Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Zpracování mléka, výroba a prodej mlékárenských výrobků, výroba mléčných výrobků z kravského mléka
Farma Tompeli se zabývá zpracováním mléka a výrobou a prodejem těch nejkvalitnějších mléčných výrobků.
Výroba kvalitní pálenky v obci Žešov – vypálíme vám lihovinu z vašeho ovocného kvasu
Chtěli byste z vlastního ovocného kvasu vypálit pálenku? Všichni víme, že domácí výroba je zakázaná, proto vyhledejte odborníky, kteří mají z její výrobou plno zkušeností.
Řeznictví a uzenářství Rousínov, čerstvé maso vepřové, hovězí, kuřecí, kvalitní uzeniny, zabíjačkové speciality
Řeznictví a uzenářství Františka Janečka nabízí pouze kvalitní a čerstvé maso a také výborné uzeniny vyrobené podle poctivých tradičních receptur. V nabídce máme maso vepřové, hovězí a také kuřecí.
Křupavé a čerstvé rohlíky – anglický, pivní, sypaný cereáliemi, pizza rohlík
Křupavé a čerstvé rohlíky s pořádnou dávkou anglické slaniny a sýru, pečivo s vůní Itálie, rohlíky s cereáliemi a další druhy vypečených rohlíků nakoupíte v Pekárně Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Přírodní doplňky stravy - nezapomínejte svému tělu dodávat potřebné vitamíny po celý rok, e-shop
Dodejte svému tělu dostatek vitamínů, které jsou pro nás nepostradatelné. V e-shopu prirodniprodukty.cz si vyberete přírodní doplňky stravy pro zdraví.
Vinařství Konice, výroba vína, výroba přívlastkových odrůdových vín
Rodinné vinařství K96 Winery s.r.o. vyrábí přívlastková odrůdová vína typická pro oblast Znojemska.
Řízená degustace vín v Mutěnicích - 10 vybraných vzorků vína s nezaměnitelným charakterem
Vinařství Štěpánek Mutěnice Vás zve na řízené degustace vín, připraveno je 10 vzorků vybraných vín v té nejvyšší kvalitě. Naše vína jsou unikátní nižším obsahem alkoholu.
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vinařství Strachotín
Dárkové balení vín, víno jako dárek, vína jakostní, odrůdové, zemské, přívlastkové, archivní, ledová, slámová a další z vinařství PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Tradiční výroba nealkoholických nápojů, stolní a sodové vody
Firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči na Vysočině se zaměřuje na tradiční výrobu nealkoholických nápojů a stolní, sodové vody. Voda má parametry vody vhodné pro přípravu kojenecké stravy a nápojů.
E-shop - prodej bílých, červených, růžových vín z mutěnické oblasti
Prvotřídní vína z mutěnické oblasti zakoupíte na e-shopu vinařství Štěpánek s.r.o. Prodáváme bílá, červená a růžová vína - přívlastková, výběr z hroznů a pozdní sběr.
Jakostní a přívlastková vína vyrobená tradičními postupy – výjimečný a dlouhodobý pocit v ústech
Jakostní a přívlastková vína z vinic na jižní Moravě vyrábí s láskou a tradičními postupy společnost Vinařství Pfeffer s.r.o. z Rakvic nedaleko Pálavy.
Alkoholické nápoje a destiláty - výroba a prodej whisky, vodky a likérů v Palírna U Zeleného stromu
Palírna U Zeleného stromu z Ústí nad Labem je nejstarší evropská palírna a jeden z předním výrobců alkoholických nápojů u nás. V nabídce najdete whisky, vodku, likéry i ovocné destiláty.
Palírna U Zeleného stromu a.s.
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín Strachotín
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín, bílá a červená vína, odrůdová, přívlastková a jakostní vína od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Prodejna dárkového zboží připraví dárkové koše, kazety, balení cukrovinek na přání
Prodejna dárkového zboží ve Zlíně pro Vás připraví dárkové koše. Můžete si objednat dárkové balení cukrovinek vhodně vybrané pro ženy, muže i v dia nebo bezlepkové variantě.
Poctivé řeznictví ve Vsetíně - čerstvé maso z českých chovů s dovozem domů e-shop
Vychutnejte si čerstvé maso z českých chovů. Poctivé řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně zajistím dovoz hovězího, vepřového i kuřecího masa k vám domů. Stačí si objednat v našem e-shopu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Výrobce pekařských směsí - na chleba, cereálie i běžné pečivo
Vyrábíme vícezrné směsi pro pekařské výrobky a tzv. směsi na míru přesně podle vašich požadavků. Jsme tu s vámi již od roku 1991.
Grilované speciality v Opavě - grilovaná kuřata, kolena, kýta na objednávku
Vychutnejte si to pravé grilované kuře, vepřovou kýtu nebo koleno - objednejte si naše grilované speciality ještě dnes nebo nás navštivte v Opavě či Hradci.
Sirupy a limonády značky ZON, výroba nealkoholických nápojů
Kvalitní a chutné nealkoholické nápoje, balené vody a sirupy s historií vyrábí a distribuuje společnost ZON v Třebíči. Tradiční limonády a sirupy firma ZON, spol. s r.o. vyrábí již 5 generací.
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Jedinečná a původní kvalitní přívlastková vína z vinných sklepů Mikulova
Jedinečná, kvalitní a lahodná přívlastková vína pocházejících z mikulovských vinic zakoupíte u rodinného vinařství v Mikulově- Víno Šímák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Stáčení léčivých lázeňských pramenů - zachování tradice v evropském lázeňství a pitných kúrách
Rádi se procházíte po lázeňské kolonádě a ochutnáváte různé léčivé prameny, ale momentálně nemůžete z nějakého důvodu cestovat? To není vůbec žádný problém.
BOHEMIA HEALING MARIENBAD WATERS a.s. léčivé prameny
Prodej nových brambor, okurek nakladaček, nová cibule i český česnek v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. zve k nákupu nových brambor, okurek nakladaček. Od července na prodej i sezónní zelenina, nová cibule, český česnek i ovoce. K nám to máte blízko ze Zlína i Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Zmrzlina - suroviny na výrobu
Zmrzlina je velice oblíbená nejen v letních měsících. V e-shopu firmy CORNiCO Company zakoupíte kvalitní suroviny na výrobu zmrzliny podle vlastní receptury. Vyrobte si zmrzlinu dle vlastní chuti!
CORNiCO Company, s.r.o.