Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Projekt, návrh rekonstrukce rodinného domu a jiných staveb
Mezinárodní architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové se zabývá projekty a návrhy rekonstrukce rodinných i bytových domů, interiérů a jiných staveb. Samozřejmostí je provádění vizualizace.
Profesionální úklid ordinací, ambulancí a dalších zdravotnických zařízení, ale i kanceláří a firem
O pravidelný či jednorázový úklid ordinací, zdravotnických zařízení, ambulancí, škol i kanceláří a výrobních prostor se postará spolehlivá firma Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Nedestruktivní zkoušení svárů a materiálů - zkouška magnetická i ultrazvukem
Zkušební laboratoř Intest NDT, spol. s.r.o. z Ostravy Vám zajistí nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů tak, aby nedošlo k poškození výrobku. Využívá k tomu ultrazvukovou i magnetickou metodu.
Tisk billboardu - reklamní PVC plachty s nabídkou
Společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. je profesionálem v reklamní sféře. V Opavském regionu Vám nabízíme tisk billboardu a reklamních PVC plechet s Vaší nabídkou.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Pohřební služba - smuteční obřady, pohřby, kremace
Pohřební služba MARIE nabízí komplexní pohřebnické služby v okrese Opava, která poskytne smuteční obřady, pohřby a kremace.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Personální poradenství Ostrava - teambuilding, tréninky, outplacement
Personální poradenství realizuje společnost Specialist Service, s.r.o. v Ostravě, která nabízí firmám personální služby v oblasti výběrového procesu jako jsou teambuilding, tréninky či outplacement.
Specialist Service, s.r.o.
Projekty pro stavbu i rekonstrukci rodinných domů a bytů od spolehlivého architekta
Kvalitně vypracované projekty i s realizační dokumentací pro stavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů i interiérů od architektonického ateliéru Ing. arch. Hany Liškutínové na pobočce v Brně.
Přímý prodej nemovitosti - propagace všech druhů nemovitostí
Specializací společnosti Naxos Ostrava a.s. sídlící v Ostravě je pronájem, prodej a investice do nemovitostí. Působí na trhu již řadu let a stala se tak jednou z největších realitních firem v ČR.
Architekt – projekty, návrhy domů, 3D vizualizace, domy ve svahu
Projekty a návrhy domů i s 3D vizualizací realizuje architekt Ing. Hana Liškutínová, která se specializuje také na domy umístěné ve svahu. Působí především v okolí Ostravy a Prahy.
Nedestruktivní zkoušení materiálů a svarů - kvalitně a rychle
Společnost INTEST NDT, spol. s r.o. Vám nabízí spolupráci v oblasti nedestruktivního zkoušení materiálů a svarů. Zkoušky provádíme v okolí Ostravy, Opavy i Karviné.
Měření motivace zaměstnanců a diagnostika jejich kompetencí - Softskillers
Personální agentura Specialist Service s.r.o. v Ostravě pro vás připravila metodu měření motivace zaměstnanců a diagnostiku jejich kompetencí - Softskillers, která pomáhá zlepšit práci v týmu.
Specialist Service, s.r.o.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Odborná demontáž, odvoz a výkup silničních svodidel z oceli přímo na místě
MR STEEL GROUP s.r.o. z Krnova se zabývá zpracováním a likvidací různého odpadu. Vykupujeme silniční svodidla z oceli přímo na místě, zajišťujeme odbornou demontáž a odvoz po celé České republice.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Výběr manažerů, zprostředkování a vyhledání kompetentních zaměstnanců
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s více než desetiletými zkušenostmi v oblasti náboru zaměstnanců nabízí všem zaměstnavatelům v okolí Ostravy pomoc při výběru vhodných kandidátů.
Specialist Service, s.r.o.
Defektoskopie, profesionální zkoušky nedestruktivní metodou v laboratoři
Realizací defektoskopie v okolí Nového Jičína a Frýdku se zabývá společnost INTEST NDT s.r.o., která provádí profesionální zkoušky nedestruktivní metodou ve své laboratoři.
Logistické služby Opava - volná kapacita skladů pro skladování
Hlavní činnosti naší společnosti TQM - holding s.r.o. jsou komplexní logistické služby. Aktuálně Vám poskytujeme volné skladové kapacity v našem logistickém centru v Opavě.
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Zjištění vad výrobku nedestruktivní metodou, bez poškození, ve zkušební laboratoři
Zkušební laboratoř Intest NDT s.r.o. se specializuje na zjišťování vad ve výrobcích nedestruktivní metodou a tedy i bez jejich poškození. Působíme také v okolí Valašského Meziříčí, Zlína a Vsetína.
Volná pracovní místa, dělnické profese, nabídka práce pro svářeče, lakýrníka, nástrojáře
Personal fabric patří mezi nejvýznamnější agentury práce v ČR. Je specialistou na zprostředkování především dělnických profesí strojírenských oborů. Poskytuje pomoc při vyhledávání pracovního místa.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výroba tiskových materiálů pro firmy – letáky, manuály, samolepky, katalogy, návody atd.
Profesionální tisk a výrobu tiskových materiálů pro firmy zajistí firma AMOS repro spol. s.r.o. v Ostravě. Katalogy, manuály, návody, sborníky, letáky i samolepky a mnoho dalšího.
Nabídka kvalitní práce pro manažery, techniky, specialisty
Personální agentura Specialist Service, s.r.o. s dlouhodobou působností v Moravskoslezském kraji nabízí kvalitní práci všem manažerům, technikům a specialistům.
Specialist Service, s.r.o.
Výroba a tisk barevných, černobílých či kombinovaných knih, skript a učebnic v různých vazbách
Dlouholeté zkušenosti ve výrobě knih má nakladatelství AMOS repro, spol. s.r.o. v Ostravě, kde Vám zajistí tisk a vazbu knih, učebnic, skript a další, rychle a za příjemné ceny.
Roznos letáků dle cílových skupin, vytipování zákazníků, geomarketing - ušetřete až 50 % nákladů
Roznos letáků dle cílových skupin zajišťuje Česká distribuční a.s. po celé ČR, která realizuje geomarketing, tedy vytipování zákazníků. Díky zacílení ušetříte až 50 % nákladů.
Zprostředkování a nábor zaměstnanců pro dělnické profese
Personal fabric - agentura práce, a.s. je personální agenturou, která zprostředkovává práci v dělnických profesích po celé České Republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Internet do bytů, rodinných domů a jiných domácností, pro firmy a kanceláře - kompletní instalace
Společnost OpavaNet a.s. Vám zajistí kvalitní připojení internetu do domácnosti nebo firem. Pokud hledáte kvalitní a spolehlivý internet v Opavě a Ostravě, vsaďte na prověřenou firmu OpavaNet a.s..