Pohřební služba Fric s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
Kovošrot - výkup barevných kovů, kovového a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. sídlící v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Kotlíková dotace pro Moravskoslezský kraj - třetí výzva
Společnost Ing. Dalibor Čmiel poskytuje komplexní servis při vyřízení tzv. Kotlíkových dotací v rámci třetí výzvy v Moravskoslezském kraji.
Ing. Dalibor Čmiel
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů - prodej za akční ceny
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů dodává v Opavě a Ostravě firma ADAMEC – ADRO s.r.o.. Přípravky prodáváme za akční ceny při minimálním odběru 10 l.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Pánské fit slim obleky pro ženicha, na svatbu i jinou společenskou událost - půjčovna
Kdy jindy vypadat dokonaleji než v pánském obleku - chystáte se na svatbu, společenskou událost nebo jste ženich? Navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS, kde si zapůjčíte pánské fit slim obleky.
Mazací služba, aplikace moderních mazacích prostředků,  návrh mazacích plánů v  průmyslových provozech Petřvald
NTL zajišťuje mazací služby na průmyslových provozech v součinnosti prováděné tribotechniky a vibrodiagnostiky.
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Levné volání v ČR i do zahraničí s tarify bez závazků
LAMA ENERGY A. S. Vám zajistí levný telefonní tarif bez závazků. Internetové připojení, skupinový tarif, tarif Lamí firma, a další produkty Vám představíme a společně vybereme to nejlepší pro Vás.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Svatební salon - dokonalé svatební šaty pro nevěsty
Svatební den je nejdůležitější část v životě každé ženy. Pokud chcete vypadat dokonale a mít ty nejkrásnější svatební šaty, pak navštivte Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Svatby na klíč – kompletní svatební servis
Užijte si svou svatbu bez starostí - svatby na klíč a kompletní svatební servis zajišťuje v okolí Frenštátu pod Radhoštěm Zlatnictví a svatební salón Adonis.
Večerní róby, bohaté plesové šaty i elegantní koktejlky - staňte se ozdobou večera
Staňte se ozdobou večera s krásnými společenskými šaty. Zlatnictví a svatební salon ADONIS ve Frenštátě u Rožnova vám pomůže s výběrem večerní róby, bohatých plesových šatů i elegantních koktejlek.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie, billboardy - řezaná a tištěná reklama
Velkoplošný tisk, velkoformátové fotografie i billboardy zajišťuje společnost REPRONIS s.r.o., která se specializuje hlavně na řezanou a tištěnou reklamu.
Zajištění rychlejších a jednodušších celních postupů – proclení zboží, režim tranzitu, deklarace
Rychlejší a jednodušší celní postupy zajistí firma Garantrans s.r.o., která je držitelem osvědčení AEO – Ověřený hospodářský subjekt. Postaráme se o dokumentaci, proclení zboží, režim tranzitu atd.
Levný mobilní operátor - výhodné tarify, šetřete s námi již od první vteřiny.
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí je také levný mobilní operátor, který Vám nabízí levné tarify. Šetřete s námi již od první vteřiny!
Zkoušení lan, defektoskopická kontrola vlečných lan lyžařských vleků
Autorizované a certifikované TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. v pracovišti v Radvanicích u Trutnova provádí defektoskopickou kontrolu vlečných lan lyžařských vleků do průměru 50 mm.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Simultánní tlumočení, včetně techniky - tlumočnický servis ve všech jazycích
Potřebujete-li simultánní tlumočení nebo tlumočení včetně techniky, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde Vám zajistí kvalitní tlumočnický servis ve všech jazycích.
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Akce na originální hrnek s potiskem vlastní fotkou, grafikou, hrníček s fotopotiskem
Originální hrnek si můžete nyní vytvořit u firmy Repronis s.r.o. Využijte možnosti potisku vlastní fotkou, popřípadě jinou grafikou. Hrníček s vlastním fotopotiskem je skvělý i jako dárek!
Zastavárna Havířov, výkup, bazar – mobily, notebooky, tablety
Společnost Mada servis s.r.o. v Havířově je zastavárna s dlouholetou tradicí - možnost zastavení mobilních telefonů, tabletů a notebooků - zabývající se následným bazarovým prodejem.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Kvalitní sítotiskové technologie – potisk textilu, triček, pracovních i sportovních oděvů, tašky
Sítotiskem, který se využívá na potisk textilu, ať už na pracovní nebo sportovní oblečení, na trička, tašky, se zabývá grafické studio Siena, s.r.o., dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku i Ostravy.
Personální agentura pro zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí
Zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí pro vás zajišťuje personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. s působností po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.