Řemeslo patří k nepostradatelné výrobní činnosti a manuální dovednosti prováděné především ručně, ale také s pomocí strojů a specializovaných nástrojů a pomůcek. Patří sem nejen lidová řemesla, ale i řemesla jako kovářství, krejčovství, zámečnictví, truhlářství, hodinářství, řeznictví, pekařství, zednictví, klempířství, malířství a další řemesla.

Rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov – kompletní sortiment a služby
Specialistou na rozvody vody pro topení a chlazení výrobních a komerčních budov je společnost P.A.servis spol. s r. o., která má bohatý sortiment, s tím související materiál a poskytuje i servis.
P.A.servis spol. s r. o.
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Fóliové izolace bazénů - PVC bazénové fólie Alkorplan, Fatrafol
Společnost IZOLACE M Uherské Hradiště provádí v regionu Zlínský kraj fóliové izolace bazénů. Pro povrchovou izolaci bazénů používá PVC bazénové fólie Alkorplan či Fatrafol.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Profesionální renovace parket na klíč - pro domy, byty, školy a jiné velké areály
Profesionální renovací parket na klíč se zabývá naše Podlahářství Tom&Ka s.r.o., jež v okolí Opavy a Ostravy provádí broušení a jiné povrchové úpravy parket pro domy, byty, školy a další velké areály.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Vipeizol s.r.o. oceněna za novátorské opláštění a izolaci pražské školky.
Společnost Vipeizol s.r.o. získala ocenění za svůj výjimečný přínos při realizaci opláštění a izolaci střechy školky v Kostelní ulici v Praze.
VIPEIZOL s.r.o. Hydroizolace, izolace střech Litvínov
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Montáž střechy na klíč - střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny
O spolehlivou montáž střechy na klíč se vám postará mladá firma ROOFTRUSS - zajistíme střešní konstrukce včetně dodávky střešní krytiny. Spokojené zákazníky máme v Olomouci, Brně, Kroměříži i celé ČR.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Zemní a výkopové práce i pokládka zámkové dlažby, chodníků
Výkopové a zemní práce všeho druhu provádí v okolí Kroměříže a na Zlínsku firma Robicont. Mezi referenční zakázky patří i pokládka zámkové dlažby a chodníků.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Instalatérská havarijní služba – nonstop řešení havárií vody a topení
Opravy a řešení havarijních situací voda-topení v Brně a jeho širokém okolí zajistí Instalatérství Pavel Vaculík. Jsme k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu.
Instalatérství Pavel Vaculík
Nástrojárna - sériová výroba ohýbacích, střižných nástrojů a strojních součástek
Nástrojárna Holešov, Zlínský kraj - Jakub Mostýn se specializuje na výrobu ohýbacích, střižných nástrojů i strojních součástek a dílů z oceli, šedé litiny a neželezných kovů pro zájemce z Moravy.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Odborná kontrola spalinových cest Ostrava - měření spalin
Odbornou kontrolou spalinových cest (měření spalin) v okolí Ostravy se zabývá firma Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, která se zabývá službami v oblasti kominictví a kamnářství.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Volné pracovní místa a pozice geodeta –  práce s benefity v Brně nebo Boskovicích
Volné pracovní místa v Brně a Boskovicích na pozicic Geodet/ka s prací v terénu má ve svém přátelském kolektivu společnost ADITIS s.r.o., která poskytuje různé firemní benefity.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Montáž plynových a elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva
Dodávku a montáž různých typů kotlů zajistí firma K-top. Instalujeme plynové a elektrické kotle a kotle na tuhá paliva značek DAKON, THERM, PROTHERM, VIADRUS a další výrobky předních výrobců kotlů.
K-TOP, s.r.o.
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Výroba a dodávka nástrojů a forem pro výrobu plastových dílců, obalů a plastových částí
Výrobou nástrojů a také vstřikovacích a vyfukovacích forem pro plastové dílce, obaly a plastové části se zabývá společnost Nástrojárna R-TOOLS se sídlem v Brně.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Výměna starého plynového kotle za nový uspoří až 30% plynu včetně rychlejšího vytápění
Neodkládejte výměnu starého kotle za nový. Nejenže bude vytápění rychlejší, ale uspoří vám až 30% plynu! Pokud hledáte specialisty v oblasti plynových kotlů v Třebíči, pak volejte firmu Petr Strnad.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Volná pracovní místa na pozici betonáře a svářeče – práce pro stabilní společnost
Několik volných pracovních míst na pozici betonáře a svářeče se nachází ve stabilní společnosti Leube Beton s. r. o. z Jihlavy, která hledá nové zaměstnance pro výrobu svých betonových produktů.
Leube Beton s.r.o.
Čištění střech, okapů, nátěry podbití, opravy fasád a střech po ptactvu - i další rizikové práce ve výškách
Rizikové práce ve výškách provádí v regionu Uherské Hradiště, Hodonín pan Jan Bruckner. Jde především o čištění střech, okapů, opravy střech po ptactvu na bytových domech i rodinných domech.
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby pro obce i společnosti
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby patří k důležitým činnostem každé obce, města. Pro město Ostrava a okolí zajišťuje inženýrské sítě se zaměřením na vodovody a kanalizaci společnost HYDROSPOR.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví dle aktuálních norem a profesionálně
Ve společnosti Pires s.r.o. se profesionálně starají o to, aby byly regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví vždy dle aktuálních norem.
PIRES s.r.o.
Strojírenská výroba - zakázková kovovýroba obráběných, zámečnických dílů
Ve společnosti ZAKO Turčín z regionu Zlínský kraj je strojírenská výroba na vysoké úrovni. Zakázková kovovýroba je zaměřena především na dodávku obráběných, zámečnických dílů. Sídlo Zlín-Březnice.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba plastových výlisků - od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů
Kompletní výroba plastových výlisků od návrhu přes konstrukci až po vstřikování plastů zajišťuje na Jižní Moravě firma INCOT, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů