Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Protipožární nátěry - ochrana kovových konstrukcí budov a prvků před vysokými teplotami
Chraňte kovové konstrukce budov před požárem, nejlepším pomocníkem jsou protipožární nátěry chránící před vysokými teplotami, které realizuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Lason CZ s.r.o.
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Elektromontážní práce - elektromontáže, montáž vedení VN, NN, veřejné osvětlení
Potřebujete kvalitní a spolehlivou firmu, která se zabývá elektromontáží?Společnost Eltom s.r.o., která působí v Ostravě a Karviné, zajišťuje kompletní elektromontážní práce v oblasti VN a NN napětí.
Eltom, s.r.o.
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Kvalitní krbová kamna, komíny a kouřovody vybírejte v nové specializované prodejně
Služby v oblasti montáží a čištění komínů poskytuje Kominictví Marek Švécar. Zákazníci z Olomouce a Přerova si mohou přijít vybrat krbová kamna, komíny a kouřovody do nové prodejny v Prostějově.
Kominictví Marek Švécar
Obkládka, pokládka a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin Brno město a venkov
Obkládku, pokládku a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin provádí firma LASPO podlahářství, s r.o. Obkládku a další podlahářské práce zajistíme v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Interiérový design – realizace restaurací, obchodních prostor na zakázku
Návrhy a realizace designových restaurací a moderních obchodních prostor na klíč jedině od truhlářské dílny Woodtech Jiřího Májka z Brna.
Jiří Májek Woodtech
Skleněná stěna pro reprezentativní prostředí autosalonu Ferrari Praha | ACERA SKLO
Skleněná stěna je skvělým řešením všude tam, kde je potřeba zajistit reprezentativní prostředí. Ne náhodou si ji zvolil také Ferrari autosalon Scuderia z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Malířské a natěračské práce – aplikace barevných nátěrů v interiéru i exteriéru zkušenými malíři a natěrači
Malířské a natěračské práce menšího i většího rozsahu svěřte do rukou zkušených malířů a natěračů ze společnosti STAVNEMO s.r.o. Provádíme nátěry a výmalbu v interiéru i exteriéru v Olomouci a okolí.
STAVNEMO s.r.o. Malířské, natěračské práce Olomouc
Odborná a profesionální rekonstrukce plynovodů - opravy od špičkové firmy v oboru
Profesionální rekonstrukci, montáž i výstavbu plynovodů Vám zajistí společnost Glumbík s.r.o. z Ostravy, která má léta zkušeností, vysoce kvalifikovaný personál a vynikající technické vybavení.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Sádrokartonářské práce – podhledy, příčky, tepelná a zvuková izolace
O veškeré sádrokartonářské práce na Znojemsku se postará zednictví Jiří Pokorný. Montujeme podhledy, příčky, tepelné i zvukové izolace.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu
Jsme společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí a pomůžeme vám vyřešit potíže s kanalizací v Opavě i Bruntále. Provádíme monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Zahradní keramika, keramické nádoby, misky - ruční výroba na přání zákazníka
Užitnou i okrasnou zahradní keramiku, keramické nádoby a misky si objednejte z dílny Věry Heleny Svobodové z Ostravy- na přání Vám vyrobí jakýkoliv okrasný předmět, pro oživení Vaší zahrady.
Slaboproud - bezpečnostní systémy, návrhy a projekce
Projekce elektro slaboproudých bezpečnostních systémů (EZS, ACS, CCTV) a návrh zabezpečení objektu nabízí AZ elektroprojekce s.r.o. v Praze.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Stavební práce, demolice, zemní práce, inženýrské stavby
Společnost BAUSET CZ, a.s. provádí veškeré stavební práce. Věnujeme se demolicím, zemním pracím, inženýrským stavbám.
BAUSET CZ, a.s.
Samonivelační anhydritové podlahy Liberec - skladba pro řešení podlahy s větší plochou
Anhydrit se používá k realizacím litých podlah. Jedná se o o síran vápenatý CaSO4, který se smísí s pojivy, kamenivem, přísadami zlepšujícími zpracovatelnost materiálu a s vodou.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Sádrové, štukové a stěrkové omítky i realizace fasád od TOVR omítky spol. s.r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s.r.o. z Brna poskytuje realizace vnitřních i vnějších omítek a jejích rekonstrukcí pomocí strojního omítání.
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví