Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti, šití obleků na míru, šití dámské módy, šití pracovních oděvů
Vlastní výroba v českých dílnách od prvního do posledního stehu, exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Vinylová podlaha - odolné proti poškrábání, oblíbené pro přirozený dřevěný vzhled, vodoodolné
Pokud nezávazně poptáváte vinylovou podlahu, můžete se obrátit na společnost Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou, která se zabývá prodejem a pokládkou jakéhokoliv typu podlahy.
Podlahy Pavel Kasal
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Výrobou kuchyňských linek na míru v masivním, laminátovém, dýhovaném či fóliovaném provedení se zabývá firma Truhlářství Kafka v okolí Náměšti nad Oslavou a Velkého Meziříčí.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky, loga. Vysočina, Jihlava, Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky si nechejte udělat od firmy Strojové vyšívání Alena Filipská Třebíč. Libovolné loga, výšivky, nášivky na špičkovém stroji.
Čištění kanalizací a odpadního potrubí
Vyřešíme všechny Vaše problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou. Provádíme čištění, monitoring kanalizace i frézování kanalizace. Havarijní servis i plánované práce.
Plynaři, topenáři - opravy, revize kotlů, profesionální servis pro plyn a topení
Pokud potřebujete revizi kotle, obraťte se na plynaře a topenáře z firmy K-TOP s.r.o. Zajišťuje profesionální servis pro plyn a topení, opravy a revize kotlů pro Třebíč, Velké Meziříčí i Jihlavu.
K-TOP, s.r.o.
Mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí Pelhřimov, kamenných soklů, ocelových mostů
Specializujeme se na mobilní tryskání, před povrchové úpravy a před úpravou povrchu, chemické čištěním ale i na restaurování památek.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, schodů, ocelových mostů
Mobilní tryskání ocelových konstrukcí a kamene Pelhřimov, tryskání fasád, kamenných soklů, betonových ploch, schodů, ocelových mostů, potrubních tras, konstrukcí a nádrží.
Servis a revize plynových kotlů Telč, montáže vody, tepelných čerpadel, montáže solárních panelů
Zabýváme se nejen servisem plynových kotlů, ale také revizemi plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov
Zemní výkopové a demoliční práce Jihlava, terénní úpravy, inženýrské sítě, demolice budov, odvoz suti, zeminy, a také dovoz štěrku a písku.
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Tesařské práce, oprava, rekonstrukce, výroba nových klasických krovů, dřevěné konstrukce
Tesařské práce zajišťuje firma KROVYS s.r.o. z Telče. Provádíme opravy, rekonstrukce, výrobu nových klasických krovů a zhotovíme dřevěné konstrukce v oblasti Jihlavy, Třeště i Telče.
Krovys, s.r.o.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Technika přišívání jedné látky na druhou se využívá při výrobě aplikovaných výšivek
Na strojové vyšívání firemních log či obrázků dle přání zákazníka, nášivky či aplikací výšivek se zaměřuje firma Strojové vyšívání Alena Filipská v okolí Třebíče i Znojma.
Strojové vyšívání pracovního oblečení, vyšívání na všechny textilní materiály
Strojové vyšívání obrázků, loga, jmen na veškeré druhy textilií, výšivky na textil, pracovní oděvy, uniformy, to vše od společnosti Strojové vyšívání Alena Filipská v okresech Znojmo a Třebíč.
Umělecké kovářství, zakázková výroba originálních prvků
Originální kované výrobky do interiéru i exteriéru, kovové brány, ploty, nábytek či netradiční bytové doplňky zhotovuje umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar.