Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Nealkoholické nápoje z velkoskladu – minerálky, džusy nebo i čepovaná kofola za super cenu
Firma L & M nápoje s.r.o. se zabývá prodejem nealkoholických i alkoholických nápojů. Nabídka nealkoholických nápojů všeho druhu pro gastronomická zařízení nebo kulturní akce za velkoobchodní ceny.
L & M nápoje s.r.o.
Smluvní a zakázková výroba vitamínů, minerálů a doplňků stravy
Společnost JML Fitness Line Zlín-Velíková poskytuje kompletní servis v oblasti zakázkové výroby vitamínů, minerálů a doplňků stravy, tedy včetně balení, etiketování, skladování a dopravy k zákazníkům.
Francouské macarons – makronky – dopřejte si jedinečný kulinářský zážitek s touto dokonalou sladkostí z mandlí
Vychutnejte si jedinečný kulinářský zážitek v podobě drobných mandlových laskonek s ochucenou náplní. Pravé francouzské macarons - makronky - vyrábí a prodává kavárna a cukrárna Sladký Méďa.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Vinotéka Malovaný sklep Znojmo – nejlepší výběr lahvového a stáčeného vína od moravských vinařů
Lahvové i stáčené víno od moravských vinařů zakoupíte ve Vinotéce Malovaný sklep ve Znojmě. Prodáváme také nejlepší výběr vín zahraniční produkce.
Vinotéka Malovaný sklep
Med z Dobřeně okres Kutná Hora, domácí výroba medu, kvalitní a chutný med z domácí produkce
Díky nepolevujícímu úsilí a péči Vám mohu nabídnout med, který je kvalitní a velice chutný.
Výroba a prodej kvalitní pšeničné a žitné mouky s garantovanou kontrolou bezpečnosti
Pod značkou HERBER naleznete kvalitní pšeničné a žitné mouky. Mlýnské výrobky z dílny Opava-Palhanec nebo z mlýnu v Holasovicích garantují poctivost a široký sortiment žitných a pšeničných výrobků.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Čerstvě pražená káva různých druhů i směsí, degustační balíčky kávy
Jste milovníky kávy? Rádi si vychutnáte šálek kávy s rodinou či přáteli? K tomu je nejlepší mít vysoce kvalitní kávu, kterou Vám dodá naše pražírna RÓSTA KAFE.
Vinařství Maláník - Osička Mikulčice, pěstování a prodej vína, degustace vín, Chardonnay, Pálava
Vinařství Maláník-Osička s.r.o. v Mikulčicích je malou rodinnou firmou zabývající se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitních přívlastkových vín.
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Zdravá výživa, prodej čerstvě pražené kávy a čaje Žďár nad Sázavou, sypané čaje, chutná káva
Nabízíme maloobchodní prodej čerstvě pražené kávy a čajů v prodejně na Masarykově náměstí 3 ve Velké Bíteši, Žďár nad Sázavou.
Agro Jesenice, výroba mražené zeleniny, mražené zeleninové směsi pro gastro, houby, zelenina
Jsme přední český pěstitel a producent mražené zeleniny. Postupně uvádíme na trh novou obalovou řadu svých výrobků.
Pražská šunka z přeštíka je top produktem mezi šunkami na Eshopu Nasemaso.cz
Jste milovníkem opravdu dobré šunky? Pak musíte ochutnat pražskou šunku z přeštíka od českého výrobce Amaso CZ, kterou zakoupíte na Eshopu Nasemaso.cz
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Speciální ovocné šumivé víno MAVAM s osvěžující příchutí tropického ovoce
Dopřejte si v horkých letních dnech osvěžení v podobě skleničky dobře vychlazeného speciálního šumivého vína MAVAM s příchutí tropického ovoce. MAVAM Beach koupíte na e-shopu vinotéky Malovaný sklep.
Vinotéka Malovaný sklep
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Prodej medů nejen od českých včelařů Brno, prodej medoviny, propolisu, stáčení medu do sklenic
Nabízíme prodej medu klasických i zahraničních, prodej včelích produktů, prodej medoviny, propolisu či mateří kašičky a stáčíme med do přinesených sklenic.
Objednávky na podzimní samosběr brambor Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí
Začínáme přijímat objednávky na samosběr brambor výdejním okénkem v přízemí budovy firmy SILYBA a.s. Dolní Dobrouč celý březen pouze ve dnech pondělí a středa.
Vinařství Popela Perná, skvělé víno z vlastní vinice, výroba vína dle rodinné tradice, Vinařský dům
Rodinné vinařství z vinařské obce Perná u Mikulova, vyrábí vína z viničních tratí v okolí Pálavy, situovaných v mikulovské vinařské podoblasti.
Prodej bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky, přírodní kosmetika - racionální, zdravá výživa
Zdravá výživa u zámku v Kroměřiži na ul. Ztracená zve všechny k nákupu. Na prodej je u nás racionální výživa, bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky i ekodrogerie a přírodní kosmetika.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Výroba i distribuce chutných potravin vhodných pro celiaky, tedy pro bezlepkovou stravu
Na výrobu potravin, které jsou vhodné pro celiaky, tedy pro všechny, kteří dodržují bezlepkovou stravu, se zaměřuje potravinářská firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně, která dbá na zdraví svých zákazníků.
Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Rize česká ekologická zemědělská farma
Nejčerstvější české maso z rodinné farmy v Rýmařově, ekologické chovatelství skotu, prodej hovězího masa z ekologického zemědělství.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Tradiční masna z Jihomoravského kraje – řeznictví Rousínov
Nejčerstvější a nejlepší nabídka masa, uzenin a zabijačkového zboží, jihomoravská masna prodávající kvalitní české maso a výrobky z něj – prodejna František Janeček.