Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení
S poškozenou či starší střechou vám pomůže naše společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Realizujeme opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení v Brně, Ostravě i Plzni.
BAST CZ s.r.o.
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kvalitní a cenově dostupné instalatérské práce
Hledáte kvalitní a cenově dostupné instalatérské služby? Společnost LAMIROZ s.r.o. vám nabízí montáže, rekonstrukce, nové rozvody a propojení vodovodních, kanalizačních, topných a plynových systémů.
LAMIROZ s.r.o. instalatérské práce
Zakrytí hrobu žulovou kamennou deskou – krytí na míru z žuly té nejvyšší kvality
Na zhotovení žulové kamenné desky, která se používá pro zakrytí hrobu, se zaměřují profesionálové ze společnosti Kamenictví Karel Otruba působící nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Kamenictví Karel Otruba
Stavebně řemeslné práce - sádrokartonářské, obkladačské, podlahářské, malířské, natěračské
Pan Mikan Miroslav zajistí při rekonstrukci interiéru řemeslné práce všeho druhu - stavební a sádrokartonářské práce, obkladačské, podlahářské i malířské a natěračské práce. Působí v okolí Zlína.
Miroslav Mikan - MikanStav Řemeslné práce Zlín
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Realizace podlah a sádrokartonů – kompletní stavební, zednické a obkladačské práce
Kompletní stavební, zednické a obkladačské práce včetně realizace a pokládky podlah a sádrokartonů provádí specialisté společnosti Tomáš Viktorini s.r.o. v okolí Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Instalatérství, opravy, rekonstrukce, montáž plynu, vody, kanalizace nebo topení
Instalatérské činnosti, jako je dodávka, montáž, opravy a rekonstrukce vody, kanalizace, topení nebo plynu včetně stavební činnosti zajišťuje v okolí Brna firma Ungrmat s.r.o. z Rajhradu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Deskové dna s doplňky - s těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, drážkou nebo perem
Na zakázkovou výrobu a prodej deskového dna s doplňky jako je těsnící lišta, nákružek, výkružek, drážka nebo pero a další potrubní součásti se zaměřuje společnost AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Zemní práce všeho druhu, inženýrské sítě, rovnání terénu, protlaky
Potřebujete připravit nebo realizovat inženýrské sítě, rovnat terén, kopat nebo protláčet pod komunikací? Společnost Jakub Vrzáň vám nabízí kvalitní a rychlé řešení pro jakýkoliv rozsah a typ zakázky.
Jakub Vrzáň - zemní práce
Lisovna Kolín - precizní lisování plastů - nová úroveň kvality a spolehlivosti od Tespon s.r.o.
Hledáte kvalitního partnera pro lisování plastových dílů? Tespon s.r.o. v Kolíně nabízí výrobu dílů z vlastních i dodaných forem, včetně vstřikování dílů ze dvou materiálů a tampónového potisku.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Broušení kovových dílců a odlitků – spolehlivé a kvalitní pásové a sloupcové brusky
Na broušení kovových dílců a odlitků pomocí spolehlivých a kvalitních pásových a sloupcových brusek, které jsou robustní a rychlé, se zaměřuje společnost HELTOS a.s. ze Slavonic.
HELTOS a.s.
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Tepelné izolace, hydroizolace ploché, rovné střechy-dlouhodobá ochrana
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí hydroizolace a tepelné izolace u ploché, rovné střechy. S fóliemi Fatrafol je zajištěna dlouhodobá ochrana střešního pláště.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba lisovacího nářadí ve vlastní nástrojařské dílně
Společnost Nexnet Mold Uherský Brod vyrábí lisovací nářadí aj. tvarově složité výrobky ve vlastní nástrojařské dílně. Jiné nástrojárny mohou využít volné kapacity naší výroby.
Žíhání a pájení nerezového materiálu v lineární peci
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení nerezového materiálu jako jsou trubky a kulatiny v lineární peci s kontrolovanou atmosférou v Olomouci a okolí.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Průmyslové plynovody a spotřebiče, plynové zařízení - opravy, revize, zkoušky
Montáže, opravy, revize a zkoušky průmyslových plynovodů, spotřebičů a plynových zařízení vám spolehlivě provede firma PIRES s.r.o. se sídlem v Třinci, která se zabývá poskytováním služeb pro průmysl.
PIRES s.r.o.
Pasport budovy, informační model stavby - BIM, zpracování dat v digitální podobě
Kompletní zpracování stavitelských dat v digitální podobě provádí firma ADITIS s.r.o. z Brna. Specializujeme se na informační modely staveb a pasporty budov (BIM) pro podnikatelské subjekty.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Řezání betonu a zemní a bourací práce – profesionální činnost prováděná s tou nejvyšší precizností
Na zemní a bourací práce, řezaní betonu a další profesionální služby v oblasti stavebnictví se specializují odborníci ze společnosti ATLANTA, a.s. působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování, svařování.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Stavba sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu - navýšení kapacity sušení
Na stavbu sušárny na dřevní štěpku včetně uvedení do provozu se specializuje firma SD Install. Na přání zákazníka zajistíme dostavbu pro navýšení kapacity sušení.
SD Install Gustav Schuh
Profesionální tlakové tryskání, neboli pískování kovů, ocelových konstrukcí a betonu
Odstranění nečistot a rzi před konečnou povrchovou úpravou kovů, betonu i ocelových konstrukcí se provádí tryskáním pod tlakem, zajistí firma Lason CZ s.r.o. v Ostravě a v Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Zakázková strojírenská výroba na míru
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BISO-Keibel spol.s r.o. Veškeré díly a komponenty, které vyrábíme pro nejrůznější odvětví jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.
BISO-Keibel spol.s r.o. zakázková strojírenská výroba
Vzorkovna obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb – stylová koupelna
Představu o stylové koupelně prostřednictvím vzorkovny obkladových materiálů, povrchů stěn a dlažeb umožňuje společnost Zednictví Jeneš, s. r. o. z Brna.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Spolehlivá firma na hydroizolace - zaměření, rozpočet zdarma
Využijte zkušenosti firmy IZOLACE M s.r.o. v oboru hydroizolace. Jsme spolehlivá firma s působností v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Zaměření a zpracování rozpočtu provedeme zdarma.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj