Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Kompletní topenářské práce včetně montáže a demontáže topných systémů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kompletní topenářské práce včetně zpracování projektů topení a montáže a demontáže radiátorů, kotlů a rozvodů z mědi a oceli v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Zajištění technických praci a služeb pro města a obce
Poskytoval technických služeb pro města a obce a jiné subjekty, pokládky chodníků, dlažeb, půjčování stavebních strojů, sečení trávy od firmy TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Český výrobce nábytku, čalouněný nábytek, specializovaná kvalitní výroba nábytku
Český výrobce nábytku, čalouněný nábytek, specializovaná kvalitní výroba nábytku, čalouněné sedací soupravy od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíč.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště
Sportovní haly úsporné LED osvětlení - kompletní rekonstrukce osvětlení sportoviště provádí společnost EFektivní OSvětlování, s.r.o. z Pelhřimova na Vysočině.
Výroba sedacího nábytku, sedací soupravy, čalouněný nábytek
Výroba sedacího nábytku, sedací soupravy, čalouněný nábytek, sedací soupravy v kombinaci s bukovým masivním dřevem od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíči.
Zateplování fasád, eliminace hluku, rekonstrukce domů
Stavíte, či rekonstruujete dům? Dříve či později dojde na otázku nezbytného zateplení. Eliminaci hluku pomocí kvalitní izolace i zateplení fasád zajistí na Vysočině společnost Stavitelství MB, s.r.o.
Kvalitní výroba čalouněného nábytku, výroba v kombinaci s masivnim bukovým dřevem
Kvalitní výroba čalouněného nábytku, výroba v kombinaci s masivnim bukovým dřevem, specializovaná česká výroba nábytku od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíči na Vysočině.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Čalouněné sedací soupravy, čalouněný sedací nábytek
Čalouněné sedací soupravy, čalouněný sedací nábytek, výroba kvalitního čalouněného nábytku od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíči na Vysočině - česká firma s dlouholetou tradicí.
Klimatizace Havlíčkův Brod – Kovo vzduchotechnika spol. s r.o.
Zajišťujeme měření a regulaci pro klimatizační jednotky včetně zapojení, protimrazové ochrany apod.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Truhlářství, zakázková výroba a prodej nábytku, komody, skříně, ložnice, postele, Moravské Budějovice
Široký sortiment nábytku. Zakázková výroba - ložnice, skříně, postele, komody, obývací stěny, stolky, kuchyně a další od firmy Prodej nábytku Miloš Máca s.r.o.
Zasklívání balkonů, lodžií a zimních zahrad systémem Alumistr
atypické konstrukce z hliníkových profilů, seřízení oken a dveří, zasklívání balkónů, lodžií, zimních zahrad, systémy firmy Alumistr zajistí Radim Švoma v oblasti Žďáru nad Sázavou
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků
Kompletní zemní práce - čištění vodních toků, stok a rybníků vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči.
Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Zemní, výkopové a demoliční práce, pronájem zemních strojů Třebíč
Zemní, výkopové a demoliční práce včetně pronájmu zemních strojů vám poskytne firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - kvalitní zemní práce od zkušených pracovníků.
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar v Třebíči na Vysočině
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar a Volvo včetně obsluhy vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Pohřební služba, kamenické práce, smuteční výzdoba Žďár nad Sázavou
vyřízení všech potřebných věcí a služeb v jedné kanceláři, převoz zesnulých i ze zahraničí, možný pohřeb i v domácnosti, široký výběr sortimentu
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Vybavení pro kalírny, koše, kalící přípravky, kusová strojírenská výroba
kusová i sériová strojírenská výroba, koše, kalící prvky, vybavení pro kalírny, CNC obrábění, svařování, kovovýroba, nářadí, zpracování kovů