Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.
Mapování, digitalizace a sběr dat, zaměření - kompletní geodetické služby
Kompletní geodetické služby pro firmy, projekty i domácnosti poskytuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Zajišťujeme mapování, zaměření staveb, digitalizace, sběr dat a jiné činnosti v oblasti geodézie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Elektrikářské práce Praha 5
Elektrikářské práce na Praze 5 obstará společnost pana Tomáše Erbena. Když nastane problém s elektřinou, je potřeba ho rychle řešit. V dnešní době totiž není téměř možné bez elektřiny běžně fungovat. Od toho je tu Tomáš Erben, který poskytuje elektrikářské práce. Dbá při tom hlavně na kvalitu provedené práce a individuální přístup ke ...
Prodej a montáž značkových krbů, krbových kamen a sporáků ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA
Prodejem a montáží značkových krbů, krbových kamen a sporáků prémiových výrobců ROMOTOP, HAAS SOHN, HS FLAMINGO, DOVRE, KVS MORAVIA se v Prostějově i Olomouci zabývá Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Svatební bryndák pro novomanžele s textem a výšivkou v různých barvách zhotovený na míru
Jedinečnou památku na svatební den představuje svatební bryndák, který na míru zhotoví firma Jan Máca Strojní vyšívání Brno. Vyrábí bryndáky pro novomanžele s textem a výšivkou podle vašich představ.
Jan Máca Strojní vyšívání Brno
Opravy šikmých střech za pomocí široké řady pokrývačských materiálů
Naše firma se zabývá kompletní realizací všech druhů střech, za použití nejkvalitnějších materiálů a nejmodernějších technologií - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec, Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Odborníci na leštění, broušení, navařování a další povrchové úpravy
NOVAPAX CZ s.r.o. – specialista na leštění, broušení, navařování, lapování a další povrchové úpravy nejrůznějších materiálů s provozovnou v Kuřimi na Brněnsku.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Zámečnictví, výroba klíčů, prodej zámků a kování, zámečnická pohotovost, elektronické přístupové systémy
Zámečnictví u kostela paní Aleny Kynkorové se specializuje na výrobu klíčů, prodej zámků, kování, zavíračů a elektronických přístupových systémů. K činnosti patří také NONSTOP zámečnická pohotovost.
Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Rekonstrukce starých střech a výstavba střech na klíč od STŘECH-T
Společnost STŘECHY-T z Železného Brodu nabízí rekonstrukce střech a výstavbu střech na klíč a další pokryvačské a klempířské práce včetně vypracování nabídky zdarma.
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Lisovací nástroje Kolín – kvalitní konstrukční zpracování plechů
Zabýváme se výrobou lisovacích nástrojů pro plechovou výrobu, zaručujeme kvalitní konstrukční zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Montáž střešních oken Liberec – odborná instalace osvědčených značek
Potřebovali byste nová střešní okna, protože ty staré už hodně pamatují? Naše firma vám ráda pomůže nabízíme odbornou instalaci velmi známých a osvědčených značek.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Servis plynových kotlů, dodávky kotelen Kolín - FALKOM s.r.o.
Provádíme dodávky kotelen, servis plynových kotlů, revize a opravy.
Chemické izolace domů proti vlhkosti Praha - drenáže a podloží skládek a budov
Problémy s vlhkostí domů a jiných budov vyřeší specialista na chemické izolace, drenáže a izolační systémy skládek, společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce nabízí společnost Martin Pospíšil z Krnova a služby nabízí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Malířské a natěračské práce, tapetování, Radek Rajmic Hodonín
Společnost Radek Rajmic, jenž sídlí v Hodoníně, nabízí malířské a natěračské práce, tapetování a každodenní i finální úklid po práci.
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vrtané studny-kopání, vrtání, výstavba studní, rozbory vody
Specializaci na vrtané studny v regionu Zlín má firma EKODRILL s.r.o. Provádí výstavbu, kopání, vrtání studní a zajistí i rozbory a úpravu studniční vody.
3D návrh a zakázková výroba elegantních kuchyňských linek
3D návrh a zakázkovou výrobu kuchyňské linky podle Vašich představ Vám v Rosicích a na Brněnsku zajistí Truhlářství Jiří Kafka.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Elektrikářské práce, elektroinstalace Praha – profesionalita od odborníků
S elektřinou není radno si zahrávat. Pokud potřebujete například elektroinstalace menších i větších rozsahů, s důvěrou se obraťte na profesionály z firmy Tomáš Erben – elektrikářské práce z Prahy.
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.