Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Podlahářství, podlahové práce, dodávka podlahových krytin, pokládka podlah, oprava a údržba podlahových krytin
Podlahářství Láska s.r.o. nabízí dodávku a pokládku všech druhů podlah. Provádí také opravy a údržbu podlahových krytin.
Podlahářství Láska s.r.o.
Ohraňování, ohýbání plechů, tvarových výpalků moderními stroji a zkušeným týmem
Společnost MSC MetPro a.s. se zabývá ohraňováním a ohýbáním plechů, tvarových výpalků. K ohýbání velkých a těžkých dílů využíváme ohraňovací lis. Klademe velký důraz na kvalitu a termíny dodání.
MSC MetPro a.s. Zpracování plechů a výpalků
Expertní řešení pro zasklívání výloh - kvalita a inovace od ACERA SKLO s.r.o.,
Hledáte řešení pro zasklívání vaší výlohy? ACERA SKLO nabízí inovativní a bezpečné zasklívání výloh s použitím savkových rámů a širokou škálu skel.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Instalatérství, instalace vody, vnitřních vodovodů - komplexní vodoinstalační práce
V oboru instalatérství má firma Topenářství Kříž z Brna bohaté zkušenosti. Provádíme komplexní vodoinstalační práce, instalace vody a vnitřních rozvodů vodovodů.
Topenářství Kříž
Konvenční obrábění kovů- vrtání, frézování, řezání, broušení, obrážení a ohýbání plechů
Roman Skřipec Kovoobraběčtví Zábřeh opracovává železné i neželezné kovové materiály. Firma zajistí vrtání, frézování, řezání i broušení kovů a ohýbání plechů v okolí Šumperka a Zábřehu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Zakázková výroba výpalků z konstrukční a nerezové oceli
Tvarové výpalky z různých druhů nerezové i konstrukční oceli na míru vyrábí dle technické dokumentace společnost RWFerra s.r.o z Brna. Dodáváme výpalky řezané plazmou, laserem nebo vodním paprskem.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Pískování dřeva a dřevěných konstrukcí – odstranění starých nátěrů, zviditelnění struktury dřeva
Dodejte nový vzhled zašlému dřevu! Firma Tryskání a pískování Vladidír Veselý se postará o odstranění starých nátěrů a zviditelní struktury dřevěných předmětů i konstrukcí
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Renovace betonových podlah technologií Superbeton -systém broušení, leštění, zpevnění, barvení betonových ploch
Společnost PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. Olomouc provádí renovace betonových podlah s využitím technologie Superbeton - jde o systém broušení, leštění, barvení, zpevnění betonových ploch.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Moderní, mobilní jeřáby Liebherr-pronájem autojeřábu s obsluhou
Firma Autojeřáby Harsa působí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Pokud potřebujete pronájem autojeřábu s obsluhou, máme k dispozici moderní mobilní jeřáby Liebherr.
Autojeřáby Zlín Miroslav Harsa
Jeřábnické práce s dlouholetou zkušeností jeřábem Tatra AD-20T  - pronájem
Dlouholeté zkušenosti v oboru jeřábnických prací má společnost AUTOJEŘÁBY PYTELA v Brně. Zajistíme vám pronájem jeřábu Tatra AD-20T se spolehlivým jeřábníkem.
AUTOJEŘÁBY PYTELA s.r.o. Jeřábnické služby
Odolné betonové stěrky s různými vzory - originální designové povrchy stěn
Firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi u Brna realizuje designové povrchy stěn, které osvěží každé zákoutí interiéru. Odolné betonové stěrky lze aplikovat do koupelny, obývacího pokoje a na schody.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Řezání vodním paprskem - zpracování oceli, kamene, skla i plastu
Řezání vysokostlakým vodním paprskem Vám nabízí naše firma Roman Mička se sídlem v Opavě, která se zabývá řezáním oceli, kamene, skla i plastu.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Fosfátování - fosfátovací linka s možností pokovení na závěse, v koši i hromadně v bubnu
Na fosfátování nebo-li lázně nové generace je odborníkem firma GALVA s.r.o.. Do nabídky povrchových úprav zařadili fosfátovací linku s možností pokovení jak na závěse, tak v koši i hromadně v bubunu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Lakovna pro povrchové úpravy průmyslových dílců - lakování, tryskání, žíhání
Firma ZAKO Turčín má v Provodově otevřeno centrum povrchových úprav, vybaveno je kabinou pro lakování, žíhání, tryskacím i vysoušecím boxem.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Profesionální svařování a spojování kovových materiálů – metody MIG, MAG, TIG a MMA
Na profesionální svařování a spojování kovových materiálů metodami MIG, MAG, TIG a MMA se zaměřují odborníci působící nejen pro oblasti Třebíče a Vysočiny ze společnosti Zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zednictví, stavební a zednické práce, bourací práce, Moravský Krumlov
Stavební a zednické práce, zednictví, bourací práce, kompletní výstavba rodinných domů a bytů, obkladačské i dlažební práce a další provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Montáž tepelného čerpadla pro firmy i rodinné domy včetně zpracování projektu
Optimální systém topení tepelným čerpadlem pro rodinné domy i firmy v Třebíči navrhne a zrealizuje firma K-TOP, s.r.o. Zajistíme montáž tepelného čerpadla včetně zpracování projektu.
K-TOP, s.r.o.
Nástrojárna Pardubice – vlastní výroba vstřikovacích forem
Nástrojárna ve firmě TVAR zajistí výrobu vstřikovacích forem dle vlastního zadaní nebo dodané dokumentace od zákazníka, výroba probíhá na CNC strojích včetně CAD/CAM softwaru VISI.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Obrábění kovů Hradec Králové – opracování na klasických a CNC obráběcích strojích
Obrábění běžných i speciálních druhů ocelí, plastů, hliníků a jiných druhů materiálů na klasických a CNC obráběcích strojích.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Elektromontáže Pardubice - Silnoproudé a slaboproudé elektroinstalační práce
Zajišťujeme práce v oblasti elektromontáží. Nabízíme kompletní silnoproudé, slaboproudé instalace při výstavbě celých bytových komplexů, domů, bytů.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Montáž a instalace hromosvodů - profesionální služby na Vysočině
Neriskujte své zdraví a nechte si provést montáž a instalaci hromosvodů od profesionálů z jihlavské firmy ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. pana Tišla, který působí na českém trhu již od roku 1992.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Strojírenská kovovýroba, robotické svařování a řezání
Kovové díly, polotovary a stroje na moderních CNC strojích, robotických svářečkách a ohraňovacích lisech vyrábí A-T-K Fryšták s.r.o., okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Profesionální rámování i paspartování Vašich obrazů, fotografií, diplomů či dětských kreseb
Veškeré sklenářské práce, rámování a paspartování obrazů i fotografií zajistí profesionální sklenáři ze společnosti Sklenářství Josef Müller, které najdete v Uničově i v Šumvaldu.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla