Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Informační systém web portál Helios Orange - snadný a operativní přístup k datům
Snadný a operativní přístup k informacím kdykoli a odkudkoli vám zajistí web aplikace, informační systém web portál Helios Orange při splnění všech bezpečnostních standardů.
Skartování citlivých dokumentů - spolehlivé znehodnocení i tajných spisů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě. Samozřejmostí je možnost přítomnosti v celém průběhu skartace.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistění interiéru aut, sedaček, čalouněného nábytku i koberců
Pokud potřebujete vyčistit interiér vašeho auta, sedačku či čalouněný nábytek, tak se neváhejte obrátit na firmu HORÁK-STAVITEL se sídlem v Odrách.
Nejnovější modely společenských šatů - široký výběr, prodej
Široký výběr nejnovějších modelů společenských šatů a jejich prodej zajišťuje společnost Svatební dům Angelika se sídlem v Ostravě, která pro vás vybírá jen ty nejlepší kousky.
Nová verze programu Oferta - k provádění výběrových řízení přehledně a efektivně
Pokud hledáte spolehlivý program k přehlednému a efektivnímu provádění výběrových řízení, nová verze programu Oferty od společnosti First information systém, s.r.o. bude pro vás ta pravá.
Malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích
Pokud hledáte zkušeného a prověřeného malíře, tak je zde pro vás firma HORÁK-STAVITEL s.r.o., která provádí kvalitní malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích.
Informační systém RSV - řízení stavební výroby - stabilní a odzkoušený produkt
Hledáte-li stabilní a odzkoušený produkt pro kvalitní systém řízení vaší stavební firmy, pak se můžete spolehnout na informační systém RSV řízení.
Kompletní svatební servis - šaty, kytice i ozdoby na auta
Plánujete-li svou svatbu a hledáte někoho, kdo vám zajistí kompletní svatební servis od svatebních šatů, kytice i ozdob na auta, pak je pro svatební salon Kamila v Novém Jičíně to co potřebujete.
Volná místa CNC obráběči, nabídka práce v celé ČR
Personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. poskytuje volná pracovní místa pro CNC obráběče na CNC soustruh, frézu či horizontku.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Volné skladovací a kancelářské prostory k pronájmu Nový Jičín
Pokud hledáte prostory k pronájmu, pak se obraťte na firmu Nosta se sídlem v Novém Jičíně. Máme k dispozici nejen skladovací a kancelářské prostory v našem areálu přímo pro vás. Můžeme vám poskytnou pronájem těchto prostor: - výrobně skladovací nevytápěné prostory – jejich plocha se pohybuje od 41 do 112 m2 - venkovní skladovací plochy - ...
SW na monitoring, sledování zaměstnanců, internetu, využití PC a tiskáren
Společnost MiCoS SOFTWARE s.r.o. Vám představuje jednoduchou a moderní metodu, která Vám usnadní kontrolu nad činností Vašich zaměstnanců - software Aktivity určený ke sledování a monitoringu využití počítačů. Přesné výstupní informace Vám se SW Aktivity budou přehledně prezentovány formou grafů a tabulek a pomohou Vám vyhodnotit aktivitu ...
Realitní kancelář a odborník na nemovitosti
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku je odborníkem na nemovitosti. Kompletní servis v oblasti nákupu, prodeje i správy nemovitostí za těch nejvýhodnějších podmínek.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Úklidové služby - pravidelný i jednorázový úklid firem i domácností
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která poskytneme pravidelný i jednorázový úklid domácností i firem v Opavě a okolí.
Největší výběr svatebních a společenských šatů - půjčovna
Největší výběr svatebních a společenských šatů nabízí svatební salon Kamila v Novém Jičíně. Neváhejte a přijďte si také vybrat šaty dle vašich představ.
Půjčovna svatebních šatů, svatební salón s originály zahraničních návrhářů
Svatební salón Angelika v Ostravě nabízí k dispozici půjčovnu svatebních šatů, které jsou originály zahraničních návrhářů bez plagiátů.
Svatební salon Nový Jičín - půjčovna svatebních a společenských šatů
Pokud si nejste jistá jak vybrat ty správné svatební nebo společenské šaty, ve kterých zazáříte a přitom se budete cítit pohodlně a především sama sebou, tak určitě navštivte Svatební salon Kamila v Novém Jičíně, kde vám pomůžeme vybrat šaty přímo pro vás a vaši postavu. Vždy se snažíme držet krok s novými svatebními a společenskými trendy a ...
Nabídka práce pro svářeče na hlavní pracovní poměr
Zprostředkování zaměstnání v dělnických profesích umožňuje firma Personal fabric - agentura práce a.s., která zajistí práci mužům i ženám po celé České Republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kovošrot zajistí výkup kovů i kabelů - konkurence schopné ceny
Kovošrot Demonta T, s.r.o. Vám zajistí výkup železných i barevných kovů, měděných kabelů za konkurence schopné ceny.
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Železniční přeprava, doprava mezinárodní i tuzemská
Společnost NH - TRANS, SE působí v oblasti poskytování vnitrostátního a mezinárodního zasilatelství. V rámci individuálních řešení poskytuje ve spolupráci s národními dopravci kompletní služby v nákladní železniční přepravě. Mezi nejčastěji přepravované komodity firmy NH - TRANS patří hromadné substráty, paliva, železné a ocelové výrobky, železný ...
Pronájem kanceláří a nebytových ploch a prostor s úklidem a ostrahou
Pokud potřebujete prostory s ostrahou i s úklidem, Dům podnikatelů v Ostravě bude pro vás ten pravý. REGOS M s.r.o. nabízí pronájem kanceláří, nebytových ploch a prostor se zajištěním těchto služeb.
Energetický štítek budovy pro vaši nemovitost zajistíme za vás
Realitní kancelář AVAPO z Opavy Vám pro vaši nemovitost zajistí energetický štítek budovy, který je potřeba pro prodej či pronájem.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Facility management, provoz technologie budovy, správa, údržba
Facility management, provoz technologie budov, správu i údržbu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., s individuálním přístupem a ohledem na systémové řešení a vazbu na další části facility managementu.
Vyřazení konkurence z trhu a rychlý zisk dominantního postavení na trhu
Speciální nabídka na rychlé a efektivní řešení pro zvýšení pozice na trhu a zvýšení zisku: Výrazné zlepšení vlastností produktu, pro které je spotřebitel upřednostní: • zvýšení užitné hodnoty produktu / vyšší spolehlivost, jednodušší obsluha a údržba, lepší design apod., • zlepšení parametrů / vyšší výkon a kvalita, nižší spotřeba a ...
Pronájem kanceláří | Ostrava
Pronájem volných kanceláří v Ostravě nabízí společnost REGOS M, spol. s r.o. na ulici Čujkovova 1736/30 - Dům podnikatelů. Za rozumné ceny pronájmu zajistíme stálou ostrahu budovy, úklid společných prostor, služby recepce a stálý přístup nájemníků do budovy. V prosvětlených kancelářských prostorách nabízíme telefonní spojení přes ústřednu z ...