Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Cateringové občerstvení Praha, svatby, konference i piknik
Cateringové občerstvení Praha se společností House Catering s.r.o., připravíme svatbu, promoci, konferenci i piknik. Zhotovujeme vícechodová menu, rauty, banketky, saláty.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Závodní stravování nejen pro firemní účely formou rozvozu chutných jídel
Nemáte-li vyřešen jídelníček váš či vašich zaměstnanců, obraťte se na firmu Mikeš a spol s.r.o. z Opavy. Ta za vás ráda tuto starost převezme formou závodního stravování včetně jeho rozvozu.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Na speciality, zvěřinové, husí, vepřové hody do restaurace Selská krčma
Retaurace Selská KRČMA Otrokovice připravuje po celý rok zvěřinové, husí či vepřové hody. Přijďte ochutnat speciality do stylové restaurace nedaleko Zlína.
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Catering - pestré občerstvení na svatby i firemní akce bez starostí
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje občerstvení na svatby i firemní akce v Opavě a okolí. Nechce starosti s občerstvením na nás.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Pizza rozvoz – 7 dní v týdnu až do 2:30 ráno
Máte chuť na dobou pizzu? Volejte 7 dní v týdnu až do 2:30 ráno pizzerii s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky.
Teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso
V Kavárně U přívozu Spytihněv nedaleko Uherského Hradiště je možné uspořádat rodinnou oslavu - připravíme teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso a další speciality na Vaše přání.
Grilovaná kolena, žebra, krkovice a další speciality z grilu
Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv připraví grilovaná kolena, žebra, krkovice i další speciality. Možné objednat dovoz na soukromé akce. Najdete nás 10km od Zlína i Uherského Hradiště.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Firemní obědy s rozvozem po Opavě - vydatné menu s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem Vám zajistí jídelna Mikeš z Opavy, která dováží výborné a kvalitní jídlo přímo do firem a dalších institucí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Restaurace U Letců Hradec Králové – zahradní country koncerty
S dlouholetou tradicí se zabýváme pořádáním kulturních akcí v našem zahradním areálu, ať již to jsou koncerty Folk & Country či Beatové hudby.
Restaurace v Plzni s dětským koutkem a salonky pro akce a oslavy
Restaurace U Majáku v Plzni nabízí kvalitní a chutné jídlo, místo pro rodinné a firemní oslavy, venkovní terasa, salonky s dětským koutkem a audio video technikou.
Zásilková služba potravin - 24 hodin denně Praha a okolí - Z-Market; Food Delivery Service
Společnost Z-Market; Food Delivery Service provozuje zásilkovou službu včetně donášky do Vašeho bytu a kanceláře pro Prahu a okolí do 24 hodin.
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Hospoda Pod Strání Hradec Králové - restaurace, pivnice, vinárna
Nabízíme posezení v naší stylové hospůdce s tradiční českou hotovkovou a minutkovou kuchyní, výborné tankové pivo - Pilsner Urquel, Gambrinus 10°, Kozel 11°
Lovecká chata u hraničního přechodu Folmava, restaurace, oslavy
Lovecká chata MYSTERY CB s.r.o. se nachází u hraničního přechodu Folmava, restaurace s nabídkou zvěřiny a české kuchyně, vhodná pro uspořádání firemních akcí a oslav.
Moderní ubytování pro studenty v Praze, ve dvoulůžkových pokojích
Domov mládeže a školní jídelna Lovosická poskytuje moderní ubytování pro studenty středních a vysokých škol v Praze, ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.
Hotel BONA SERVA, ubytování v blízkosti centra Prahy, kavárna
Hotel BONA SERVA v Praze na Žižkově, ubytování až v třílůžkových pokojích a apartmánu nedaleko centra Prahy s kavárnou, v blízkosti restaurace různých stylů a parky.
Zdravé a chutné snídaně Vás čekají v restauraci AIR CLUB Praha 6 - Ruzyně
Začněte den zdravou a chutnou snídaní, která Vám dodá potřebnou energii. Navštivte restauraci AIR CLUB Praha 6 Ruzyně u letiště Václava Havla, kde Vás čeká bohatá snídaňová nabídka.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Pravá turecká restaurace v centru Prahy s tradičními pokrmy z kvalitních surovin
Pochutnejte si na pravém tureckém kebabu, který Vám připraví experti na tuto kuchyni, Istanbul Kebab, s.r.o. - turecká restaurace ležící v samotném srdci Prahy 1 Nové Město.