Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kuchyně a kuchyňské sestavy do bytu vyráběné na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní a kuchyňských linek do bytu se zabývá Truhlářství Jiří Kafka. Navrhneme, vyrobíme a nainstalujeme Vám kuchyňskou linku, která bude odpovídat Vašim představám.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Značkový čalouněný nábytek pro reprezentativní i soukromé interiéry
Truhlářská a čalounická dílna Tradicional na zakázku vyrábí značkový, kůží nebo kvalitními látkami čalouněný nábytek, který se stane ozdobou každého interiéru.
Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Průmyslová lakovna využívající dvousložkové nátěry pro větší ochranu materiálu
ELNA – renovace s. r. o. je společnost z Jihlavy, která Vám zajistí ochranu různých materiálů a produktů či konstrukcí různých velikostí před vlivy okolního prostředí.
ELNA-renovace s.r.o.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Odborná instalace, připojení a výměna plynových spotřebičů a zařízení
O odbornou instalaci, připojení nebo výměnu plynových spotřebičů a zařízení se postarají plynaři ze společnosti K-top Třebíč.
K-TOP, s.r.o.
Reprezentativní čalouněný a kožený nábytek pro právnické kanceláře – pracovní křesla, židle a další
Kvalitně zpracovaný čalouněný a kožený nábytek, jako jsou pracovní křesla, židle a další reprezentativní nábytek pro právnické kanceláře na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Stavební truhlářství a truhlářská výroba
Specialistou na tradiční řemeslnou truhlářskou výrobu a stavební truhlářství v okolí Telče je společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů pro správný a bezpečný provoz firem
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů, které jsou důležité pro správný a bezpečný provoz firem vám zajistí naše profesionální společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. z Jihlavy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kácení stromů, výškové práce Žďár nad Sázavou – profesionální služby za příjemnou cenu
Máte na zahradě strom, který už by delší dobu potřeboval pokácet? Neodkládejte to a předejděte tak zbytečným problémům a reálnému nebezpečí. Najměte si odborníka, který vše zařídí.
Elektroinstalace Žďár nad Sázavou, montáže, opravy, revize, zkoušky, elektrická zařízení, montáž hromosvodů
Firma Elektroinstalace František Zikmund se zabývá veškerou činností týkající se elektrických zařízení. V rámci své činnosti nabízím svým zákazníkům montáže, opravy, revize a zkoušky el. zařízení.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Epoxidové podlahy Havlíčkův Brod – bezespáré, bezprašné a snadné na údržbu
Máte v koupelně opotřebenou podlahu a nechce se vám ji zbytečně bourat? Nechte si ji rychle a kvalitně opravit epoxidovým materiálem.
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.