Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Skladování a logistika - manipulace se zbožím a správa skladů
TQM - holding s.r.o. se v Ostravě, Opavě a okolí zaměřuje na rozvoj logistických služeb v oblasti skladování, a to včetně dalších doprovodných služeb jako je manipulace se zbožím a správa skladů.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Překladatelství, soudní překlady s ověřením - překladatelská agentura
Kvalitní soudní překlady či překlady s ověřením vám zajistí překladatelská agentura TOP PRESS z Ostravy. V našem překladatelství poskytujeme široké spektrum jazykových služeb.
Úklid bytu, domácnosti i po malování, mytí oken – ušetřete svůj čas a energii na své zájmy
Profesionálním úklidem bytu, domácnosti po malování i rekonstrukci a dále mytím oken se zabývá společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Havířova i Ostravy. Šetříme Váš čas.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Překladatel němčiny pro konference, semináře, obchodní jednání i tiskové konference
Překladatel němčiny Mgr. Radim Sochorek s dlouholetými zkušenostmi je vám k dispozici na různých konferencích, seminářích, obchodních jednáních i tiskových konferencích v okolí Ostravy.
Prodej nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení
Ostravská společnost Naxos Ostrava a.s. je jednou z největších realitních společností v ČR a zabývá se prodejem nemovitostí, administrativních budov i činžovních domů formou výběrového řízení.
Adresné doručování zásilek, reklamní i osobní dopisy, kontrola správnosti adres
Společnost Česká distribuční k.s. se specializuje na adresné doručování zásilek, reklamních i osobních dopisů a minimalizuje vaše náklady tím, že zkontroluje správnost adresy.
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
Likvidace, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin, z pálenic
Společnost Fekal.eu - Ing. Jiří Valušek Nový Jičín zajistí vlastními vozy likvidaci, čištění tukových lapolů a vývoz výpalků z destilace lihovin z pálenic. Působnost v okruhu 50 km.
Letáková samoobsluha - snadné a rychlé plánování reklamních kampaní i pro malé a střední zadavatele
Česká distribuční k.s. je alternativním poštovním operátorem a nově pro Vás vyvinuli interaktivní aplikaci, která Vám pomůže jednoduše vytvořit on-line distribuční oblast pro roznos Vašich letáků.
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Pracovní nabídky, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství
Široké spektrum pracovních nabídek, zprostředkování práce ve firmách a odborné personální poradenství na Ostravsku a v Moravskoslezském kraji poskytuje personální agentura Specialist Servis s.r.o.
Specialist Service, s.r.o.
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Připojení k internetu, kabelová HD televize okres Opava, Krnov, Bruntál, Hlučín
Hledáte v Opavě a okolí kvalitní připojení k internetu? Kontaktujte firmu OpavaNet a.s. zabývající se připojením a instalací k internetu: - připojení, zřízení k internetu, přístup k internetu pomocí optické vysokorychlostní sítě - bezdrátové připojení Wi-fi v celém okrese Opava - zřizování domén, poskytování IP adresy, pronájem emailu - ...
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení
Speciální pedagogika a kineziologie Ostrava, rozvoj osobnosti, odbourání stresu, poruchy učení, metoda One Brain , odbourání strachu z neznámých věcí, zlepšení grafomotorických dovedností.
Pohřební služby Bruntál, důstojné rozloučení se zesnulým, organizace smutečního obřadu
O důstojné rozloučení s Vaším pozůstalým se postará Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. ve městě Bruntál. Zajistíme všechny potřebné náležitosti včetně kremačních služeb i smutečního obřadu.
Posudky k dědictví, odhady cen realit nemovitosti - Opava
Řešíte problémy s dědictvím, rozvod nebo jiné právní spory a potřebujete odborný posudek? Společnost AVAPO - realitní kancelář je tu pro vás. Jsme víc než jen realitní kancelář, my se postaráme také o veškerou dokumentaci, která se vaší nemovitosti týká. Posudky pro soudy i notáře, či odhady ceny realit tak pro nás nejsou žádný ...
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Kompletní celní služby - nákladní doprava bez komplikací a zbytečných nepříjemností
Společnost Garantrans s.r.o. vám nabízí kompletní celní služby. Zařídíme pro Vás nákladní dopravu bez komplikací, takže se vyhnete zbytečným nepříjemnostem.
Výkup kovového a železného odpadu v kovošrotu Krnov
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlíci v Krnově se zabývá výkupem kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Spolehlivý pronájem bytů - interiéry 2+1, 1+kk, zařízené byty v cihlové zástavbě
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám díky svým znalostem a zkušenostem poskytne pronájem bytů v Opavě, ať už chcete 2+1, 1+kk, byt v cihlové zástavbě či zařízený byt. O vše se postaráme.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby