Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Grilované speciality, grilování v Zámecké restauraci v Holešově
V Zámecké restauraci v Holešově připraví v letní sezóně grilované speciality, grilování probíhá každý pátek a sobotu po celé léto.
Připravujeme pro vás denně čerstvý Catering Brno
Denně čerstvý Cateringod firmy Fresh Juice, s.r.o. Čerstvé zeleninové a ovocné saláty, džusy, dezerty, individuální balíčky, pomazánky, bagety, dřeně, ovocné kelímky.
Levné, dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, zaměstnance firem
Penzion-pivnice Velký bazar Otrokovice poskytuje levné dlouhodobé ubytování pro řemeslníky a zaměstnance firem, kteří potřebují zajistit ubytování v okolí Zlína.
Ubytování se snídaní u hranic SR, ČR - motorest s parkovištěm
Motorest Štěpán Uherský Brod má ideální polohu nedaleko hranic SR-ČR. Jde o ubytovací zařízení i s parkovištěm. Příjemné ubytování se snídaní si můžete domluvit celoročně.
Polední menu v  Brně - rozvoz obědů, čerstvé jídlo, výběr z menu
Polední menu z kvalitních a čerstvých surovin až k Vám domů nebo na firmu doveze brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně i okolí. Česká, zahraniční nebo vegetariánská kuchyně.
Restaurace se zahrádkou České Švýcarsko – příjemné posezení a obsluha
Máte v plánu návštěvu malebného kraje České Švýcarsko? Pak si určitě udělejte čas na zastávku a posezení na zahrádce s obědem v Restauraci Dřevák v Jetřichovicích.
Ubytování pro řidiče, příjemný motel v Liberci s restaurací a barem, parkování u objektu
Kvalitní a chutné občerstvení s posezením Vám poskytne Markéta Peterková z Liberce III – Jeřáb. Součástí našich služeb je ubytování pro řidiče na jednu noc.
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Grilované speciality z Kavárny U Přívozu - přijďte podráždit chuťové buňky
Nenechejte si ujít grilované speciality z Kavárny U Přívozu - dopřejte si gastronomický zážitek a přijďte podráždit chuťové buňky. Nejdete nás v obci Spytihněv nedaleko Zlína i Uherského Hradiště.
Pizzerie Brno – Pisárky – rozvoz každý den v týdnu až do 2.30 do rána
Přepadl Vás nečekaný hlad, nestíháte uvařit večeři nebo přišla neohlášená návštěva? Vše vyřeší pizzerie s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky a kde mají otevřeno do 2.30.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Cateringové služby, rauty, bankety, garden party, svatební hostiny, profesionální akce na klíč
Profesionální služby v oblasti gastronomie Vám poskytne společnost House Catering s.r.o. z Prahy 4 Cholupice. Prvotřídní catering na klíč pro Vaši svatbu, oslavu i firemní akci.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Rozvoz obědů, stravování pro seniory, polední menu
Veřejné a závodní stravování, rozvoz obědů pro seniory nebo firmy a kompletní stravovací servis zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně a okolí.
Pizzérie, rozvoz v Plzni zdarma, pizza, gyros, těstoviny, saláty, bezmasá jídla
Pizza, gyros, těstoviny, saláty, ryby, minutky, bezmasá jídla a nápoje v podniku Pizza Májovka Patrik Indrák, Plzeň. Zajišťujeme rozvoz jídel v Plzni zdarma denně.
Polední menu do krabičky zataví AIR CLUB, Praha 6 – již žádná vylitá omáčka
Nemáte dobrou zkušenost s přenášením jídla v krabičce? S poledním menu zataveným do krabičky pro pohodlný transport si můžete obědy z restaurace AIR CLUB na Praze 6 dopřát i doma nebo v kanceláři.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Rozvoz poledních menu do firem nebo domácností v Brně - výběr až ze sedmi druhů jídel
Brněnská firma JEER s.r.o. poskytuje služby v oblasti stravování, mezi něž patří rozvoz jídel do firem i pro seniory. Vybrat si můžete až ze sedmi druhů jídel české i zahraniční kuchyně.
Mražené výrobky a hotová jídla rozvoz Praha - rozvážíme do kanceláří i  domácností
Hotová jídla a mražené produkty Vám dodá firma Z-market až do domu či kanceláře v Praze a blízkém okolí.
Hotel, ubytování v Českém ráji s wellness, dětským hřištěm, půjčovnou kol a školicí místností
Příjemné ubytování v samotném centru Českého ráje s využitím hotelového wellness, bazénu a kvalitní českou kuchyní Vám poskytne Hotel Filip Barbora Filipová z obce Brada-Rybníček u Jičína.
Jídelna s rozvozem obědů
Potřebujete zajistit chutné a cenově dostupné stravování v Plzni a okolí? Pak se spolehněte na firmu Josef Vanický, provozovatele jídelny s rozvozem obědů.
Potraviny a nápoje do kanceláří Praha - zásilková služba s donáškou
Společnost Z-Market se specializuje na online nákup potravin a jejich rozvoz až do domu v rámci Prahy a okolí.
Polední menu v Brně - vegetariánská a bezmasá jídla za skvělé ceny
Firma JEER s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti stravování a v její široké nabídce poledních menu najedete i bezmasá a vegetariánská jídla nebo čerstvé saláty.
Rozvoz obědu pro zaměstnance do firem - obědy dovezeme, vydáme a jídelnu uklidíme
Kompletní služby v oblasti zajišťuje brněnská firma JEER s.r.o., která rovněž rozváží i polední menu do firem. Obědy Vám uvaří, doveze, zajistí výdej a také uklidní výdejnu či jídelnu.