Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže desek CETRIS – služby certifikovaných odborníků
Na protipožární nátěry dřevěných konstrukcí a montáže cementotřískových desek CETRIS se zaměřují certifikovaní odborníci ze společnosti Krovys, s.r.o. nejen v okolí Dačic a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra
Mobilní tryskání kamene, schodů, fasád, mobilní tryskání ocelových konstrukcí, nádrží, mostů, stavební techniky
Společnost Mobilní tryskání - Pavel Leška se specializuje na mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí.
Práce s jeřábem – skvělý pomocník pro zvedání těžkých břemen
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče Vám zapůjčí jeřáb pro zvedání břemen na stavbách, při pokládání těžké střešní krytiny. K dispozici je i zařízení pro přepravu buněk či paletovací zařízení.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výroba pergol a altánů – profesionální tesařské práce přesně podle představ zákazníků
Na zakázkovou výrobu pergol a altánů a profesionální tesařské práce na míru přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost Tesařství Makáto působící v Moravských Budějovicích a Třebíči.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Kovoobrábění, CNC obrábění, výroba obráběných dílů, díly pro automobilový průmysl a stavební stroje
Společnost DETAIL CZ s.r.o. zaměřuje svoji činnost na výrobu obráběných dílů pro motory, převodovky a šasi zejména pro automobilový průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Zakázková výroba, montáž kychyně, kuchyňské linky na míru, realizace, 3D návrh Třebíč
Zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, 3D návrh, zaměření a velký výběr dvířek nabízí firma Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče a okolí. Nyní akce dřez zdarma!
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.