Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Vodoinstalatérské práce, nové vodovodní rozvody, rekonstrukce
Vodoinstalatérské práce, rozvody vody a kanalizace u novostaveb či rekonstrukcích, montáž a demontáž stupaček, instalace kohoutků a WC realizuje společnost ITVOZ - Jiří Choutka.
Topenářské práce, montáž topení, servis kotlů Atmos, Attack
Topenářské práce, montáž radiátorů, ventilů, měřidel, topení, kotlů na tuhá paliva, biomasu, elektrokotlů a solárních systémů zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka, Havlíčkův Brod.
Plynařské práce, montáž rozvodů plynu, plynových přípojek
Plynařské práce, montáž rozvodů plynového potrubí, instalace plynových a kondenzačních kotlů, bojlerů, rekonstrukce plynových přípojek zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka.
Realizace průmyslových plynovodů, montáž a realizace
O montáž a realizaci průmyslových plynovodů se v okolí Třebíče, Velkého Meziříčí a Náměští nad Oslavou postará společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů
Certifikovaní odborníci v oblasti oprav, renovací a rekonstrukcí památkových objektů
Stavební firma TOMIreko s.r.o. pro Vás zajistí opravy, renovace a rekonstrukce historických a památkových objektů nejenom v Třebíči a jejím okolí, ale také po celé České republice.
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukce stávajícího VO, provoz a údržba
Nové veřejné osvětlení, rekonstrukci stávajícího VO, provoz i údržbu osvětlení Vám spolehlivě zajistí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o.v Třebíči na Vysočině.
Sanace fasád, zateplení rodinných a bytových domů - zásadní úspora energie
Společnost TOMIreko s.r.o. provádí zateplení rodinných domů, bytových a panelových domů i průmyslových objektů v okolí Třebíče na Vysočině.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Zemní a výkopové práce - terénní úpravy vlastními stroji
Zemní a výkopové práce, úpravu terénu pro zpevněné plochy - chodníky, vozovky, nájezdové plochy a parkoviště pro Vás zajistí společnost TOMIreko s.r.o. v okolí Třebíče na Vysočině.
Instalace vnitřních i venkovních rozvodů, kanalizace
Společnost K-TOP s.r.o. se zaměřuje na instalaci stupaček a potrubí, realizaci vodovodních a požárních rozvodů a vnitřních i venkovních rozvodů kanalizace v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Zateplení a fasády pro rodinné, bytové i panelové domy od kvalitní stavební firmy
Společnost VESAS s.r.o. Vám zrealizuje zateplení Vašeho rodinného, či panelového domu a zefektivní tak úsporu Vašich výdajů za vytápění.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Výroba nábytku - masivní čalouněné sedací soupravy v kombinaci s masivním bukovým dřevem Vysočina
Tradiční výrobce nábytku na Vysočině (od roku 1992). Vyrábíme čalouněné sedací soupravy v kombinaci s masivním bukovým dřevem.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.