Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Pronájem skladovacích hal, prostor s péčí o vaše zboží
Pokud hledáte volné a čisté skladovací prostory, pro uložení vašeho zboží, pak se obraťte na firmu Janků trade v Bruntále, která vám poskytne pronájem skladovacích hal včetně manipulačních služeb.
Prodej průmyslového areálu v Kravařích
Naxos Ostrava a.s. specializující se na prodej a pronájem nemovitostí, vyhlašuje prodej průmyslového areálu na pozemcích o velikosti 30.638 m, který se nachází na ulici Bolatická 39 v Kravařích.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Volná pracovní místa pro svářeče EN 135 s ubytováním zdarma a proplaceným cestovným
Hledáte-li práci na hlavní pracovní poměr, pomůže Vám ostravská personální agentura Personal fabric, která nyní poskytuje volné pracovní místo svářeče EN 135 v oblasti Středních Ćech.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Technická správa budov, nemovitostí - havarijní služby, údržba, ostraha budov
Společnost BAVA servis působí v oblasti technické správy budov, nemovitostí v regionu Uherské Hradiště i Opava - zajistí revizní, havarijní služby, údržbu i ostrahu budov.
BAVA servis s.r.o.
Kvalitní a rychlý internet do firem i domácností za skvělé ceny - dobré recenze
Chcete-li kvalitní a rychlý internet za super ceny, zařiďte si ho u OpavaNet a.s.. Zapojíme internet domácnostem i firmám. Působíme v Opavě, Bruntále a části Ostravy, kde máme své spokojené zákazníky.
Návrh, instalace, konfigurace a správa počítačových sítí - IT poradenství
Návrh, instalaci, konfiguraci a správu počítačových sítí zajišťuje firma TRIWARE spol. s. r. o. z Opavy. Poskytujeme služby v oblasti informační technologie, hardware a software a IT poradenství.
Správa a údržba domů v Opavě včetně vedení účetnictví - komplexní služby v oboru správy nemovitostí
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Zajistíme také vedení účetnictví a komplexní služby v tomto oboru.
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Ekologické jednorázové nádobí a příbory vhodné pro cateringové firmy, velkoobchod i domácnosti
Ekologické jednorázové nádobí a příbory, které jsou vhodné jak pro cateringové firmy, velkoobchod tak pro supermarkety, zajišťuje společnost Untraco v.o.s. se sídlem v Ostravě.
ABENA
Fotokoutek, mobilní fotoateliér - originální zábava na svatbu, párty a oslavu
Připravte pro hosty originální zábavu, na kterou budou rádi vzpomínat. Party-fotobudka.cz Opava je mobilní fotoateliér vhodný na svatby, párty a oslavy, kde vytvoříme kreativní a památeční fotografie.
Spolehlivá realitní kancelář Opava - dobré reference, recenze
Spolehlivá společnost AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám nejenom spolehlivě pomůže při koupi či pronájmu bytu, ale má také dobré reference a spousty spokojených zákazníků.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Masáž lávovými kameny, klasické a regenerační masáže - uvolnění svalů i mysli
Dopřejte si v masážním salónu Karla Váňová masáž lávovými kameny k celkovému uvolnění nebo klasickou či regenerační masáž obličeje a šíje, které mají blahodárné účinky na regeneraci pleti.
Microsoft office 365 - kancelářský sotware, měsíční pronájem licence Word, Exel, PowerPoint, Outlock
Firma TRIWARE spol. s. r. o. Vám zajistí měsíční pronájem licence kancelářského balíčku Microsoft office 365, se kterým si ulehčíte práci, získáte mnoho výhod a skvělých programů.
Správa a údržba bytových a družstevních domů Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v oboru a pronájem bytových i nebytových prostor v Opavě, Vítkově a Hlučíně.
Realitka s dobrými referencemi - pronájem bytů a prodej domů
Spolehlivá realitka v Opavě - AVAPO - realitní kancelář s.r.o. má dobré reference v realitním oboru a vždy poskytne pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Příprava firem na GDPR, ochrana osobních údajů  - jsme proškolení, poradíme, osobní konzultace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. z Opavy připraví Vaší firmu na GDPR. S námi ochráníte firmu i osobní údaje. Máme proškolený personál, který Vám ve všem poradí a nabídne osobní konzultace.
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Mezinárodní ateliér, architekt - praktické, útulné pasivní a nízkoenergetické domy
Praktické, útulné pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje mezinárodní ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové v Havířově.
Celní služby - poradenství, vystavení dokumentů i vyřizování žádostí jménem klienta
Kromě bezpečné přepravy pro Vás firma Promet Logistics a.s. zajišťuje také celní služby. Využít můžete poradenství, vystavení potřebných dokumentů i vyřizování žádostí Vašim jménem.
Bytové družstvo - převody do vlastnictví, správa domů a bytů
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů a převodem do vlastnictví.
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů v okolí Opavy poskytuje Rozvoj, stavební a bytové družstvo.
Správa a údržba bytů, domů i nebytových prostor
Správu, udržbu bytů, domů a nebytových prostor zajišťuje v Opavě Rozvoj, stavební bytové družstvo.