Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Prvotřídní pokládka podlah pro byty, kanceláře, domy i obchodní centra
S výběrem správné podlahy vám poradí firma Podlahy Pavel Kasal. Pokládáme podlahy z prvotřídních materiálů pro interiéry bytů, kanceláří, domů, ale i průmyslových objektů na Vysočině.
Podlahy Pavel Kasal
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Projekce technického zázemí budov projektová dokumentace pro rozvody vody tepla
Pro projekt technického zázemí budov a jeho projektovou dokumentaci pro rozvody vody tepla se obraťte na odborníka v oboru firmu PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Montáže, revize, elektro, elektroinstalace, elektrorevize
Kompletní služby v oblasti elektroinstalace, elektromontáže a revizí pro elektro pro Vás zajistí jihlavská firma ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.
Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Špičkové podlahové krytiny, které měníme v domech, bytech a komerčních budovách
O výměnu staré podlahové krytiny za novou se postará firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou. Kvalitní podlahy pokládáme v domech, bytech, komerčních a administrativních prostorách.
Podlahy Pavel Kasal
QUICK-STEP plovoucí laminátová podlaha - pokládka od profesionálů
Společnost Podlahy Kasal poskytuje komplexní podlahářské práce a zajistí Vám pokládku plovoucí laminátové podlahy QUICK-STEP, která je velmi oblíbená díky svému atraktivnímu vzhledu a vlastnostem.
Podlahy Pavel Kasal
Fasády a zateplení budov Jihlava, zateplovací systém, snížení spotřeby energie, strojní omítky
Společnost Stavby Tominec se specializuje na fasády a zateplení budov. Dále realizuje strojní omítky, obkladačské a dlaždičské práce.
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Opravy krovů historických objektů pod záštitou zkušených tesařů
Firma Krovys s.r.o. profesionálové v oblasti tesařství Vám zajistí opravy a rekonstrukce historických a památkových budov v okolí Telče a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Topenářství, topenářské práce – návrh, realizace, opravy, servis vytápění
Veškeré topenářské práce svěřte do rukou topenářství Petr Strnad z Třebíče. Navrhujeme a realizujeme ústřední, podlahové nebo sálavé vytápění, montáž kotlů a provádíme opravy systémů vytápění.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Kompletní elektroinstalační práce - montáže rozvodů a elektra
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, instalaci hromosvodů či prodej elektromateriálu pro Vás zajistí ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl, která působí po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Plynaři, servis, revize či oprava plynového kotle pro Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava
Plynaři - servis, revize či oprava plynového kotle. Lokalita Třebíč, Velké Meziříčí, Jihlava provádí firma K-TOP, s.r.o. Kompletní dodávka i dílčí opravy, rekonstrukce starých rozvodů plynu.
K-TOP, s.r.o.
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Kvalitní provedení klempířských prací
Kvalitní klempířské práce provádí v okolí Telče, Jemnice a Dačic Telčská společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontážní práce pro fyzické osoby i podnikatele
Elekromontážní práce, elektroinstalace a revize elektra pro fyzické osoby i pro podnikatele pro Vás zajistí společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., který poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl