Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Geodézie v oblasti katastru nemovitostí Semily - vyhotovování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Poskytujeme kvalitní geodetické služby včetně katastru nemovitostí v okresech Semily, Jičín, Jablonec nad Nisou a blízkém okolí - Ing. Jan Král Geodetická kancelář Semily
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Pískování povrchů - kovu, železa, dřeva, zdiva profesionálně od ARS
Pískování všech druhů povrchů, ať už se jedná o kov, železo, dřevo, zdivo či jakýkoliv jiný povrch, Vám profesionálně zajistí společnost ARS.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Realizace průmyslových podlah - pokládka litého asfaltu a litých epoxidových podlah.
Průmyslové lité podlahy a jejich pokládka, specializace na průmyslové podlahy, lité asfalty a lité epoxidové podlahy to je práce pro společnost Jiří Víšek spol. s.r.o. v Kyjově.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Výrobky TechniStone - moderní řešení pro kuchyňské a koupelnové desky a další od LEKY s.r.o.
Společnost LEKY s.r.o. z Mílčic se zaměřuje na výrobu skleněných vitrín, prodejních pultů nebo kuchyní a nabízí i řadu výrobků značky TechniStone.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Rekonstrukce střech Praha – odborně odvedená práce se zárukou
Odborně provedené rekonstrukce střech se zárukou včetně dodávky vybrané krytiny a veškerých klempířských, tesařských a pokrývačských prací nabízí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Zpracování mapových podkladů a stavební dokumentace pro ekologické nebo výzkumné účely
Na zpracování mapových podkladů a stavební dokumentace pro ekologické nebo výzkumné účely včetně zaměření liniových staveb se zaměřují profesionálové ze společnosti Geodézie Harašta ze Svitav.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Matrice pro perforaci stélek a na pryžové podrážky – perfektní ozdobné prvky do stélek či podrážek
Na výrobu matric pro performaci stélek a na prýžové podrážky, které vytvářejí ornamenty a ozdobné prvky do stélek či podrážek se zaměřuje společnost SEFO plus, s.r.o. z z Fryštáku u Zlína.
SEFO plus, s.r.o.
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby
Prosakování vody do domu má řešení-izolace plochých střech, hydroizolace základů, spodní stavby provede společnost IZOLACE M Uherské Hradiště. Působnost Zlínský kraj, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Tryskání kovů pomocí jemného abraziva – povrchová úprava kovových dílců
Povrchové úpravy kovů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Pomocí jemného abraziva a metodou tryskání-pískování tryskáme kovy a kovové dílce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Pozemní stavitelství, zateplení, zděné konstrukce, dlažby, obklady
Pozemnímu stavitelství se věnuje společnost N.K. STAV Brno a.s.. Specializujeme se především na zateplení budov, zděné konstrukce, obklady a dlažby.
N.K. STAV Brno a.s.
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Truhlářské a tesařské práce, řezivo, dřevěný nábytek, krovy
Společnost PILA VRBACI se věnuje truhlářským a tesařským pracím v okrese Děčín. Nabízíme výrobu řeziva, dřevěného a zahradního nábytku, pergol, zahradních domků a krovů.
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Moderní CNC technologie - strojírenská výroba od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokou přesností
Strojírenskou výrobu za pomocí moderních CNC technologií realizuje firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme různé typy dílů od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokým stupněm přesnosti.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Zaměření inženýrských sítí Semily – dokumentace potřebná pro stavební úřady
Potřebujete zjistit skutečný stav výstavby inženýrských sítí? Provádíme veškeré zeměměřické činnosti a mile rádi vám s tím pomůžeme jsme Geodetická kancelář Semily.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Antikorozní nátěry ocelových konstrukcí hal, mostů, vzduchotechniky a sil
Antikorozního nátěry pro ocelové konstrukce hal, mosty, vzduchotechniku a zemědělské objekty jako jsou např. sila, realizuje společnost ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Sklenářství - výroba, montáž zrcadla, zasklívání, běžné i speciální sklenářské práce
Výrobou a montáží zrcadel či zasklíváním se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě, která realizuje běžné i speciální sklenářské práce po celé České republice.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.