Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výškové páce horolezeckou technikou, opravy střech, fasád, komínů, mytí oken
Společnost Pro - Fasmont, s.r.o. se věnuje výškovým pracím pomocí horolezecké techniky. Nabízíme opravy střech, fasád, komínu, mytí oken a další výškové práce.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Průmyslová elektroinstalace sušičky na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad
Firma SD Install realizuje průmyslovou elektroinstalaci, kde předmětem instalace je sušička na dřevěnou štěpku s přidruženou pecí na bioodpad, jejíž teplo je rozváděno do sušičky na dřevěnou štěpku.
SD Install Gustav Schuh
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Frézované díly a komponenty z hliníku pro letecký průmysl
Přesně frézované CNC díly pro letecký průmysl vyrábí firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. Dodáváme hliníkové díly a další komponenty pro letectví.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Rekonstrukce fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu – profesionální práce odborníků
Komplexní služby týkající se rekonstrukcí fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu zajišťují profesionálové ze společnosti PZ TRADING s.r.o. v Přerově.
PZ TRADING s.r.o.
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů
Mostní dřevěné konstrukce, ramenáty pro opravu a výstavbu mostů, podjezdů, nadchodů a podchodů vyrábí a dodává společnost KARPEN PLUS s.r.o.
KARPEN PLUS s.r.o.
Pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou od spolehlivé firmy
Pokud se chystáte na manipulaci s těžkým břemenem nebo chcete provést práci ve výšce,pak vám práci usnadní pronájem autojeřábu s profesionální obsluhou. Spolehlivá firma REKOS Olomouc vám vše zajistí.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Montáže vzduchotechniky Liberec - Dodávka a montáž vzduchotechniky do hal a pracovišť
Zajišťujeme odsávání průmyslových objektů a výrobních hal, jakožto i odsávání a filtraci vzduchu od jednotlivých pracovišť - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Výškové práce pomocí horolezecké techniky a montážních plošin od INEXIT s.r.o.
Společnost INEXIT s.r.o. z Jablonce nad Nisou realizuje výškové a stavební práce za pomocí horolezecké techniky a montážních plošin.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Hluboké studniční vrty-zdroj kvalitní pitné vody
Firma EKODRILL Zlín staví vrtané studny. Hluboké studniční vrty jsou zárukou, že získáte zdroj kvalitní pitné vody. Provádíme hydrogeologický průzkum pro nalezení podzemní vody.