Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Střešní konstrukce, realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací
Střešní konstrukce a realizace střech včetně tesařských a pokrývačských prací zajišťuje společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou.
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar - kované výroby na zakázku
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar, je kovářství v Havlíčkově Brodě, které na zakázku vyrobí kované výrobky a doplňky jak do exteriéru, tak do interiéru.
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Zednické práce – domy na klíč, rekonstrukce, zateplení fasád
Zednickými pracemi, stavbou domů na klíč, rekonstrukcemi a zateplením fasád se v Třebíči a jejím okolí zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Instalační služby Petr Sláma - Jihlava (okres Vysočina)
Firma Petr Sláma se sídlem v Jihlavě v okrese Vysočina již od roku 1992 nabízí svým zákazníkům komplexní instalační služby (vodoinstalatérské, plynoinstalační, topenářské, servisní práce, revize).
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Rekonstrukce, opravy střech a realizace střešních konstrukcí na klíč
Rekonstrukcemi, opravami střech a realizacemi střech na klíč včetně provádění veškerých tesařských a pokrývačských prací se v okolí Třebíče zabývá společnost BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Kvalitní vyšívání na textilní výrobky - loga, jména, názvy
Výšivkami na veškeré textilní výrobky formou strojového vyšívání se zabývá firma Aleny Filipské, která působí na Vysočině v okresech Znojmo a Třebíč.
Sádrokartonářské práce - montáž sádrokartonu při stavebních pracích
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. provádí veškeré sádrokartonářské práce včetně montáže sádrokartonu při výstavbě rodinných domů i rekonstrukci bytů v okolí Třebíče a Telče.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Malíři a natěrači Havlíčkův Brod, kompletní malířské a natěračské práce, malby a nátěry po celé ČR
Naše firma z okresu Havlíčkův Brod provádí veškeré malířské, natěračské a tapetářské práce a to po celé České republice, maximum zakrytí, minimum znečištěné plochy!
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Malířské a natěračské práce Třebíč, přípravné práce před malbou, nátěry radiátoru, nátěr oken
Nabízím Vám své malířské a natěračské služby v celém sortimentu své profese, samozřejmostí jsou přípravné a úklidové práce.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka