Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Povrchová úprava, elektrochemické leštění nerezových výrobků
Potřebujete vyčistit nebo upravit výrobky z nerezavějící oceli? Obraťte se na profesionály z firmy ELLIT PLUS - zajistí vám povrchovou úpravu a elektronické leštění nerezových výrobků.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Čištění střech a fasád výškových budov z vysokozdvižné plošiny
Hledáte-li někoho, kdo se postará o vyčištění střechy nebo fasády, doporučuji Vám kontaktovat společnost ARS sídlící v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Výroba vstřikovacích forem - formy na plast včetně návrhu a konstrukce
Nechte si vyrobit vstřikovací formy od společnosti INCOT - vstřikování plastů z Podivína, která poskytuje kompletní služby při výrobě plastových výlisků.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol, hřebenů v moderní kalírně
Moderní laserová zakázková kalírna Kovomont Přerov - spol. s r.o. zajišťuje špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol a hřebenů. Kalení provádíme pro zákazníky z Brna i Prahy.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Poloautomatická bruska PNB-2E - ostření nástrojů vysekávacích strojů TRUMPF
Firmám působící v oboru zpracování tenkých plechů nabízíme poloautomatické nástrojové brusky PBN-2E k ostření a přebrušování střižných nástrojů vysekávacích strojů TRUMPF.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Kompletní stavební práce – zednické, obkladačské, sádrokartonářské,  rekonstrukce domů a bytů
Veškeré stavební práce provádí v okolí Brna a Blanska firma DS Partner. Provádíme zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce a rekonstruujeme domy a bytová jádra.
Komaxitování kovů, kovových konstrukcí a dílců v odstínech stupnice RAL
Povrchovou úpravu kovů komaxitováním svěřte v okolí Blanka a Boskovic do rukou zkušené lakovny Lama lakovna s.r.o. v Boskovicích. Lakujeme kovové dílce ve všech odstínech RAL.
Lama Lakovna, s.r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Fóliové izolace plochých střech, spodní stavby-bezúdržbová fólie Fatrafol
Izolace plochých střech za použití bezúdržbové fólie Fatrafol a hydroizolace spodní stavby provádí firma IZOLACE M, s působností v regionu Zlínský kraj a Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody
Společnost VTP Pelka s.r.o. zajistí v regionu Uherské Hradiště instalatérské práce. Můžete se na nás obrátit ohledně instalace plynových spotřebičů, ohřívačů vody.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Historické budovy, fasády v nepřípustných lokalitách - 3D laserové scanování objektů
Laserové scanování objektů ve 3D formátu zajišťuje firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na bezkontaktní měření historických budov, domů a fasád v nepřístupných lokalitách.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Zakázková výroba pomníků a hrobů – kompletní služby na klíč
Zpracováním přírodního kamene, se zaměřením na zakázkovou výrobu pomníků a hrobů na klíč se zabývá společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. Působíme na Boskovicku a Letovicku.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Vyprošťování zapadnutých, převrácených nákladních vozidel, zemědělské techniky včetně odtahu
Vyprošťování zapadnutých nebo převrácených nákladních automobilů a zemědělské techniky i v hůře přístupném terénu provádí pomocí terénního vozu Tatra se speciální nástavbou firma Autojeřáby Vařeka.
Autojeřáby Vařeka s.r.o.
Jádrové vrtání do betonu, železobetonu diamantovou technikou
Společnost Josef Kuneš se věnuje jádrovému vrtání do betonu, železobetonu i do horniny diamantovou technikou. Používáme vrtací techniku HILTI.
Josef Kuneš
Portálové obráběcí centrum MCG 1000 - multifunkční stroj pro třískové obrábění složitých obrobků, kovových dílců
Společnost ZAKO Turčnín Zlín-Březnice pořídila nové multifunkční obráběcí centrum MCG 1000. Jde o produktivní stroj pro třískové obrábění kovových dílů i složitých obrobků.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba, projektování, konstrukce vstřikovacích forem
Společnost MouldPro Zlín nabízí projektování, konstrukce vstřikovacích forem. Výroba forem pro různé typy průmyslové výroby.
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Elektromontážní firma, elektrikáři - elektroinstalace, revize, fotovoltaické systémy
UV servisní, spol. s r.o. elektromontážní firma Zlín - Lípa provádí revize elektro, elektroinstalace i fotovoltaické systémy v lokalitě Zlínský kraj.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín