Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Vysoká kvalita tisku, tiskárna, digitální tisk Frýdek-Místek
Digitální tisk se vyznačuje rychlostí, kvalitou a barevnou stabilitou. Tiskneme od jednoho kusu až po tisícové náklady. Navštivte Tiskárnu Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny i španělštiny - projev tlumočen zároveň s projevem řečníka
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny, španělštiny a dalších světových jazyků na přednáškách i velkých mezinárodních konferencích.
Profesionální potisk reklamních a dárkových předmětů, tampónový tisk
Potiskem veškerých reklamních a dárkových předmětů se zabývá společnost Repronis s.r.o. v Ostravě, která využívá tampónový tisk, pomocí kterého lze vytvořit potisk na jakýkoli druh materiálu.
Rychlý a levný internet bez omezení
Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní, rychlý a levný internet bez omezení v Opavě a okolí.
Kompletní pohřební služby v Bruntále, nepřetržitý převoz zesnulých
Poslední rozloučení se zesnulým včetně zajištění kompletního pohřbu Vám zajistí Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. z Bruntálu. Zorganizujeme vše od kremačních služeb až po smuteční květiny.
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické - profesionální masér
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické a spoustu dalších realizuje v Ostravě Porubě profesionální masér Ing. Petr Fiala, který dělá vše pro maximální spokojenost svých klientů.
Kvalitní překlady a tlumočení do maďarštiny, rumunštiny i bulharštiny od opravdových odborníků
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje komplexní překladatelské a tlumočnické služby do všech světových jazyků. Díky zkušeným překladatelům je jejich servis na velmi kvalitní úrovni.
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk, laminování - kvalitní tisk
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk i laminování provádí firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje kvalitní činnosti v oblasti tisku.
Soudní tlumočení, odborný překlad - překladatelé a tlumočníci
Pokud potřebujete kvalitní soudní odborný překlad nebo tlumočení, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde zajišťují služby jen zkušení soudní překladatelé a tlumočníci.
Grafické práce, návrhy, digitální tisk - profesionální služby v oblasti reklamy
Grafické práce, návrhy, digitální tisk a reklamu realizuje grafické studio REPRONIS s.r.o., které provádí také spoustu dalších služeb v oblasti reklamy a tisku.
Překlady textů, tlumočení do všech jazyků včetně soudního ověření
Hledáte-li odborníka na překlady textů a tlumočení, můžete se obrátit na ostravskou překladatelskou agenturu TOP PRESS, která má dlouholeté zkušenosti a profesionalita je u nich na první místě.
Program AW Caesar 8 - evidence počítačů, software, licencí, řízení ITSM procesů
Komplexní řešení při evidenci počítačů, software, licencí, řízení a plánování ITSM procesů pomocí Programu AW Caesar 8 vám nabízí společnost Free RW Soft, v.o.s. v Ostravě.
Free-style masáže - uvolňující a hluboce relaxační i k řešení různých problémů
Profesionální masér Ing. Petr Fiala ve svém masérském salonu v Ostravě-Porubě Vám poskytne Free-style masáž, která je uvolňující, hluboce relaxační a dochází při ní k psychickému i fyzickému uvolnění.
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Profesionálové v oblasti deratizačních, desinsekčních a dezinfekčních prací
Nechtěných škůdců a hlodavců v domácnosti či obávaných a nechtěných mikroorganismů v potravinovém a farmaceutickém průmyslu a zdravotních zařízeních Vás zbaví společnost Alois Kresta z Nového Jičína.
Architektura - novostavby, rekonstrukce, interiéry - vypracování návrhu a projektu
Vypracování návrhů i projektů pro stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu a interiéru provádí architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové, působící v okolí Ostravy a v Brna.
Tisk a vazba diplomky, diplomové, bakalářské práce - rychle a kvalitně
Tisk bakalářských a diplomových prací rychle a kvalitně Vám zajišťuje firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
Překlady i tlumočení ve vysoké kvalitě a s náležitou diskrétností do polštiny, ruštiny a ukrajinštiny
Budete-li potřebovat překlady nebo tlumočení do polštiny, ruštiny, ukrajinštiny či do jiného jazyka, obraťte se na firmu Top Press v Ostravě, která poskytuje překladatelské služby v ČR i v zahraničí.
Komplexní pohřebnické služby - pohřebnictví, smuteční obřad
Komplexní pohřební služby v Opavě zajišťuje MARIE-POHŘEBNÍ SLUŽBA, která poskytuje smuteční obřady, pohřebnictví včetně obstarání smutečních vazeb i vyhotovení parte.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Pronájem Opava – nízké provize, byty, domy, pokoje k pronájmu
1. opavská realitka s.r.o. provádí kompletní realitní činnost. Nabízíme k pronájmu byty, domy i pokoje pro studenty v Opavě a okolí. Máme nízké provize a spokojené klienty.
Prodej zámku Štemplovec s celým jeho areálem a zámeckým parkem
1. opavská realitka s.r.o. z Opavy má pro Vás jedinečnou nabídku ve formě zámku Štemplovec, který nyní nabízí k prodeji s celým jeho zámeckým areálem a parkem.