Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Revize, opravy a údržba rozvoden, trafostanic, vrchních i kabelových elektrických rozvodů, elektromontáže, elektrická zařízení
Společnost ELPRO - DELICIA, a.s. je spolehlivým partnerem pro projektování, výstavbu, opravy, údržbu a provoz elektrických zařízení.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – přeprava palet, volně ložených zásilek
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu zajišťuje v okolí Brna a Blanska firma DS partner s.r.o. Přepravujeme volně ložené zásilky i zboží na paletách
Galvanické zinkování - povrchová úprava technicky náročnějších dílů
Galvanické zinkování s garancí nejvyšší kvality vám zajistí spolehlivá firma GALVA s.r.o. - na povrchovou úpravu technicky náročnějších dílů jsou opravdu odborníci.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Instalace topení a klimatizace pro rodinné, bytové domy
Instalací různých typů topení a klimatizací jak pro rodinné, tak i bytové domy se v okolí Brna zabývá firma Topenářství Kříž.
Topenářství Kříž
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Renovace pomníků a hrobů z kamene – profesionální činnost prováděná za bezkonkurenční ceny
Na renovaci pomníků, klasických hrobu jednohrobu, dvojhrobů a urnových hrobů se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen v oblastech Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Elektromontáže a elektromontážní práce
Elektromontáže a elektromontážní práce v oblasti kabelových a venkovních rozvodů, distribučních trafostanic Třebíč - Vysočina
ZMES, s. r. o.
Údržba a servis osvětlení, elektroinstalací a vybavení v prodejnách a obchodních centrech
Údržbu a opravy osvětlení, elektroinstalací, EZS, kamerových systémů a dalšího vybavení prodejen zajišťuje v okolí Olomouce firma TANI SERVIS s.r.o.
TANI SERVIS s.r.o. Elektromontáže v obchodech Olomouc
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
6-ti osý frézovací stroj ložového typu RT 3000 pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů
Společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice pořídila nový stroj RT 3000 - jde o 6-ti osý frézovací stroj ložového typu pro tvarové obrábění železných i neželezných materiálů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Brozire s.r.o.
Laserové čištění – ekonomické a ekologické odstranění nečistot z kovů, filtrů, plastů a dalších materiálů
Ekologické a ekonomické odstranění rzi, čištění kovu, forem, plastů, nátěrů, jemných povrchů a dalších materiálů provádí společnost Kovomont Přerov - spol. s r.o. formou laserového čištění.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Profesionální rekonstrukce bytů a domů na klíč - od jednoho dodavatele
Rekonstrukce bytů a domů na klíč provádí firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní renovaci interiéru jednoduše od jednoho dodavatele.
Jiří Májek Woodtech
Krovy a kvalitní střešní konstrukce pro rodinné domy, garáže i pergoly - tesařské práce
Dodáme Vám krovy a kvalitní střešní konstrukce nejen pro rodinné domy, garáže nebo pergoly. Naprosto přesné tesařské práce zajistíme v Pohořelicích i v okolí Brna venkov.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Kuchyňské desky z přírodní žuly od specialistů - pracovní žulové desky na míru
Žulové pracovní desky na kuchyňskou linku jedině od kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED! Pořiďte si i vy kvalitní kuchyňskou desku ze žuly, působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Montáž a připojení plynových kotlů na klíč – dokonalé využití energie, účinné vytápění i ohřev vody
Plynové kotle díky moderním technologiím dokáží efektivně využít energii a zajistit účinné vytápění i ohřev vody. Montáž a připojení plynových kotlů na klíč provádí firma WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Zakázková a prototypová výroba kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC
Společnost KOVO Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže se zabývá zakázkovou a prototypovou výrobou kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC.
KOVO Uličný Roman Uličný
Výroba a restaurování pomníků a náhrobních kamenů – profesionální  kamenosochařské práce
Na restaurování a výrobu pomníků a náhradních kamenů a další kamenické práce se zaměřuje společnost Kamenosochařství Boček a syn působící v oblastech Moravských Budějovic a Třebíče.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž