Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Rekonstrukce elektřiny v bytech Praha
Rekonstrukce elektřiny je poměrně složitá a vyžaduje zásah odborníka. Chcete mít opravdu bezpečný domov? Pak nepodceňujte opravy a rekonstrukce elektřiny a rozvodů. Pro tyto případy je tu elektrikář Tomáš Erben z Prahy. Nabízíme kompletní rekonstrukci elektřiny v bytech, kancelářích, ale i obchodech a školách. U nás ve firmě přesně víme, ...
Rekonstrukce kotelny, servis kotelen – FALKOM Kolín
Zabýváme se rekonstrukcemi kotelen, servisem kotelen a dále provádíme revize a opravy.
Sprchové kouty ze skla na míru nejen pro atypické koupelny
Sprchové kouty ze skla na míru, skleněné zástěny nebo skleněné posuvné i kyvné dveře ke sprchovým koutům vyrobí ve společnosti ACERA SKLO s.r.o. z Prahy.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Technické kontroly a revize plynu pro VZV - profesionální kontrola a revize VZV
Firma Moravia Manipul s.r.o. Brno poskytuje služby v oblasti technických kontrol a revizí plynu pro vysokozdvižné vozíky za příznivé ceny a s profesionálním vybavením.
Moravia Manipul, s.r.o.
Profesionální bezvýkopová technologie pro efektivní a šetrnou výstavbu v Praze
Naše firma se specializuje na bezvýkopovou technologii od roku 1994 a nabízíme širokou škálu služeb v oblasti řízených a vrtaných protlaků v Praze.
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Voda, topení, plyn Zlín, montáže vodovodního a kanalizačního potrubí, podlahové vytápění, plynovod
Naše firma se zabývá vodoinstalatérskými, topenářskými a plynařskými pracemi, kompletní montáže a servis s nejnovějšími technologiemi.
DKR-instal s.r.o. Komplexní servis vodo topo plyn Zlín
Pokládka podlah, dřevěné, laminátové podlahy, dřevěné terasy, obkládání schodů
Společnost Podlahy Bertl nabízí pokládku různých druhů podlah. Pokládáme dřevěné plovoucí či laminátové podlahy, dřevěné terasy a obkládáme schodiště.
Podlahy Bertl
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Divadelní a filmový maskér Praha – speciální líčení, vytváření efektů a tvorba masky
Natáčíte film nebo připravujete muzikál? Máte pozvání na maškarní a chcete masku vypracovanou do nejmenších detailů? Vyhledejte služby divadelního a filmového maskéra Petra Fadrhonse z Prahy.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Elektroinstalace v lištách – estetické, ekonomické a nenáročné řešení
Potřebujete vyřešit elektroinstalaci a obáváte se nepořádku spojeného s realizací? Elektroinstalace v lištách je řešením. Obraťte se na společnost elektrikář Erben z Prahy 5!
Zakázková výroba nábytku, truhlářská výroba, Jihomoravský kraj
Společnost Pavel Sojka se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme originální a kvalitní nábytek v Deblíně v Jihomoravském kraji.
Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní, vnější elektroinstalace
Každá stavba se neobejde bez kvalitní elektroinstalace. Elektromontáže silnoproudých rozvodů, opravy, vnitřní i vnější elektroinstalace spolehlivě zajistí společnost ELMONT GROUP, a.s. z Brna.
ELMONT GROUP, a.s.
Jádrové vrtání, řezání železobetonu, výřezy pro okna a dveře
Společnost Radek Šťastný - Happy Diamond se zabývá jádrovým vrtáním a řezáním diamantovou technikou. Zhotovujeme výřezy pro okna a dveře.
Geodézie - zpracování podkladů v oblasti investiční výstavby a katastru nemovitostí
Jsme společnost SUDOP BRNO, spol. s r.o. zabývající se geodézií a zpracováním podkladů v oblasti investiční výstavby, katastru nemovitostí, mapování a speciálních geodetických prací nejen v Brně.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
Kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Nový Jičín
Společnost Mgr. Tomáš Kupča nabízí kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce v okrese Nový Jičín.
Truhlářství, zakázková výroba nábytku do kuchyně, ložnice i obýváku
Truhlářství Vojtěch Laube provádí zakázkovou výrobu nábytku z masivu a lamina.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.