Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Restaurace Selská krčma-stylová restaurace venkovského stylu s tradicí
Stylová restaurace venkovského stylu s tradicí, ideální pro soukromou i firemní akci - Selská KRČMA Otrokovice.
Rozvoz obědů a poledního menu do domácností a firem
Rozvoz obědů, denního menu do domácností "po celé Prajzké"- oblast Kravaře, Hlučín a okolí. Denní menu dle jídelního lístku 7 dní v týdnu od pondělí do neděle.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Svatební hostina, raut - catering na svatbu
Společnost JOSPO a.s. zajistí catering na svatbu, dodáme občerstvení na místo konání. Připravíme svatební hostiny - slavnostní menu i bohatý raut. Působíme po celé ČR, převážně v okolí Zlína.
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Chlazená hotová jídla, rauty, závodní stravování-rozvoz
Firma JOSPO Holešov zajistí chlazená hotová jídla pro závodní stravování. Připraví i teplé rauty. Postaráme se o rozvoz v okrese Kroměříž, Přerov.
Rozvoz obědů do domácností a firem
Rozvoz obědů po celém okrese Opava zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o. jak do domácností, tak také firem.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Catering, svatby, firemní akce, slavnostní menu na klíč
Kompletní catering i slavnostní menu na klíč na svatby, firemní akce i soukromé akce připraví firma Jospo a.s. Obracejte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž i Přerov.
Grilované maso, koleno, grilovaná krkovice Uherské Hradiště, Zlín
Pokud si rádi dopřejete dobrá jídla, správnou volbou je Kavárna U PŘÍVOZU ve Spytihněvi, která nabízí grilované speciality - maso, koleno, kuře, grilovaná žebra či krkovice. Naši kavárnu najdete jen 10km od Uherského Hradiště a 20km od Zlína. Jen u nás velký výběr grilovaných specialit i masa: -grilovaná vepřová kolena, žebra, krkovička ...
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Domácí ubytování s restaurací chata Výrovka Pec pod Sněžkou
Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní restaurací s českou kuchyní, možnost ubytování s domácími mazlíčky - Chata Výrovka
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.
Občerstvení na klíč pro slavnostní příležitosti
Firma JOSPO a.s. Holešov má bohaté zkušenosti s přípravou občerstvení pro různé slavnostní příležitosti. Působí v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.