Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Dětská židle a psací stůl pro školáka - rostoucí a stavitelné, vhodné pro celý školní věk
Dětské židle a psací stoly pro školáky dodává společnost Amadeus. Tento nábytek je rostoucí a stavitelný, takže provází vaše dítě po celý školní věk a zajišťuje správný vývoj.
Nábytek Amadeus
Držáky a redukce na světla i pouliční lampy veřejného osvětlení – profesionální výroba
Na profesionální výrobu držáků a redukcí na světla i různých druhů a variant pouličních lamp veřejného osvětlení se zaměřují odborníci ze společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Velkoplošné horizontální žaluzie s širokými hliníkovými a dřevěnými lamelami v moderním stylu
Vybírejte velkoplošné horizontální žaluzie u společnosti ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě. Pro Váš útulný a moderní interiér si můžete vybírat barevné i dřevěné lamely podle Vašeho vkusu.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Úsporné a vysoce účinné technické LED svítidlo v moderním designu
Společnost Greenlux jako dodavatel osvícení a světel má v nabídce široký sortiment technických LED svítidel, která jsou nejen vysoce účinná, ale také energeticky úsporná. Navštivte náš e-shop.
Greenlux s.r.o.
Koupelnové panely Campaver s ventilací a akumulací tepla ze skla
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku - Místku vám nabízí spolehlivé koupelnové panely ze skla Campaver s ventilací a akumulací tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Velký výběr LED svítidel – přisazené, vestavné, LED zdroje – prodej e-shop, velkoobchod
Kvalitní a moderní LED svítidla – přisazená, vestavná, mřížková - a LED zdroje (i lineární světelné zdroje) – objednávejte na e-shopu společnosti Kanlux s.r.o. nebo navštivte náš velkoobchod.
Kanlux s. r. o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Profesionální stavba moderního i tradičního krbu, krbových kamen, sporáků
Profesionální stavbu moderního i tradičního krbu, krbových kamen i sporáků realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž s dlouholetými zkušenostmi v okolí Ostravy a Nového Jičína.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Výroba skříní do ložnice, vestavěných skříní na míru z kvalitního materiálu
Využijte maximálně Váš prostor v domě či bytě a nechejte si vyrobit vestavěné skříně od firmy Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě-Vítkovicích, která se zabývá výrobou veškerého nábytku na míru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kovové řadové šatní věšáky - výroba na míru z ocelových profilů, variabilní věšák s velkým úložným prostorem
Pořiďte si kovové řadové věšaky s robstní konstrukcí, které pojmou desítky bund a kabátku. Objednávejte u společnosti Kovo Praktik s.r.o.z Ostravy, která je specialistou na kovovýrobu.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Svítidla, světla, osvětlení bytu, domu, interiéru - návrhy, realizace
Společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě navrhne a zrealizuje veškeré osvětlení Vašeho domu, bytu či zahrady, které bude vypadat vkusně, originálně a dodá Vašemu interiéru to, co potřebuje.
BODINGER s.r.o.
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely včetně dotací
Rekuperace vzduchu pro RD, solární panely a klimatizace včetně vyřízení dotací zajišťuje kvalifikovaná firma v oblasti ekologického vytápění a ohřevu vody – SEFEN spol. s r.o. z Frýdku-Místku.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Interiérové a venkovní rolety také s elektrickým pohonem - optimální ochrana proti slunci
Oslovte partnera Isotry - firmu K&K design, s.r.o., která dodává kvalitní okenní rolety. Vnitřní i venkovní rolety se stávají oblíbeným doplňkem domova a zajistí příjemnou ochranu proti slunci.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Klimatizace a rekuperace - instalace a dodávka klimatizací na míru včetně stavebních prací
CHLAZENÍ servis s.r.o. instaluje a dodává klimatizace a klimatizační jednotky renomovaných výrobců v Opavě na míru podle Vaších potřeb a to vše včetně všech stavebních prací..
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Prodej i pronájem lehké mobilní oplocení - rychlá instalace a snadno přemístitelné
SCASERV a.s. nabízí k prodeji i pronájmu mobilní oplocení, které je snadno přemístitelné, má dlouhou životnost díky žárovému pozinkování, vysokou kvalitu a jeho montáž je velmi rychlá a jednoduchá.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Rostoucí nábytek pro děti, židle a stoly - zdravé, správné sezení
Zdravé a správné sezení podporuje rostoucí nábytek pro děti od společnosti Nábytek Amadeus, která se specializuje především na rostoucí stavitelné židle a stoly ale také ostatní doplňky.
Nábytek Amadeus
Odborná revize, kvalitní znalecký posudek komínu, krbových kamen
Revize a znalecké posudky komínů i kamen realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž v okolí Ostravy a Frýdku Místku, která se mimo jiné specializuje také na dodávku a montáž komínů a kamen.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
LED venkovní a vnitřní osvětlení sportovních a průmyslových areálů, sportovišť
O odbornou instalaci, návrh a výpočet LED venkovního i vnitřního osvětlení pro průmyslové a sportovní areály nebo sportoviště se postará firma DAMIJA elektro s. r. o. z Ostravy.
Klimatizace do bytů, firem a kanceláří - komplexní dovávka i s montáží
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje profesionální a spolehlivá firma CHLAZENÍ servis s.r.o. z Opavy.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor, návrh a výpočet osvětlení na klíč
Ostravská firma DAMIJA elektro s.r.o. provádí certifikované měření osvětlení venkovních i vnitřních prostor. Postaráme se také o výpočet a návrh osvětlení na klíč včetně následné realizace.
Zakázková výroba kvalitních vestavěných skříní na míru, šaten a dalšího nábytku
Firma Truhlářství a sklenářství Hranol se již od roku 1995 zabývá zakázkovou výrobou kvalitních vestavěných skříní, šaten a dalšího nábytku na míru z masívu i lamina.Působíme v okolí Ostravy a Frýdku.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, Moravskoslezský kraj
Společnost Marek Herrman se věnuje již od roku 2004 prodeji a montáži garážových a průmyslových vrat. Naleznete u nás pouze garážová a průmyslová vrata kvalitních a prověřených značek.