Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Inženýrská geodézie, vytyčení komunikace Trutnov – více jak 20 let praxe
Hledáte odborníky, kteří vám vytyčí komunikaci? Jste na správném místě Geodézie Dvůr Králové nabízí geodetické práce více jak 20 let.
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Výroba dřevěné terasy, pergoly, altánu, plotu na zakázku – precizní truhlářské práce
Společnost Kroving s.r.o. z Brna, jakožto truhlářství, Vám vyhotoví dřevěnou konstrukci na zakázku. Zabývají se výrobou a montáží pergoly, dřevěné terasy, altánu či plotu.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Výroba a montáž kuchyní, kuchyňských linek
Stavební firma M+M, působící převážně ve zlínském kraji se zabývá výrobou a montáži kuchyní a kuchyňských linek. Na základě bohatých zkušeností Vám nabízí profesionální a komplexní služby.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Realizace rozvodů počítačových sítí ve firmách, halách a firemních areálech
Rozvody počítačových sítí ve firmách a podnikových areálech instaluje v okolí Opavy a Ostravy opavská firma 4M zabezpečovací systémy.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Betonář a svářeč – volná pracovní místa s možností kariérního růstu a získání dalšího odborného oprávnění
Volná pracovní místa na pozici svářeč a betonář s možností kariérního růstu a mnoha benefity jsou ve stabilní společnosti Leube Beton s.r.o. v Jihlavě, která je součástí nadnárodní skupiny Leube.
Leube Beton, s.r.o. Kariéra
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Výkopové, demoliční práce a terénní úpravy pod záštitou zkušené firmy
Výkopové, demoliční a terénní práce jsou služby, které nabízí firma Kontejnery Znojmo s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou. Provádíme výkopy základů pro dům, demolice objektů a terénní úpravy.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Solární systémy vám umožní čerpat sluneční energii
Pokud si plánujete pořídit k vytápění solární systémy, ale nevíte na jakou společnost se obrátit, pak je pro vás spolehlivým partnerem nejen pro okolí Šumperk a Olomouc firma Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Kominictví, kominické práce, výstavba a rekonstrukce komínů, čištění a kontrola, vložkování a frézování komínů
Kominictví Vít Koudelka poskytuje komplexní kominické práce od výstavby komínů až po čištění, kontroly, opravy, revize, vložkování a frézování.
Hydroizolace terasy - odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol
Rodinné domy, které mají terasu, často trápí zatékající voda. Řešením je odborná pokládka hydroizolační fólie Fatrafol. Hydroizolace terasy v regionu Zlínský kraj realizuje firma IZOLACE M.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Betonové podlahy pro průmyslové objekty – novostavby i rekonstrukce
O aplikaci průmyslové betonové podlahy v rekonstruovaných nebo nově stavěných průmyslových objektech v okolí Olomouce se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Klempířství– výroba žlabů, oplechování komínů, lišt, opravy klempířských prvků
Veškeré klempířské práce realizuje v okolí Vyškova firma Josef Opluštil. Naši klempíři vyrábí a montují žlaby, oplechování komínů, lišt, ale také zajistí opravy klempířských prvků.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Výroba a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene – křtitelnice na svěcenou vodu
Výrobu a prodej sakrálních předmětů z přírodního kamene, křtitelnic a žulových sloupků a váz provádí společnost a kamenictví METAL GRANIT spol. s. r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Zemní práce – úprava, tvarování rovinných, svažitých terénů včetně bagrování
Firma DS Partner s.r.o provádí zemní práce v okolí Brna a Blanska. Upravujeme a tvarujeme rovinné nebo svažité terény a zajišťujeme práce s bagrem.
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Anhydritové podlahy s rychlou realizací, za nízké ceny - odborná pokládka izolantu
Rychlou realizaci anhydritové podlahy zajišťuje v okolí Brna společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. Položíme Vám podlahu, která je pochozí za pouhé 1-2 dny. Rádi Vám také pomůžeme s pokládkou izolantu.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Výroba plastových výrobků a forem vstřikováním na lisech Engel s uzavírací silou 28 – 650 tun
Na výrobu plastových výrobků a forem vstřikováním na lisech značky Engel s uzavírací silou 28 – 650 tun se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o. nejen pro české ale i zahraniční výrobce.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Realizace a kompletní instalace vytápění pomocí tepelného čerpadla
O kompletní realizaci vytápění pomocí tepelného čerpadla a jeho instalaci se v okolí Brna postará firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž