Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Studená kuchyně - mísy, obložené bagety a vše pro rauty s rozvozem až k Vám domů
Mikeš a spol s.r.o. v Opavě Vám zajistí rozvoz a dovoz jídel ze studené kuchyně, dle Vaší objednávky. Připravíme Vám obložené mísy, bagety, rauty a vše Vám dovezeme na místo, které bude potřeba.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Soukromá oslava v restauraci, v salonku - oslava narozenin, promoce
Ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice můžete uspořádat oslavu v salonku. V naší restauraci bude Vaše soukromá oslava narozenin či promoce výjimečná.
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Stylová restaurace připraví speciality na objednávku - pečená kachna, tatarák
Stylová restaurace Selská KRČMA Otrokovice připraví speciality na objednávku - naše pečená kachna, naložená vepřová krkovice či tatarák stojí za ochutnání, nutné objednání 1-2 dny předem.
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Restaurace Selská krčma Otrokovice pro rodinné, firemní akce i denní menu
Skvělé prostředí pro rodinné oslavy i firemní akce najdete v Restauraci Selská krčma Otrokovice. Připravujeme menu pro soukromé akce i obědové, denní menu pro všední dny.
Příjemné posezení s přáteli u dobré večeře, romantická schůzka i obchodní jednání
K příjemnému posezení s přáteli u dobrého jídla, k romantické večeři či k obchodnímu jednání Vás zve stylová restaurace Moravská Chalupa v centru Ostravy, kde se vaří tradiční jídla.
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Kavárna s parkováním zdarma, kde jsou domácí zákusky, skvělá káva, zmrzlina Adria
Kavárna Nakafe v Kroměříži je klidným místem pro posezení u skvělé kávy s přáteli i pro rodiče s dětmi. Hosté mají u nás parkování zdarma. Můžete si k nám přijít pro domácí zákusky, koláče a zmrzlinu.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Poseďte v restauraci s tankovým pivem v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci
V restauraci nabízíme dobré jídlo a originální tankové pivo a limonády za velmi příznivé ceny - restaurace v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci.
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Svatební hostina ve stylové restauraci Selská KRČMA
Netradiční prostředí ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice u Zlína je ideální pro pořádání menší svatební hostiny. Pro hosty je k dispozici i letní zahrádka.
Přijďte na polední menu, které se připravuje z kvalitních surovin, dle receptů moravské a staročeské kuchyně
Výborné polední menu z kvalitních surovin připravují ve stylově zařízené restauraci Moravská Chalupa v centru Ostravy dle receptů moravské a staročeské kuchyně.
Nevecom Café - nekuřácká kavárna Kladno – příjemné posezení a obsluha
Rádi si vychutnáte dobrou kávu a chvíli klidu při schůzce s přáteli nebo zajdete s dětmi na dobrý dort či pohár? Pokud jste z Kladna a okolí, určitě navštivte nekuřáckou kavárnu Nevecom Café.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Na meníčka do restaurace Selská Krčma-obědové, týdenní menu mailem zdarma
Restaurace Selská Krčma Otrokovice na požádání zasílá obědové, týdenní menu mailem zdarma. Plánovaná meníčka aktualizujeme pravidelně na našem webu.
Gastronomické služby pro společenské akce - svatby, rauty, bankety, garden party či grilování.
Potřebujete občerstvení pro Váš firemní večírek, nebo na svatbu? Pořádáme rauty, bankety, garden party, grilování, coffee breaky, dětské párty a další akce na klíč.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Catering pro každou příležitost-teplý, studený raut na oslavy, svatby
Firma Jospo a.s. zrealizuje catering na oslavy, svatby, pro každou příležitost. Připraví teplý i studený raut a dopraví až k Vám - v okrese Zlín, Kroměříž, Přerov.
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Dobré jídlo, pití ochutnejte při letní dovolené - grilovaná kolena, žebra, sele
Ideální místo při letní dovolené, kde dostanete dobré jídlo, pití a speciality jako grilovaná kolena, žebra či sele, to je Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - v regionu Zlínský kraj.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.