Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Autorizovaný architekt pro krajinářskou architekturu, zpracování projektů, vizualizace
Zkušeného a osvědčeného architekta i soudního znalce v jedné osobě Vám poskytne Ing. Radmila Kiszová – PINIA z Nového Jičína. Zpracujeme Váš projekt i posudek a zhodnotíme případná rizika.
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Bytový architekt, projekty interiérů, domů - moderní design s originálními prvky
Bytový architekt Ing. arch Hana Liškutínová v Havířově zajišťuje projekty interiérů i celých domů a přinese do vašeho bydlení moderní design s originálními prvky.
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Bezpečnostní služba, ostraha objektů, ozbrojené doprovody
Ostrahu objektů, majetku, nemovitostí, ozbrojené doprovody při převozu financí, detektivní činnost pro prodejny realizuje Bezpečnostní agentura ADAS Josef Adamek, Ostrava.
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
AWT Rekultivace a.s.
Pronájem nových administrativních a prodejních prostor v Ostravě
Pro Vaše podnikání společnost TIMO profistavby s.r.o. poskytne k pronájmu kancelářské či prodejní prostory v nově postavené budově na Slezské Ostravě nedaleko ZOO.
Bezpečnost IT infrastruktury, infrastrukturní zabezpečení – návrh a realizace
Chraňte svá data před zloději. Firma OASA COMPUTERS z Ostravy-Zábřeh se specializuje na ochranu informací a bezpečnost IT infrastruktury. Navrhneme a zrealizujeme vám infrastrukturní zabezpečení.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výkup autobaterií a akumulátorů za výhodné výkupní ceny
Společnost Demonta T, s.r.o. je místem zpětného odběru elektrozařízení a baterií skupiny REMA. Nevyhazujte starou nepotřebnou autobaterii, přijďte s ní k nám a my Vám ji za výhodné ceny vykoupíme.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Perfektní úklid panelového i rodinného domu od profesionální úklidové firmy
Svěřte úklid své domácnosti v rodinném i panelovém domě v Havířově nebo Karviné profesionálům z úklidové firmy Lumír Sokol Plus s.r.o. Ušetříte spoustu času a s výsledkem budete zaručeně spokojeni.
Ochrana, zabezpečení dat v počítači i mobilu - kvalitní počítačová bezpečnost
Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak ochránit svá osobní data, firma OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě Vám zajistí kvalitní počítačovou bezpečnost! Zabezpečí nejen data v počítači ale i v mobilu.
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Úspěšná realitní kancelář z Opavy, která myslí i na charitu to je AVAPO - realitní kancelář s.r.o.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. je spolehlivá realitka z Opavy, která díky svým znalostem a zkušenostem poskytne odbornou pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Překlady textů ve vysoké kvalitě a levně od 220Kč/NS od zkušené překladatelské agentury
Potřebujete-li přeložit rychle a kvalitně do cizího jazyka nebo naopak do češtiny smlouvy, technické texty nebo jiné dokumenty a zprávy, kontaktujte překladatelskou agenturu TOP PRESS z Ostravy.
Výpočet požárního zatížení stavby, PBŘ, ideální požárně bezpečnostní řešení
Společnost FREE RW SOFT, v.o.s. Vám nabízí ideální požárně bezpečnostní řešení (PBŘ) v podobě programu pro výpočet požárního zatížení stavby - program WinFire Office.
Pohřební a hřbitovní služby nonstop  Jablunkov – 24 hodin denně
Zastihla Vaši rodinu smutná událost v podobě úmrtí člena rodiny? Pohřební služba Jan Sadový Vám nabízí nonstop své služby od převozu zesnulého až po zajištění kompletních pohřebních služeb.
Pronájem skladovacího prostoru, haly pro materiál či stroje i s levnou elektřinou
Pronájem skladovacího prostoru, skladovací haly v Karviné s levnou elektřinou zajišťuje společnost Resorbent s.r.o., díky které budete mít prostor pro váš materiál či stroje.
Nová DIGI TV s Internetem v balíčku - nejvýhodnější na trhu
Ušetřete až 200 Kč spojením Internetu s Novou DIGI TV. Obraťte se na naší společnost LAMA energy a. s., kde Vám nabízíme nejvýhodnější balíček na trhu internet + digi TV.
Nabídka práce, volná místa - roznos letáků do schránek, distributor zásilek
Společnost Česká distribuční k.s., která se řadí mezi největší firmy v oblasti neadresné i adresné distribuce, hledá distributory na doručení zásilek a roznos letáků do schránek a to kdekoliv v ČR.
Dárkový poukaz na autoškolu, řidičák, řidičské oprávnění, výcvik řidičů
Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro své blízké? Darujte jim dárkový poukaz na autoškolu nebo kondiční jízdy. Takový praktický dárek jistě potěší a připraví obdarovaného na bezpečné řízení auta.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Prodej, koupě, pronájem bytů a domů v Opavě a okolí - vše zajistí naše spolehlivá realitní kancelář
1. opavská realitka s.r.o. je spolehlivou a oblíbenou realitní kanceláři v Opavě, která se skvělé postará o prodej, koupi i pronájem Vaší nemovitosti.