Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Rekonstrukce střech, střešních systémů od odborníků
Nechte rekonstrukci své střechy na odbornících. Společnost Prodom CZ působící na Vysočině zajistí rekonstrukci střešních systémů rychle, kvalitně a za dobrou cenu.
Podlahové vytápění a podlahové systémy zajistí společnost SIGETY&ŠÁRKA s.r.o.
Uvažujete-li nad podlahovým vytápěním, neváhejte oslovit firmu SIGETY&ŠÁRKA s.r.o., odborníky ve svém oboru nejen přes podlahové systémy.
Formy na vstřikování plastů, precizní návrh, konstrukce a výroba, moderní lisovna plastů
Konstrukce vstřikovacích forem i finální plastové výrobky zajišťuje firma CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. z Polničky. Poskytujeme prvotřídní servis od návrhu designu až po CNC obrábění.
Kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce
Třebíčská společnost VESAS s.r.o. se zabývá kromě stavební činnosti také kompletními instalacemi včetně vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací.
Zprostředkování a montáž šetrných kondenzačních kotlů na plyn
Kondenzační kotle na plyn vám zajistí i namontuje spolehlivá firma VESAS s.r.o., která pro vás nalezne správné řešení nejen v oblasti vytápění. Své služby poskytuje v Třebíči i blízkém okolí.
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny podle Vašich představ a přání provádí v okolí Vysočiny společnost Aleš Chalupa z Třebíče.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Foukaná izolace MAGMARELAX® pro zateplení stropů a dutých stěn
Zateplení stropních konstrukcí, dutých stěn panelových domů, volných ploch půd za pomoci foukané minerální izolace MAGMARELAX®, kterou Vám provede společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Výšivky na kšiltovky a čepice – zakázkové strojní vyšívání
Strojním vyšíváním se na Vysočině zabývá společnost Strojové vyšívání Aleš Chalupa, která rychle, kvalitně a za skvělé ceny zhotoví výšivky na nejrůznější druhy textilií, včetně kšiltovek a čepic.
Instalace vody, topení a plynu, revize a čištění kanalizace
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, výstavbu kotelen, revize a čištění kanalizace realizuje Kovotop - Lubomír Dryje, Pelhřimov.
Opravy a servis plynových kondenzačních kotlů – rychle, kvalitně a za rozumnou cenu
PLYSPO Jan Chudoba z Třebíče, to je rychlý servis a opravy plynových kondenzačních kotlů za rozumnou cenu. Zajistěte si bezpečný chod Vašeho plynového kondenzačního kotle ještě dnes.
Topenářské a plynařské práce – servis, montáž, pravidelná údržba
Dlouhodobé zkušenosti s plynařskými a topenářskými pracemi má společnost PLYSPO, která se o své klienty stará nejenom v Třebíči, ale také jeho širokém okolí.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Pokrývačství, klempířství, pokládka střešních krytin = kvalita a preciznost
Sháníte-li někoho, kdo se zabývá pokrývačstvím, klempířstvím, firmu, která Vám položí střešní krytiny v Telči a okolí, pak kontaktujte nás – společnost Krovys s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Vyšívání log pro sportovní rybáře – zakázková výroba různých motivů
Firma Strojové vyšívání Aleš Chalupa se mimo jiné věnuje vyšíváním na různé druhy textilií a zhotoví Vám loga pro sportovní rybáře na různé předměty dle Vašich představ a požadavku.
Plynoinstalace, instalace plynovodního potrubí či montáž plynových spotřebičů
Plynoinstalaci v Třebíči a okolí Vám zajistí vyškolený personál z firmy PLYSPO. Firma se zabývá montáží ústředního vytápění, plynofikaci, výměnou starých plynových spotřebičů za nové nebo opravami.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
CNC obrábění a konvenční frézování, zakázková kovovýroba
Zakázková kovovýroba, výroba dílů a jednoúčelových strojů, CNC obrábění, konvenční frézování, broušení, sváření, soustružení provádí strojírna G a H s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, rozvody potrubí
Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu, instalatérské práce, realizace nových instalací, rekonstrukce, opravy, havárie, montáž kotlů, bojlerů, baterií provádí Karel Pospíchal, okres Žďár nad Sázavou.
Krovy a střešní konstrukce | Jihlava
Tesařství Břetislav Kocián Vám zhotoví na míru krovy a střešní konstrukce v Jihlavě a v okolí pouze z kvalitních materiálů, rychle, kvalitně a s profesionálním přístupem.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.