Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Stolařství René Košťál Frýdek-Místek, výroba nábytku z lamina, masivu a dýhy, grafické zpracování
Stolařství René Košťál z okresu Frýdek-Místek provádí výrobu nábytku na zakázku, výroba z lamina, masivu a dýhy, provádíme grafické návrhy.
Screenové rolety pro optimální tepelné podmínky - vynikající doplněk pasivních staveb
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě a působností po celé ČR dodává screenové rolety, které vytváří optimální tepelné podmínky interiéru a složí také jako vynikající doplněk pasivních staveb.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Hodinový soused Frýdek-Místek, stavební i řemeslné činnosti, rekonstrukce, sestavení nábytku, opravy
Nabízím služby hodinového souseda nejen ve Frýdku-Místku, jedná se o drobné opravy, sestavení nábytku, rekonstrukce koupelen, pokládky koberců, sečení trávy, zámkové dlažby a další.
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Moderní exteriérové stínění, tedy venkovní žaluzie a rolety, zajistí ochranu nejen proti slunci
Dodávku, prodej, montáž i servis exteriérové stínící techniky zajistí firma vašežaluzie.cz v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Žaluzie a rolety chrání před sluncem i povětrnostními vlivy.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Originální, ručně vyráběný nábytek z masivu – pořiďte si jídelní stůl, židle či lavice ze smrku nebo dubu
Výrobu a prodej kvalitního a originálního nábytku z masivu zajistí firma GERLICH ODRY s.r.o. – chráněná dílna. Jídelní stoly, lavice, židle i konferenční, televizní či noční stolky ze smrku nebo dubu.
Moderní screenové rolety Vám zajistí perfektní zastínění domu či zimní zahrady
O prodej, montáž a servis screenových rolet se postará firma vašežaluzie.cz, kterou najdete v Hlučíně, ale své služby Vám zajistí i v okolí Ostravy. Ochraňte své obydlí před slunečními paprsky.
Posuvné brány, pohony a komponenty pro otočnou bránu
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme na posuvné brány, s automatickým pohonem. nabízíme také veškeré komponenty pro otočné brány. Obsloužíme klientelu z okolí Opavy a Ostravy.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Kvalitní a cenově dostupné krby a veškeré příslušenství
Krby, krbové vložky, volně stojící krbová kamna, široký sortiment doplňkového zboží pro realizace krbů – vše od Eurokam system s.r.o.
Eurokam system s.r.o.
Účinné zastínění venkovní terasy či zimní zahrady v letních měsících zajistí markýzy, pergoly
Pergoly a markýzy na zakázku vyrábí a montuje společnost vašežaluzie.cz s.r.o., která sídlí v Hlučíně, ale působí i v okolí Ostravy. Vytvořte si příjemný stín na zahradě či na terase v létě.
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry, venkovní dveře z masivu, nábytek do kanceláří, restaurací, pokládka plovoucích podlah.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Montáž LED osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma ELEKTROPLUS Grusman z Opavy. Postaráme se o montáž led osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky a dalších typů osvětlení.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Profesionální dodávka a montáž stylových garážových vrat, například výklopná či sekční
Dodávkou, montáží i servisem garážových vrat a dveřních systému se zabývá společnost vašežaluzie.cz s.r.o. se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Garážová vrata s ručním ovládáním nebo elektropohonem - sekční, rolovací, výklopná a křídlová
Přijďte si pro oblíbená a spolehlivá garážová vrata k firmě Tomáše Večerka z Opavy, kde si můžete vybírat sekční, rolovací, výklopná i křídlová vrata s ručním ovládáním nebo elektro pohonem.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka
Montáž sítí proti hmyzu do všech typů oken i dveří, v moderním a elegantním provedení
Přesné vyměření i montáž sítí proti hmyzu provádí firma vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy a Opavy. Účinné a elegantní zamezení vniknutí obtížného hmyzu do domu.
Stavitelné, rostoucí, zdravotní židle pro správný vývoj dětí, bez zdravotních problémů
Stavitelné, rostoucí, zdravotní židle pro správný vývoj dětí, bez zdravotních problémů zajišťuje společnost Nábytek Amadeus, která záleží na kvalitním nábytku pro děti i dospělé.
Nábytek Amadeus
Prodej, montáž a záruční i pozáruční servis venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu
Prodejem, dodávkou, montáží a dále záručním a pozáručním servisem venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu se zabývá společnost vašežaluzie.cz . Působíme po celé ČR.
Venkovní markýzy na balkon či terasu - zastřešení malých i velkých ploch
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě vyrábí, prodává a dodává stínící techniku, mezi kterou patří také venkovní markýzy na balkon či terasu pro zastřešení malých i velkých ploch.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Poradenství, výroba, montáž a servis stínící techniky do hliníkových, euro i PVC oken
Poradenstvím, výrobou, montáží i servisem v oblasti stínící techniky se zabývá společnost vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy i Opavy, působící v celém Moravskoslezském kraji.