Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Robotické svařování wolframovou elektrodou TIG – sériová kovovýroba
Robotické svařování kovů metodou TIG v místech horší dostupnosti a zaměření na sériovou kovovýrobu přináší společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Zednické a stavební práce, služby hodinového manžela
Společnost REMYS-STAV je Vaše spolehlivé řešení stavebních a zednických prací v Praze a okolí.
Kompletní rekonstrukce bytů a rodinných domů – změna tím správným směrem
Jestliže plánujete změny ve Vaší domácnosti a žijete v Praze a jejího okolí, využijte rekonstrukci prováděnou profesionály ze stavební firmy Tomáš Viktorini s. r. o.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Tesařské, klempířské, pokrývačské práce - realizace kompletních střech a střechy na klíč
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce vám zajistí česká firma s dlouholetou tradicí, společnost BAST CZ s.r.o. Realizujeme kompletní ploché i šikmé střechy a střechy na klíč v Jihomoravském kraji.
BAST CZ s.r.o.
Kompletní elektroinstalační práce průmyslových zařízení
Kompletní elektroinstalační práce na robotických a průmyslových zařízeních malého i velkého rozsahu zajišťuje společnost SD Install, která sídlí ve Znojmě.
SD Install Gustav Schuh
Zámečnické práce – zakázková výroba  bran, zábradlí, přístřešků
Veškeré zámečnické práce zajistí firma Lubomír Votava s.r.o. z Hrotovic. Na zakázku Vám vyrobíme schodiště, brány, zábradlí i přístřešky nad vchody.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Výroba lisovacích nástrojů, tvarově složitých výrobků - strojírenská zakázková výroba
Firma Nexnet Mold Uherský Brod dodá návrhy lisovacích nástrojů nebo tvarově složitých výrobků a zajistí komplexně zakázkovou strojírenskou výrobu. Kooperujeme s jinými firmami.
Zakázková výroba forem, modelů pro vstřikovací formy
Hlavní činností firmy MouldPro Zlín je projektování a zakázková výroba vstřikovacích forem a modelů pro vstřikovací formy. Vyrábíme formy pro různé druhy průmyslové výroby.
Vsakovací systémy, zasakovací trativody-levné řešení odvádění vody z pozemků
Vsakovací systémy jsou levné řešení, jak odvést vodu ze zpevněných ploch. Budování zasakovacích, vsakovacích trativodů, krechtů provádí firma Robicont Chropyně - působnost Zlínský kraj.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Zakázková výroba, montáž kychyně, kuchyňské linky na míru, realizace, 3D návrh Třebíč
Zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, 3D návrh, zaměření a velký výběr dvířek nabízí firma Truhlářství Jiří Kafka v oblasti Třebíče a okolí. Nyní akce dřez zdarma!
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Zakázková výroba vyfukovacích a vstřikovacích forem - pro plastové dílce, výlisky
Zakázkovou výrobou vyfukovacích a vstřikovacích forem se zabývá Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Podle 3D návrhu vyhotovíme formy pro plastové dílce, obaly a výlisky.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Geometrické plány: klíčový krok k úspěšnému stavebnímu projektu - přesnost a spolehlivost
Hledáte spolehlivého partnera pro vytvoření geometrických plánů? Geodetická kancelář Semily nabízí komplexní služby v této oblasti.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Zámečnictví Pardubice - strojní zámečnické práce pro výstavby domů, bytů
Naše firma HC STAV se zabývá zámečnictvím především zpracováním hutního materiálu určeného pro občanskou výstavbu domů, bytů nebo k rekonstrukcím či opravám objektů.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Obrábění na CNC strojích - pětiosé a tříosé CNC stroje - kvalitní práce od české firmy
Využijte služeb firmy FORKLIM s.r.o., která sídli nedaleko města Blanska v obci Klepačov a poskytuje obráběcí služby na CNC strojích.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Elektromontáže Žamberk – návrhy a montáže rozvodových skříní různých velikostí
Naše firma provádí dle požadavků zákazníků návrhy a montáže rozvodových skříní nejrůznějších velikostí, dále veškeré elektromontáže nejen v okolí Žamberku.
Stavební práce, pokrývačské práce, hydroizolace, sádrokartony, půdní vestavby, zednické práce, rekonstrukce
Stavební práce Josef Zima nabízí širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádí veškeré pokrývačské práce, hydroizolace, sádrokartony, půdní vestavby, zednické práce a mnoho dalších prací.
Izolace zdiva, základů domu proti zemní vlhkosti, tlakové vodě
Izolace proti zemní vlhkosti, tlakové vodě je klíčová u novostaveb i starších domů. Společnost IZOLACE M se zabývá hydroizolacemi v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Manipulační práce jeřábové, autojeřábem AD 14, AD 20, AD 28
Veškeré manipulační jeřábové práce v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí firma Autojeřáby Blaha. Práce autojeřábem Tatra AD 28, AD 20, Liaz AD 14.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Povrchové úpravy kovů a kovových konstrukcí
ELLIT PLUS v Litovli nedaleko Olomouce je firmou, která se zabývá povrchovou úpravou kovů a kovových konstrukcí různých tvarů a rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Betonování základů bytových i nebytových staveb, základové desky rodinných domů
Betonování základů pro různé typy staveb a základové desky rodinných domů svěřte do rukou firmy Beton Znojmo, specialistů v oboru dopravy a čerpání betonu, anhydritu i cementového potěru.
Abrazivní řezání vodním paprskem na CNC stroji – nerez, ocel, sklo, dřevo a další materiály
Vodní paprsek s příměsí abraziva využívá k řezání různých materiálů na CNC strojích společnost  Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné v blízkosti Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Kompletní služby v oblasti zemních a výkopových prací - "Přetváříme terén, splňujeme sny."
Hledáte spolehlivou firmu pro zemní a výkopové práce? Firma Václav Mrákota je vaším ideálním partnerem v obci Čimelice, okres Písek.
Krycí desky na jednohroby a dvojohroby v různých tvarech a rozměrech z přírodního kamene
Krycí desky různých tvarů a rozměrů vyráběné z přírodního kamene na jednohroby i dvojhroby dodává Kamenictví Richard Koštuřík ze Strážnice.
Richard Koštuřík Kamenictví Strážnice