Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Přijďte si posedět do vinného sklípku a vyzkoušejte ochutnávku vín Mikulov
Hledáte-li příjemné posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín ve městě Mikulov, pak zavítejte do našeho vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV.
Realizace cateringu - teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce
Společnost JOSPO a.s. se postará o realizaci cateringu v lokalitě Zlínský kraj, Přerov, Kroměříž. Připravíme teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce, pro všechny typy společností.
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Zajištění svatebních hostin
Kvalitní a chutný catering pro Vaši svatební hostinu, včetně prostření slavnostní tabule, cateringového vybavení a párty stanů, dodá Řízkovna ze Střítěže.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Firemní akce v Lednici, Svatomartinské hody - listopad 2019
Akce v Lednici v listopadu 2019, husí hody na svatého Martina, posezení u cimbálu, předvánoční jarmark či firemní degustace vín pořádá VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Cateringové služby - obložené mísy, chlebíčky, zákusky
Kompletní cateringové služby, včetně obsluhy a veškerého vybavení pro Vás v okolí Třebíče zajistí Řízkova ve Střítěži. Připravíme rodinné oslavy, párty, rauty, firemní večírky.
Příprava dobrého cateringu z čerstvých surovin na firemní večírky i na rodinné oslavy
O přípravu cateringu z čerstvých surovin na firemní akce, oslavy či svatby, a to i o vegetariánské a bezlepkové menu, se postará restaurace VITAL BISTRO nejen v Krnově, ale i v Opavě a Bruntále.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, menu, oslavy
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, grilované speciality, česká kuchyně, denní menu, pivní výčep, salonek pro svatby a oslavy, letní zahrádka, dětské hřiště.
Nejlepší pizza, burgery na soukromé akce - doprava jídla, rezervace prostor
Restaurace Mozaika UH s.r.o. Uherské Hradiště přijímá rezervace na soukromé akce, dopravu jídla - naší specialitou v rámci občerstvení jsou burgery a pizza.
Rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína - sushi, kebab, pizza Na Papuči, jídlo z Makalu, KFC, McDonald až domů
Pádím.cz je tu pro Vás, pokud máte chuť nechat si dovézt jídlo domů. Zajistíme rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína. Objednat si můžete sushi, kebab, pizzu, jídlo z Makalu, KFC, McDonald i jiné.
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Restaurace s chutnou domácí kuchyní, příjemnou letní zahrádkou a dětským hřištěm
Kvalitní jídlo plné rozličných chutí Vám připraví podnik Restaurace Kočí Doksy z Doks u České Lípy. Ideální volba pro rodinný oběd, oslavu i firemní večírek nedaleko Máchova jezera.
Kavárna v příjemném prostředí s kvalitní italskou kávou
Chcete si vychutnat kvalitní italskou kávu a poklábosit s kamarádkou? Navštivte kavárnu Café Bar Rosso Nero ve Valašském Meziříčí - příjemné prostředí vám umožní si vychutnat každý doušek kávy.
Café Bar Rosso Nero
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.