Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Vyřízení kotlíkové dotace zdarma - servis a prodej nových kotle Rojek, Benekov
Kotlíkovou dotaci Vám zdarma vyřídí naše společnost Centrum nářadí s.r.o., která se zaměřuje na servis a prodej nových kotlů Rojek a Benekov.
Plazma lifting - omlazení vlastní krví, neoperační metoda, přirozená cesta k vyhlazení pleti
Pokud i vy chcete zpomalit stárnutí pokožky přirozenou cestou, navštivte moderní salon Jovena v Ostravě, kde vám touto neoperační metodou vyhladí pleť a vrásky.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Facelift, omlazení pleti - neinvazivní lifting obličeje, očí, krku - Ulthera
V našem moderním estetickém centru Jovena v Ostravě vám pomocí přístroje Ulthera, který je revoluční novinkou v omlazování pleti, provedeme neinvazivní lifting obličeje, očí, krku a dekoltu.
Převozy zesnulých z celé ČR i zahraničí - komplexní služby v oblasti pohřebnictví
Převoz zesnulých z celé ČR i zahraničí zajišťuje naše společnost MARIE - pohřební služba Opava s.r.o., která poskytuje komplexní služby v oblasti pohřebnictví, včetně pohotovostních převozů.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Příprava publikací, vydání vlastní knihy na klíč - moderní grafická úprava
Pokud chcete vydat vlastní knihu, obraťte se na vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, kde Vám připraví publikaci a vydají knihu na klíč s moderní grafickou úpravou přesně podle Vašich požadavků.
Regionální deníky Moravskoslezský kraj
Vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS. a. s. (VLP) patří mezi nejsilnější vydavatelské domy v České republice. Zaměřuje se na vydávání regionálních deníků pro Moravskoslezský kraj.
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.
Kompletace i etiketování - sortiment zboží a služeb vyráběný chráněnými dílnami
Etikování a kompletace je jednou z činností, kterými se naše firma FROS ZPS s.r.o. zabývá. Sortiment zboží a služeb vyráběný chráněnými dílnami.
Počítačové sítě a jejich správa, návrh, instalace a konfigurace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informačních technologií v Opavě. Zajišťuje návrh, instalaci, konfiguraci a správu počítačových sítí.
Vydavatelství knih, jazykové slovníky, odborná literatura nejen pro náročné
Společnost Montanex se sídlem v Ostravě provozuje vydavatelství literatury nejen pro náročné, ale i jazykové slovníky, ekonomickou nebo technickou literaturu a různé další publikace.
Výkup železného šrotu a barevných kovů, kovošrot - spolehlivý partner v odpadech
Pokud chcete prodat kovový odpad, obraťte se na spolehlivého partnera v odpadech na KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. v Třinci, kde se zabýváme výkupem železného šrotu a barevných kovů.
Bezbolestná liposukce bezdotykovým laserem Zerona - cílená modelace postavy
Liposukce Zerona je určena k bezbolestné a cílené modelaci postavy. Přijďte k nám do estetického centra Jovena v Ostravě, kde vám vytvarujeme vaše tělo. Konzultace jsou u nás zdarma.
Pronájem nebytových prostor, administrativní budova - s možností ostrahy i úklidu
Pronájem nebytových prostor, administrativních budov vám nabízí společnost Regos M s.r.o. se sídlem v Ostravě, která vám navíc dokáže zajistit i možnost ostrahy či úklidu.
Zkušený elektrikář pro renovaci vlaků, skvělé ohodnocení - volná místa
Personal Fabric - agentura práce a.s. hledá zkušeného elektrikáře v okolí Šumperka, který by se zabýval především renovací vlaků. Toto volné místo je navíc skvěle ohodnocené.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Mytí oken, výloh a parapetů s ošetřením žaluzií
Společnost Petry Lístkové - NAČISTO ÚKLIDY je profesionální úklidová firma, která Vám umyje a vyčistí nejen okna, ale i výlohy či parapety, a to s ošetřením žaluzií. Působíme v Opavě a okolí.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Výroba, prodej a servis všech typů razítek za rozumné ceny
Firma Kavka Jiří - Razítka se zabývá výrobou, prodejem a servisem všech typů razítek v Opavě. Nabízí výhodné ceny.
Učební a metodické pomůcky zaměřené na logopedii a speciální pedagogiku
Díky kvalitním učebním a metodickým pomůckám od vydavatelství MONTANEX a.s. z Ostravy, které jsou zaměřené na jazykovou výchovu, logopedii a speciální pedagogiku, si usnadníte nejen práci s dětmi.
Operátor výrobního zařízení s praxí v hutním provoze - volná pracovní pozice
Volné pracovní pozice operátora výrobního zařízení s praxí v hutním provoze v Ostravě zajišťuje společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., která působí v celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Certifikace na akreditovanou zkušební a kalibrační laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je akreditovaná, autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která provádí zkoušky a jiné certifikace výrobků v oboru strojů, strojních zařízení a hořlavých materiálů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Žádost o certifikaci -  autorizovaný a certifikační orgán
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je laboratoř, která se zaměřuje na zkoušení a certifikaci výrobků. Obdržela od národní orgánu mnoho autorizací a osvědčení o akreditaci.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Sběr a výkup barevných kovů - měď, mosaz, bronz, cín, nejlepší ceny
Sběr a výkup barevných kovů za nejlepší ceny v Krnově zajišťuje společnost Trojek a.s., která je jednou z nejvýznamnějších ve svém oboru. Postaráme se o kovy jako je měď, mosaz, bronz, cín aj.
Trojek, a.s. Krnov