Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Využijte výhod rolovacích vrat, poradíme Vám a vrata profesionálně nainstalujeme
Při pořizování bezporuchových rolovacích vrat se můžete spolehnout na firmu Večerek Tomáš. Vrata rolovací, křídlová, odsuvná, a jiná Vám v Opavě a v Ostravě profesionálně namontujeme nebo opravíme.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Kvalitní kuchyně na míru - od návrhu, až po výrobu a realizaci
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně Ostrava, které Vám dopřeje veškeré kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK - stmívání pomocí běžného vypínače
Stmívatelné stropní LED svítidlo PERRY MILK, u kterého lze stmívání nastavit prostřednictvím běžného vypínače, můžete zakoupit u společnosti Greenlux s.r.o. - specialisty na světelnou techniku.
Greenlux s.r.o.
Závěsné průmyslové LED svítidlo HIGH BAY - Goly vhodné pro skladové, obchodní i výrobní haly
Společnost Greenlux s.r.o. rozšířila svůj sortiment o LED svítidlo GOLY, které představuje efektivní a moderní řešení závěsného svítidla typu HIGH BAY určené pro nasvětlení rozsáhlých prostor.
Greenlux s.r.o.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Designové stmívatelné LED svítidlo MASON 65W s ovladačem - změna barvy světla
Specialista na světelnou techniku Greenlux s.r.o. má pro Vás v nabídce inteligentní moderní svítidlo MASON 65W s dálkovým ovládáním, což je ideální svítidlo s IP20 do interiéru.
Greenlux s.r.o.
Návrh, výroba a prodej kuchyní - kvalitní kuchyně na míru, kuchyňské linky
Kuchyně na míru, výroba kuchyní s grafický návrhem zdarma - to vše můžete mít od spolehlivého kuchyňského studia HON - kuchyně z okresu Ostrava.
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu
LED trubice SMD a levný LED reflektor MCOB s čidlem pohybu Vám přináší společnost Greenlux s.r.o, která dodává veškerou světelnou techniku a nabízí kvalitní produkty.
Greenlux s.r.o.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Návrh, výroba a montáž kuchyní - kuchyňské studio Nový Jičín Vám vyrobí kvalitní kuchyně na míru
Navštivte kuchyňské studio HON-kuchyně v Novém Jičíně, které nabízí kvalitní kuchyňské služby. Zajistíme Vám vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Ručně malovaný betlém vyrobený z umělého kamene
Jedny z nejkrásnějších dnů v roce jsou pomalu za dveřmi, proto si vyzdobte interiér ručně malovaným betlémem z umělého kamene, který můžete zakoupit u společnosti ABC service s.r.o.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Zámečnické práce, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, okres Opava
Zámečnické práce, výrobu a montáž vrat, brán, plotů, schodišť, zábradlí, přístřešků, mříží, balkónů a ocelových konstrukcí realizuje Zámečnictví Vaníček David Vaníček, okres Opava.
Teplovodní i teplovzdušné, horkovzdušné krbové vložky LECHMA - prodej, eshop
Společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci je výhradním dovozcem krbových vložek LECHMA do České republiky a Slovenska. Teplovodní krbové vložky je možno pořídit z Programu Zelená Úsporám.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Předokenní venkovní žaluzie - dokonalé zastínění, úspora energie, stínící a bezpečnostní funkce
Firma ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě, která působí po celé ČR, nabízí ve svém sortimentu předokenní venkovní žaluzie. Poskytují dokonalé zastínění, úsporu energie, stínící a bezpečnostní funkce.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Přisazené, vestavné LED svítidla Fenix a Vega Round s přisazenou montáží
Přisazené, vestavené LED svítidla Fenix a Vega Round pro Vás připravila společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku Místku. Tyto svítidla jsou velmi populární variantou svítidel s přisazenou montáží.
Greenlux s.r.o.
Garážová vrata na míru - sekční, odsuvná, rolovací, precizní zpracování
Všechny garážová vrata na míru naleznete pod jednou střechou u firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích u Opavy. Nabízíme precizní zpracování vrat sekčních, odsuvných a rolovacích.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Kancelářské svítidlo s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI
Greenlux s.r.o. uvádí na trh inovativní novinku v podobě kancelářského svítidla s vysoce účinným optickým systémem VIRGO PROFI, které je nadčasové a řadí se mezi vývojové trendy produktů budoucnosti.
Greenlux s.r.o.
Servis, oprava, výměna veřejného osvětlení a svítidel, elektroinstalační práce
Společnost Arpex Morava s.r.o. poskytuje kompletní elektroinstalační práce včetně servisu, oprav a výměny veřejného osvětlení v městech, obcích i objektech.
Kvalitní brány, závory, rolovací mříže, rolety i opony - výroba, montáž, servis
Kvalitní brány, závory, rolovací mříže, rolety i opony vyrábí společnost Hapur s.r.o., která zajišťuje také následnou montáž a servis, a to v okolí Ostravy, Frýdku Místku, Karviné i Opavy.