Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Internetový obchod s regionálními výrobky z Moravy a Slezska, medovina, sušené maso, delikatesy
VÍTEJTE V E-OBCHODU zaměřený na české a slovenské produkty, sortiment průběžně rozšiřujeme.
Přírodní čaje na nachlazení, pročištění jater, energii - eshop
V zimních měsících se nejlépe zahřejeme čajem, který má blahodárné účinky na vaše zdraví. V eshopu prirodniprodukty.cz od firmy Celomed si vyberete z čajů na nachlazení, pročištění jater i na energii.
Výroba vaječného koňaku, ovocných pečených čajů a marmelád do obchodů a restaurací
Společnost HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně vyrábí marmelády, pečené čaje, vaječný koňak a ovocné sirupy z čerstvých surovin. Zavážíme obchody, restaurace v Kroměříži, Zlíně, Přerově i Olomouci.
Ovocné sirupy, pečené čaje a domácí marmelády poctivé výroby - e-shop, rozvoz zdarma
Poctivé domácí marmelády, pečené čaje a ovocné sirupy vyrábí naše společnost HERBA LENA group s.r.o. Objednejte si v e-shopu a využijte rozvoz zdarma v Kroměříži, Prostějově a Přerově.
Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Masna - prodej čerstvého vepřového a hovězího masa z českého chovu
Čerstvé vepřové a hovězí maso porcované v masně dle přání zákazníka zakoupíte v Havlíčkově řeznictví a uzenářství. Prodáváme maso zásadně z českých chovů z oblasti Vysočiny.
Grahamové tyčinky - mlsejte zdravě křupavé tyčinky, které chutnají každému!
Mlsejte zdravě a bez výčitek! Kupujte na Váš stůl křupavé grahamové tyčinky od firmy PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která své výrobky dováží po celé ČR, včetně Brna i Olomouce.
Mlýn Palhanec, mlýnské produkty a mouka - vlastní výroba s rodinnou tradicí
Společnost MLÝN HERBER spol. s r. o. na Palhanci v Opavě působí na trhu s prodejem a výrobou mlýnských výrobků ve vlastním mlýně s rodinnou tradicí. Nabízíme kvalitní mouku.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Degustace, bezplatná ochutnávka špičkového vína - dovoz, prodej vín
Jste milovníkem vína a rádi by jste si domluvili degustaci špičkových vín z celého světa? Obraťte se na firmu NIER FINE WINES, která vám zajistí degustaci a bezplatnou ochutnávka vína.
NIER FINE WINES s.r.o.
Pojízdná prodejna s čerstvým masem a uzeninami, pravidelné farmářské trhy
Havlíčkovo řeznictví prodává své výrobky v pojízdné prodejně na Třebíčsku, Jihlavsku a v sousedních regionech. Máme pro vás čerstvé chlazené a vysoce kvalitně opracované vepřové a hovězí maso.
Krabičková dieta a jejich programy na hubnutí. Rozvoz jídla až k Vám.
Krabičková dieta je hubnutí bez hladovění. Programy hubnutí od firmy Pohodlná dieta Strážnice jsou jak pro muže i ženy. Rozvoz jídla den předem.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Český výrobce sterilizované zeleniny, směsí a salátu
Sterilizovaná zelenina, zeleninové směsi a saláty jako přílohy k jídlům či přísady pro přípravu pokrmů vyrábí česká společnost BAHAK s.r.o.
BAHAK s.r.o.
Jemné a křupavé tyčinky Grisinni - výroba italských tyčinek z tradičního kynutého těsta
Trvanlivé italské tyčinky Grissini Vám přináší česká firma PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která je tradičním výrobcem chutných, zdravých a křupavých tyčinek. Vychutnejte si naše tyčinky také v Praze a okolí.
Akční nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů
Firma L&M nápoje s.r.o. nabízí akční nabídku na velkoobchodní prodej alkoholických a nealkoholických nápojů.
L & M nápoje s.r.o.
Dodávka masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – jídelny, školy, školky, restaurace
Dodávku čerstvého masa a masných výrobků pro stravovací zařízení – školy, školky, jídelny, restaurace, domovy důchodců - zajišťuje v okolí Brna a Třebíče Havlíčkovo řeznictví a uzenářství.
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Velkoobchodní prodej kvalitního čerstvého masa, chutných masných výrobků i uzenin
Prodej čerstvého masa, masných výrobků i uzenin pro velkoodběratele zajistí firma Tomáš Havlíček – Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v okolí Třebíče, Jihlavy a Brna. Velkoobchodní ceny dohodou.
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Výborný uzený sýr Jánošíkův oštěpek se hodí na grilování, opékání i k pečení na pánvi i v troubě
Skvělý uzený sýr z kvalitního kravského mléka, uzen na bukovém dřevě se griluje, peče či opéká na venkovních i elektrických grilech, v troubě i na pánvi. Vyrábí firma MILKEFEKT s.r.o.
Velkobchod s lihovinami - alkoholické nápoje pro restaurace za super výhodné ceny
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o nabízí alkoholické nápoje také pro restaurace za super výhodné ceny v Opavě a okolí.
L & M nápoje s.r.o.
Špekáčky, pečené kýty, výběrové škvařené sádlo, škvarky - tradiční technologické postupy
Chutné špekáčky Vám exkluzivně nabízí Řeznictví a uzenářství Jana Černockého s dlouholetými zkušenostmi v oboru, která dbá na dodržení tradičních receptur i technologických postupů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Hlíva ústřičná - prostředek k posílení imunity i na zahlenění
Čínskou houbu Hlívu ústřičnou, která posiluje imunitu, působí proti zahlenění a má protivirové, protibakteriální i protiplísňové účinky zakoupíte v Bylinkářství U Radnice v Ostravě u paní Pavlíkové.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Mandlovka - originální hustopečská mandlovice, prodej e-shop
Jedinečnou hustopečskou mandlovku zakoupíte v internetovém obchodě mandla.cz. Vyzkoušejte ostřejší i jemnější tradiční mandlovici.