Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Velký sál na oslavy, akce, semináře, plesy - kapacita 250 lidí včetně cateringu
S pronájmem sálu kulturního domu o velké kapacitě lidí Vám pomůže Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň, která Vám na oslavy, semináře, plesy a jiné akce zajistí špičkové cateringové služby.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Pořádání rodinných oslav a hostin s naplánováním vhodného zábavného programu, hudby i výzdoby
Rodinnou oslavu či hostinu Vám naplánuje firma PETERMANN – catering s.r.o. nejen v Ostravě, ale i v okolí Olomouce či Brna. Připravíme hostinu, doporučíme vhodné prostory, hudbu i výzdobu.
Denní menu - velký výběr jídel včetně polévky, rozvoz, venkovní posezení
Firma Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň poskytuje vynikající denní menu. Vybrat si můžete z více druhů polévek a hlavních jídel. Zajistíme rozvoz a venkovní posezení v okolí Opavy.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Příprava výborného občerstvení na firemní akce a večírky, raut na teambuilding přímo Vám na míru
Výborný catering na míru, přichystání občerstvení i rautu na firemní večírky a akce dle Vašeho přání zajistí firma PETERMANN – Catering s.r.o. v okolí Ostravy, Olomouce i Brna.
Nezapomenutelný gastronomický zážitek Vám připraví kuchař přímo v pohodlí Vašeho domova
Romantickou večeři přímo u Vás doma, nebo pohostinství pro přátele a rodinu zařídí kuchař do domu ze společnosti PETERMANN – Catering s.r.o. kdekoliv v Ostravě, v Olomouci či v Brně.
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště, tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality, nabízíme italskou pizzu.
Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Tradiční Svatomartinské husí hody v Selské krčmě
V Selské krčmě Otrokovice Vás uvítáme na Svatomartinské husí hody. Přijďte ochutnat tradiční speciality a zpestřete si víkend návštěvou naší stylové restaurace.
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Rychlý a teplý bufet přímo od řezníka - dršťková polévka, pečená masa a pomazánky
Rychlý a teplý bufet provozuje Havlíčkovo řeznictví a uzenářství v Třebíči. Pochutnáte si u nás na dršťkové polévce, pečeném masu, grilovaném kuřeti nebo domácích pomazánkách.
Catering pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení
Přípravu občerstvení pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení za Vás obstará Restaurace Na Rynku Kroměříž. Catering jsme již zajišťovali pro mnoho firem v regionu.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Restaurace Lovecká chata Folmava – zvěřinový ráj v podhůří Českého lesa
Zvěřinové speciality, česká kuchyně, pořádání oslav, firemních večírků, svateb se zaměřením na zákazníka nabízí restaurace Lovecká chata Folmava.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, restaurace, balíčky
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, finská sauna, nekuřácká restaurace, výhodné pobytové balíčky, pořádání svateb a jiných akcí.
Amantis Vital Sport Hotel
Tradiční česká restaurace s čepovaným tankovým pivem v Praze
Česká jídla, minutkové pokrmy s možností rozvozu, čepované pivo a široká nabídka nealkoholických nápojů v příjemném prostředí s jedinečnou atmosférou, to je Restaurace U Svatého Antoníčka.
Moravské víno ve sklepě na Čejči s tradiční degustací vína
Každý návštěvník Moravy by měl ochutnat kvalitní moravské víno, a kde jinde než v samotném srdci vinařů ve sklepě na Čejči známé jako Císařské sklepy Horák.
Císařské sklepy Horák
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.