Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Výroba, modifikace, údržba, servis  forem pro vstřikování plastů - nástrojárna Uherský Brod
Společnost Nexnet Mold s.r.o. - nástrojárna Uherský Brod dodá návrhy vstřikovacích forem a zajistí výrobu. Má také dlouholeté zkušenosti s modifikacemi a servisem forem pro vstřikování plastů.
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Mobilní tryskání kamene, schodů, fasád, mobilní tryskání ocelových konstrukcí, nádrží, mostů, stavební techniky
Společnost Mobilní tryskání - Pavel Leška se specializuje na mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí.
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Specializace na skleněné vitríny Kolín, sestava skleněných vitrín s osvětlením
Specializujeme se na výrobu moderních a kvalitních skleněných vitrín různých sestav s osvětlením, výroba skleněných vitrín pro prodejny, galerie a muzea.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Profesionální demoliční a bourací práce včetně odvozu a likvidace suti
Demoliční a bourací práce na profesionální úrovni poskytuje v okolí Blanska a Brna firma DS partner. Postaráme se i o odvoz a likvidaci suti.
Rozvody vody, topení, plynu - montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení
Firma Pavelka - VTP se zabývá rozvody vody, topení, plynu. Provádí montáže kotlů, otopných těles, ohřívačů vody, sanitárního zařízení. Působnost firmy celá ČR, převážně Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Solární systémy pro rodinné domy i průmyslové stavby - instalace
Pokud chcete ušetřit na vytápění, pak jsou pro vás řešením solární systémy, které jsou vhodné jak pro rodinné domy, tak pro průmyslové stavby. Jejich odbornou instalaci vám zajistí Wagner instalace.
Wagner instalace s.r.o.
Práce s jeřábem – skvělý pomocník pro zvedání těžkých břemen
Společnost FERRUM s.r.o. z Třebíče Vám zapůjčí jeřáb pro zvedání břemen na stavbách, při pokládání těžké střešní krytiny. K dispozici je i zařízení pro přepravu buněk či paletovací zařízení.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Formy pro vstřikování plastů, vulkanizaci pryže - návrhy, grafické zpracování, výroba forem
Firma Jakub Mostýn Holešov - Zlínský kraj, poskytuje komplexní služby při výrobě forem pro plasty a pryž, od návrhů, grafického zpracování, výroby až po servis forem.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Zateplení fasády domu OKAL - termofasády ušetří vaše výdaje za energie
Nejsnadnějším způsobem jak ušetřit za energie je zateplení fasády domu. Stavební firma RD KOMEX s.r.o. se zaměřuje především na termofasády pro rodinné domy OKAL v okolí Jeseníku a Brna.
RD KOMEX s.r.o.
Robotické svařování-sedmiosý svařovací robot IGM 477-S
Využijte možnost robotického svařování u firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice. Přesné a efektivní svařování provádí sedmiosý svařovací robot IGM 477-S.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Systém SUPERBETON® - leštění, broušení, barvení a zpevnění betonových podlah
Revoluční technologie renovace betonových podlah, která udělá i ze staré betonové podlahy atraktivní povrch s vysokou životností, to je systém SUPERBETON® od firmy PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Třískové obrábění Žamberk – mechanické obrábění dílců včetně povrchové úpravy
Všem svým zákazníkům zajišťujeme profesionální třískové obrábění, provádíme mechanické obrábění dílců včetně povrchových úprav.
Renovace a povrchová úprava kovů prodlužuje životnost průmyslových zařízení - STROJCONSULT s.r.o.
Společnost STROJCONSULT s.r.o. z Litvínova zajišťuje renovace, úpravy a opravy poškozených částí strojů korozí nebo abrazí a zajišťuje tak delší životnost materiálu.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Výstavba a rekonstrukce kanalizací, vodovodních řádů a další stavební práce - MERCATOR s.r.o.
Společnost MERCATOR s.r.o. se sídlem v Praze zajišťuje výstavbu kanalizací a vodovodních řádů, ale také úpravu a čištění koryt nebo rekonstrukce komunikací.
MERCATOR, s.r.o
Realizace foukané tepelné izolace Pardubice - dostupnost i v těžko přístupných místech
Nejen při výstavbě domů a bytů zajistíme foukanou tepelnou izolaci podlah, stěn, stropů i střech, kvalitní tepelné izolace pro zlepšení energetických úspor.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Zahradní pergoly, které opravdu vydrží - zakázková výroba, montáž i zastřešení
Zahradní pergoly dle vašich představ vám na zakázku vyrobí v okolí Vyškova a Brna firma Josef Opluštil. Zajistí vše včetně montáže a zastřešení. Nechte si postavit pergolu, která opravdu vydrží.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Topenářství – montáž plynových, elektrických kotlů a zařízení do domácností
Komplexní servis v oblasti topenářství poskytuje na Brněnsku firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu Zajistíme montáž plynových i elektrických kotlů a zařízení do domácností.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výroba pergol a altánů – profesionální tesařské práce přesně podle představ zákazníků
Na zakázkovou výrobu pergol a altánů a profesionální tesařské práce na míru přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost Tesařství Makáto působící v Moravských Budějovicích a Třebíči.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Rozloučení s čtyřnohým členem rodiny – zvířecí pomníčky a urny s možností fotografie
Výrobu zvířecích pomníků a uren pro rozloučení s domácími mazlíčky s výběrem z mnoha materiálů a s možností fotografie a nápisu zajišťuje společnost METAL GRANIT spol. s r. o. z Letovic.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Geologický průzkum, geologické práce, statistické penetrační zkoušky, geotechnické vyhodnocení penetračních zkoušek
Společnost TERRATEST s.r.o. nabízí geologický průzkum, geologické práce, statistické penetrační zkoušky, geotechnické vyhodnocení penetračních zkoušek s garancí spokojenosti.
TERRATEST s.r.o.
Elektrochemické leštění, povrchové úpravy kovů
Společnost ELLIT PLUS nabízí svým klientům elektrochemické leštění a jiné povrchové úpravy kovů, pomocí kterých dosahuje optimálních vlastností výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů i rozměrů.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Profesionální kameníci – kamenické a kamenosochařské práce nejen pro okolí Olomouce a Prostějova
Na kamenické a kamenosochařské práce včetně výroby kuchyňských linek i pomníků a náhrobků se zaměřují pro okolí Olomouce a Prostějova kameníci ze společnosti Kamenictví Karel Otruba.
Kamenictví Karel Otruba