Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Řeznictví a bufet Slatiňany, cateringové služby, speciality pro rauty, svatby a oslavy
Kvalitní maso, chutné uzeniny a další masné výrobky najdete u firmy Řeznictví Karel Farda ve Slatiňanech u Chrudimi. Perfektní jídlo pro Vaši oslavu, svatbu či raut.
Kulturní dům s restaurací a ubytováním Chlumec nad Cidlinou
Obec Žíželice nabízí ve svém Kulturním domě s restaurací a ubytováním se příjemně naobědvat nebo v případě potřeby přenocovat.
Penzion a restaurace u Zlomené lyže v Železné Rudě u největšího lyžařského střediska na Šumavě
Poznejte krásy Šumavy a ubytujte se v příjemném penzionu Penzion U zlomené lyže Pancíř s.r.o. v Železné Rudě. Moderně zařízené pokoje a kvalitní gastronomie v samotném srdci šumavské přírody.
Příjemné ubytování v motorestu poblíž centra Uherského Brodu - aktivity v okolí
Motorest Štěpán najdete poblíž centra Uherského Brodu. Čeká Vás příjemné ubytování s rodinnou atmosférou. Snadno si vyberete i aktivity v okolí.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Restaurace Havelská Koruna Praha, tradiční česká kuchyně s kvalitním točeným pivem, rychlé občerstvení
Ryze českou kuchyni s pestrým výběrem jídel a chutným českým pivem Vám ochotně připraví a naservíruje HAVELSKÁ KORUNA, s.r.o. Restaurace Havelská Koruna z Prahy 1.
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Salónek pro firemní večírky, oslavy, svatební, smuteční hostiny - možnost ubytování v motorestu
V Motorestu Štěpán Uherský Brod je k dispozici klimatizovaný salonek pro firemní večírky, různé oslavy, svatební i smuteční hostiny. Hosté si mohou domluvit ubytování přímo v motorestu.
Rodinné cukrářství, klasické, svatební i dětské dorty, lahodné zákusky v cukrárně Otovice
Příjemné chvíle s chutným zákuskem i hrnkem voňavé kávy prožijete v příjemné rodinné cukrárně v Otovicích. Velký výběr zákusků, dortů, cukroví a dalších výrobků.
Hotová jídla a mražené polotovary – rozvoz Praha
Neztrácejte čas vařením a dopřejte sobě, své rodině nebo zaměstnancům chutný oběd. Hotová jídla a mražené polotovary rozváží po Praze firma Z-market.
Stylová restaurace v centru Českých Budějovic, večírky, oslavy
Stylová Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. v centru Českých Budějovic je ideální místo k uspořádání firemních večírků, svateb, rodinných oslav či přátelského posezení.
Ubytování v regionu Luhačovicko - pro rodiny s dětmi, pro páry
Motorest Štěpán Uherský Brod najdete zhruba 10km od Luhačovic, má tedy ideální polohu pro výlety v regionu Zlínsko, Luhačovicko. Poskytujeme ubytování pro páry i pro rodiny s dětmi.
Catering na BVV, občerstvení na expozici rautovým způsobem - exkluzivní stravování
Catering na BVV, občerstvení na expozici rautovým způsobem - exkluzivní stravování pro nejnáročnější zákazníky nabízí firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. v Brně.
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Pořádání firemních a soukromých akcí Plzeň
O teplé i studené občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a zajištění milé obsluhy se při pořádání firemních nebo soukromých akcí postará firma Josef Vanický z Plzně.
Posezení ve stylové restauraci poblíž Pražského hradu, prohlídka minipivovaru, ochutnávky piva
Zažijte nevšední atmosféru v restauraci Klášterní pivovar Strahov Aleš Kocvera a ochutnejte jedinečné pivní speciály doplněné o prvotřídní gastronomii. Příjemné posezení v samotném srdci Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Restaurace se specializací na českou kuchyni vaří obědy a připraví rauty na firemní, soukromé akce
Restaurace U Vágnerů Zlín-Želechovice se specializuje na českou kuchyni. Ve všední dny vaří obědy a dle domluvy připraví rauty na firemní i soukromé akce. Aktuálně 10-18.11. Martinské husí hody.
Catering Brno, rauty, párty servis pro veletrhy, společenské akce, svatby
Catering pro Brno realizuje firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. Sestavení programu, výzdoba, provoz baru, pořadatelská služba. Pro veletrhy, společenské akce, svatby atd.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Firemní stravování, rozvoz obědů pro firmy, závodní stravování Brno
Rozvoz obědů pro firmy a zajištění kompletního firemního stravování Vám poskytne brněnská firma JEER s.r.o., která se specializuje na stravovací služby pro firmy i fyzické osoby.
Nevecom Café - nekuřácká kavárna Kladno s dětským koutkem a venkovním posezením
Příjemné posezení pro dospělé a dětský koutek pro děti a především vyhlášené dorty a výborné poháry nabízí nekuřácká kavárna Nevecom Café v Kladně.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia