Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Splňte si sny stavbou rodinného domu na klíč či rekonstrukcí Vašeho bydlení
Zednictví Pokorný ze Znojma provádí stavby rodinných domů na klíč, jejich opravy a rekonstrukce. Postaráme se o stavbu od hrubé stavby až po fasádu. Působíme také v Moravském Krumlově a Ivančicích.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Hydroizolace, izolace zahradního jezírka pomocí PVC fólie
Firma IZOLACE M provádí hydroizolace jezírka pomocí PVC fólie. Pro izolace využívá mechanicky kotvené fóliové systémy. Působí v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Bagrování a úprava terénu Mníšek pod Brdy – včetně odvozu zeminy
Stavíte dům nebo chatu? Máte nevyhovující dispozice zahrady? Budujete bazén? Firma Miroslav Slabihoudek nabízí své služby bagrování a úpravy terénu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Žulové dlažby, úprava povrchů, živičné povrchy, asfaltové povrchy, betonové dlažby, Olomouc
Firma Dlažby Dušan Ježorský nabízí profesionální a spolehlivou realizaci povrchů na klíč.
Dušan Ježorský Dlažby – realizace, Olomouc
Zasklení okna, výlohy, zasklívání - profesionální sklenářství s tradicí
Profesionální společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na poskytování široké nabídky běžných sklenářských prací, a to včetně zasklívání oken a výloh.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Výměna kotlů, rekonstrukce výměníkových stanic
Pokud vám dosloužil starý kotel a chystáte se na jeho výměnu, pak kontaktujte firmu Wagner instalace, která vám se vším pomůže. Také zajistí rekonstrukci výměníkových stanic v Zábřehu i Šumperku.
Wagner instalace s.r.o.
Práce autojeřábem s obsluhou-autojeřáby Tatra, Liaz
Veškeré práce autojeřábem zajistí firma Autojeřáby Blaha Staré Město. Pronájem jeřábů Tatra, Liaz poskytujeme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Profesionální výkopové práce všeho druhu - základové desky pro novostavby, bazény
Profesionální výkopové práce všeho druhu zajišťuje pro Brno a Blansko firma DS Partner s.r.o., která se zaměřuje na staveniště, základové desky novostaveb, bazény a rekonstrukce kanalizačních systémů.
Zemní a bourací práce, terénní úpravy pro obce, města i vodohospodářské společnosti
Zemní a bourací práce včetně terénních úprav zajišťuje pro obce, města nebo vodárenské společnosti firma VK AQUA OLOMOUC, spol. s r.o.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Jádrové vrtání a řezání betonových konstrukcí – diamantová řezací technika
Diamantovou řezací techniku, kterou je jádrové vrtání různých otvorů a řezání betonových konstrukcí a odstraňování velkých ploch betonu provádí společnost BBG-BENDA, s.r.o.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Kovoobrábění, CNC obrábění, výroba obráběných dílů, díly pro automobilový průmysl a stavební stroje
Společnost DETAIL CZ s.r.o. zaměřuje svoji činnost na výrobu obráběných dílů pro motory, převodovky a šasi zejména pro automobilový průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Zemní a výkopové práce, rekonstrukce bytů
Terénní úpravy, hloubení základů i rýh pro domovní přípojky, stavební práce při rekonstrukci bytu, obklady, omítky, rozvody i výmalbu Vám zhotoví společnost REIN BAU, s.r.o.
REIN BAU, s.r.o.
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce včetně zaměření, projekce, výroby a montáže
Zakázkovou kovovýrobu z oceli a nerezu realizuje v okolí Mikulova firma Kovo Prokeš, s.r.o. Zajistíme zaměření, projekci, výrobu a montáž. Provádíme i zámečnické práce.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Kompletní střešní systémy na míru – výstavba plochých a šikmých střech na klíč
Stavbu střech na míru včetně veškerých klempířských, tesařských a pokrývačských prací zajišťuje firma SOVYM s.r.o. Zhotovíme na klíč šikmé i ploché střechy, zajistíme i rekonstrukce střech.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Kvalitní komíny - vložkování, revize, frézování, kontrola, stavba
Stavbu kvalitních komínů, vložkování, revize, frézování i kontroly realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž ve Frenštátě i Rožnově a svým profesionálním přístupem zaručuje skvělé výsledky.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Nestandardní instalace pro rodinné domy, průmyslové objekty – vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení
Nestandardní instalační práce pro rodinné domy, průmyslové objekty a investiční celky realizuje ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Nainstalujeme vedení vakua, parovodů, thermooleje, chlazení a další.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Zapojení, servis plynových kotlů, ohřívačů včetně odzkoušení
Firma PAVELKA - VTP Vlčnov provádí zapojení i servis plynových kotlů a plynových ohřívačů v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod. Provedeme i nastavení, odzkoušení kotle.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle - osobité pomníky, prodej
Moderní designové náhrobky německé značky Rokstyle dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Osobité pomníky můžete pořídit se Swarovski krystaly, kovovými emblémy nebo skleněnou vitráží.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Nabídka práce revizního technika elektro - zaměstnání v oboru elektro
Společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici revizního technika pro elektro, elektrikáře nebo technika pro přípravy a rozpočty. Stabilní zázemí profesionální české firmy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Výtahové tunely a šachty ze skla nebo s prosklenou stěnou s nadčasovou architekturou
Firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. vyrábí podle návrhů renomovaných architektů skleněné nebo prosklené výtahové šachty a tunely. Dodáváme výtahové tunely s nadčasovou architekturou.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Renovace mramorových podlah a schodů
Renovaci mramorových podlah a schodů provádí společnost Pavlo Kozak. Díky naším službám budou vaše mramorové podlahy i schody funkční a budou vypadat krásně.
Pavlo Kozak renovace mramoru
Dodávka kioskové trafostanice na klíč, realizace VN přípojky. Kvalitní servis.
Dodávka kioskové trafostanice na klíč firmou S.G. CZ, spol. s r.o. Brno. Samozřejmostí je realizace VN přípojky. Kvalitní záruční i pozáruční servis.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava