalitních vín na jižní Moravě? Společnost PPS AGRO a.s. se sídlem ve Strachotíně, okr. Břeclav se zabývá výrobou a prodejem vína. Roční produkce společnosti je 150 000 lahví. V prodeji vína: -odrůdová -přívlastková, jakostní -archivní i unikátní archivní -speciální vína, rosé, ...
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Výroba nealkoholických nápojů a limonád v PET lahvích 0,5 L
Výrobou nealkoholických nápojů a limonád se zabývá firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Používáme praktické balení v PET lahvích o objemu 0,5l nebo 2l.
Kvalitní sadbové a konzumní brambory českého původu - rozvoz, pro uskladnění
Specialistou na české sadbové a konzumní brambory je firma Drago spol.s r.o. Prodáváme různé varné typy brambor pro sadbu a uskladnění. Vše rozvážíme v Přerově, Olomouci, Uherském Hradišti a Zlíně.
Drago spol.s r.o.
Kvasnicové Hukvaldské pivo z minipivovaru, Hostinec U Štamgastů
Hukvaldské pivo kvasnicové, výčepní, světlé, tmavé, polotmavé, ležák či speciální z minipivovaru s posezením v Hostinci U Štamgastů, dodávka v sudech.
Prosetínské trubičky – lahodný cukrářský výrobek z listového těsta
Máte rádi sladké a přemýšlíte o tom kam si skočit pro něco dobrého? Máme pro vás výborný tip vyzkoušejte Prosetínské trubičky, které jsou pro svou lahodnou chuť velmi oblíbené.
Degustační večer, řízená degustace vína a prohlídka vinného sklípku
Vychutnejte si se svou rodinou nebo přáteli degustační večer ve PPS Vinařství Strachotín. Čeká Vás řízená degustace jakostních a přívlastkových vín, a také prohlídka vinného sklepa.